A Zoli elég görény, de mivel elég dagadt, így csak vastag csőbe lehet begyömöszölni. (Illetve tulajdonképpen vékonyba is - a megfelelő erőhatás kifejtésével, vagy cseppfolyósított állapotban.) 😆
lefényképeztem egy cigány putrit a 2 purgyé nyári ruhában játszott februárban a kertben. Rohantak utánam hogy azonnal töröljem ki a képet. Persze ők bőszen fényképeztek engem... Biztosan van köztük normális én 40 év alatt eggyel sem találkoztam.
az a szomorú hogy a másik rendszer vége felé már elég sok szocializálódott
pl gimnáziumban-szakközépben egyre többen jártak, rendes körülmények között éltek stbstb
de a "putrisok" többsége is viszonylag rendezetten tengették az életüket elenyésző balhék között
persze a "cigókocsmában" mindig volt ez-az de végülis öszességében a jelenlétük sokkal kevésbé volt zavaró mint most
most meg már azoknak a gyerekeik-unokáik akikkel én iskolába jártam szinte keresik a balhét, pedig a szülő(k) még mindig teljesen normálisan élnek, dolgoznak
Azért írtam, hogy ne kerüljön rá sor!!! 👍️
Szívesen táboroztatnám egy hétig abban a közegben a pártolókat, felzárkóztatókat, az ombudsman tagjait.
A gyerekeivel együtt.
Kíváncsi lennék a kellemesen eltöltött egy hét után, miben látnák a jövőt a kedveltjeikkel kapcsolatban???!!!!
Egyszer lesz egy szituáció / ne kerüljön rá sor/ és majd más szemmel látod a dolgokat.
Egy hetet eltöltesz borsodba, hevesbe, szabolcsba és rögtön máshogy látod.
Elhiheted, hogy az ember színe fehér!!! 😉
én a cigóknak adtam..
egyedül a helyi általános suli vette a fáradságot hogy kérje az 1% pénzt, a többi csak várja az ingyen zsetont mint bogyó
sajnos lassan több lesz a cigó a suliban mint a nem cigó, megleptek minket mint szart a legyek
Te odaadnád a szabadságodat, a függetlenségedet, esetleg az életedet egy kis rezsicsökkentésért cserébe?
Ezekkel jár az, hogy a nagy nyugat felemelkedjen ?
A törvényeket meg inkább hagyjuk!
pl gimnáziumban-szakközépben egyre többen jártak, rendes körülmények között éltek stbstb
de a "putrisok" többsége is viszonylag rendezetten tengették az életüket elenyésző balhék között
persze a "cigókocsmában" mindig volt ez-az de végülis öszességében a jelenlétük sokkal kevésbé volt zavaró mint most
most meg már azoknak a gyerekeik-unokáik akikkel én iskolába jártam szinte keresik a balhét, pedig a szülő(k) még mindig teljesen normálisan élnek, dolgoznak
Szívesen táboroztatnám egy hétig abban a közegben a pártolókat, felzárkóztatókat, az ombudsman tagjait.
A gyerekeivel együtt.
Kíváncsi lennék a kellemesen eltöltött egy hét után, miben látnák a jövőt a kedveltjeikkel kapcsolatban???!!!!
Jó nekünk itt a nyugati felén... erőlködik nap, az jobban foglalkoztat menni kéne egyet ebéd után... 😊
Egy hetet eltöltesz borsodba, hevesbe, szabolcsba és rögtön máshogy látod.
Elhiheted, hogy az ember színe fehér!!! 😉
A vezér is csak 2021-ben tudta kiköhögni a lakáshitelt. 😂
korbácsból a hátukra.......
egyedül a helyi általános suli vette a fáradságot hogy kérje az 1% pénzt, a többi csak várja az ingyen zsetont mint bogyó
sajnos lassan több lesz a cigó a suliban mint a nem cigó, megleptek minket mint szart a legyek