Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha ezzel is a kormányt gyengíthetem. 😍
Mit szólna? Itthon tankol 480/ lityiért.
Nem örülök neki én sem. De nem én csináltam ezt sem, hanem az orosz haverjaid (mármint hogy miattuk lesz az egész).

Te odaadnád a szabadságodat, a függetlenségedet, esetleg az életedet egy kis rezsicsökkentésért cserébe?
Bogyó, mit szólsz a német 2-2,20eurós gázolaj benzinhez és az előre beígért 8x rezsiemeléshez ?
Ezekkel jár az, hogy a nagy nyugat felemelkedjen ?
A Zoli elég görény, de mivel elég dagadt, így csak vastag csőbe lehet begyömöszölni. (Illetve tulajdonképpen vékonyba is - a megfelelő erőhatás kifejtésével, vagy cseppfolyósított állapotban.) 😆
Legjobb görény a csőgorény! 😅
Viszek neked. 😆
lefényképeztem egy cigány putrit a 2 purgyé nyári ruhában játszott februárban a kertben. Rohantak utánam hogy azonnal töröljem ki a képet. Persze ők bőszen fényképeztek engem... Biztosan van köztük normális én 40 év alatt eggyel sem találkoztam.
10éve már többen voltak az óvodás korúaknál. mit vártál?
Ölükbe hullik alanyi jogon már minden.
A törvényeket meg inkább hagyjuk!
az a szomorú hogy a másik rendszer vége felé már elég sok szocializálódott
pl gimnáziumban-szakközépben egyre többen jártak, rendes körülmények között éltek stbstb
de a "putrisok" többsége is viszonylag rendezetten tengették az életüket elenyésző balhék között
persze a "cigókocsmában" mindig volt ez-az de végülis öszességében a jelenlétük sokkal kevésbé volt zavaró mint most
most meg már azoknak a gyerekeik-unokáik akikkel én iskolába jártam szinte keresik a balhét, pedig a szülő(k) még mindig teljesen normálisan élnek, dolgoznak
Azért írtam, hogy ne kerüljön rá sor!!! 👍️
Szívesen táboroztatnám egy hétig abban a közegben a pártolókat, felzárkóztatókat, az ombudsman tagjait.
A gyerekeivel együtt.
Kíváncsi lennék a kellemesen eltöltött egy hét után, miben látnák a jövőt a kedveltjeikkel kapcsolatban???!!!!
Köszi kedves vagy, de inkább kihagyom. 😅
Jó nekünk itt a nyugati felén... erőlködik nap, az jobban foglalkoztat menni kéne egyet ebéd után... 😊
Egyszer lesz egy szituáció / ne kerüljön rá sor/ és majd más szemmel látod a dolgokat.
Egy hetet eltöltesz borsodba, hevesbe, szabolcsba és rögtön máshogy látod.
Elhiheted, hogy az ember színe fehér!!! 😉
Én nem vagyok rasszista, de igény az volna rája. 😆
Asszem ti nyiltan rasszistak es nácik vagytok. 🤔
Nem megy olyan jól azért.
A vezér is csak 2021-ben tudta kiköhögni a lakáshitelt. 😂
csak sajnos nem eleget
korbácsból a hátukra.......
Te tudod. 😆 A cigók kapnak így is rengeteget.
én a cigóknak adtam..
egyedül a helyi általános suli vette a fáradságot hogy kérje az 1% pénzt, a többi csak várja az ingyen zsetont mint bogyó
sajnos lassan több lesz a cigó a suliban mint a nem cigó, megleptek minket mint szart a legyek
Na adóbevallás kész, 1% ment a motoros mentőknek. 😇
akkor tedd azt amit írtál 😂