Az ukránok fegyvertelenek? Gödörbelövés van mint katyinnál?
Ha háborúról beszélünk ott lőnek, meg visszalőnek(kezeit széttáró) Az nem népírtás hanem harci cselekmény ami bizony áldozatokkal jár(kezeit széttáró)
köszönjük, hogy linkelgeted a faszságaidat, de kevesen beszélünk idegen nyelveket így nem tudunk együtt örülni a cikkjeiddel, mert nem tudjuk elolvasni(kezeit széttáró) Mondom most már tisztázom ezt mert feleslegesen melózol.(kezeit széttáró) Vagy nem tudom mit akarsz ezzel. Vagizni, hogy beszél meg olvasol angolul? Mert,hogy erre sem vagyunk szerintem vevők.(gondolkodós) Ezt a redditfaszomat nagyjából magadnak linkeled ám csaxólok(kezeit széttáró)
Bogyó(gondolkodós) Szerintem te nem érted amit levi ír. Nos Ő azt írja,ha ide is begyűrűzik a nyugati rezsi ár lássuk be ennek van némi esélye az azt jelenti, hogy a szánalmas béred a feleségedével együtt sem lesz elég csak a fűtésre (kezeit széttáró)
én pont leszarom mennyibe kerül én minden lakásomon lecseréltetem amit megtartok, mert egyszer kell megcsinálni és az én életembe már nem lesz vele gond(kezeit széttáró) Tavaly átlagosan 1 lakásba 8 kiló volt a komplett ablakcsere redőnyökkel meg egy bejárati ajtóval, beépítéssel együtt. A redőny kb. annyiba van mint maga az ablak(fülét bedugó) De azt is rakok mindenhová(kezeit széttáró)
Idén is lerendeltettem néhány pecóra a komplett nyílászárókat, most csak az anyag 9 kila. Ebbe nincs benne párkány szegőléc és a munkadíj(kezeit széttáró) Ez a játék egyik évről a másikra 3 kilóval lett drágább úgy,hogy az ukrán háborúról akkor még az oroszok sem tudtak(kezeit széttáró) Szerencsére ki is fizettem mindent gyártás alatt van(kezeit széttáró)
" a jenkik sosem voltak jótündérek. A koreai háborúban is a déli bábállamukat védték"
"Délen az 1948 májusában tartott választások után megalakult a nyugatbarát Koreai Köztársaság, míg északon – választások nélkül – kikiáltották a kommunista Koreai Népi Demokratikus Köztársaságot.
...
1950. június 25-én hajnali 4 órakor Észak-Korea “megelőzésként” megtámadta Dél-Koreát: kirobbant a koreai háború.
...
a Biztonsági Tanács június 27-én – a szovjet küldött távollétében, aki a Kuomintang-Kína BT-tagsága miatt bojkottálta a BT-t – Észak-Koreát agresszornak nyilvánította és határozatot hozott az ENSZ-erők bevetéséről." https://cultura.hu/aktualis/70...
de hát bogyó nincs ilyen(kezeit széttáró) Egyébként meg szórják kifelé a támogatásokat. A napelemesen indultál? Ingyen adják(kezeit széttáró) De hőszigeteléses is van szinte minden évben, meg fűtőtest cserés, meg gáztűzhelyes, meg villanyautós, meg villanybiciklis, baszod van egy csomó támogatás indultál valamelyiken vagy csak az öklödet rázod? én múltkor nyertem anyósomnak 50%-ban egy mosógépet(kezeit széttáró), Aztán hűtőt is(kezeit széttáró)
Olyan vagy mint a cigány aki fohászkodik a jóistenhez:
- Ó drága istenem csak egyszer adnád már az életben, hogy ötösöm legyen a lottón(imádkozós)
Leszól Isten az égből:
- Ó te drága cigány csak egyszer vennél már lottó szelvényt(kezeit széttáró)
https://mandiner.hu/cikk/20220...