Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

https://nyugatifeny.hu/2022/03/05/bruck-andras-evtizedekbe-telik-majd-visszaternunk-a-pokolbol-ha-most-aprilisban-putyint-valasztjuk
https://nyugatifeny.hu/2022/03/05/jakab-peter-orban-elarulta-magyarorszagot
szerintem az usa ezen agyal már jó sok éve hogy tudná egyszerre letérdeltetni európát és a ruszkikat kiiktatni
van benne egy kis hiba százalék hogy egy sugárzó gömb lesz a földből de ez úgy néz ki nekik ez egy elfogadható kockázat
utána már csak kínával kell valamit kezdeni.....gondolom ezügyben is pörögnek már az agyak
Szerintem ez.netto hülyeség. Ki a fasz indul el ugy hogy nincs üzemanyag meg mimden egyéb utánpótlás...........
Most is a lesz, teljesen feleslegesen.beleugat az eu olyanba amibe végképp.semmi köze aztán jol lábon lövi magát. Egyedül az usa jár jól, elad egy csomó fegyvert meg ad hitelt amit nem tudnak vissazfizetni, de ő is haza fog menni amikor már elég kárt csinált.
Meg a krim elcsatolasakor.Gondolom jol jott a dolog.
De miért? Nem vagyok képbe. Melyik szankciok.
Mihe?
Usakos lett a nyertes.
He?
Bogyó nem okos, és végképp nem tájékozozt ez.nyilvánvaló. szerencsére semi.nem mulik rajta. Ha legalább nagyjából.annyi esze lenne, mint zolinak, azt hihetné az ember trollkodik, de sajnos ebben a virtuális világában él a négy fal közt dohányfüstben argussal a kezében baromságokat beszélve, irogatva. És abban a bárgyu tudatlanságban ringatózva hogy az unió tömi majd a zsebét 😆
Ocsem beszelt egy termrnyessel,14 elott a vetomagot a claas es a newholland szallitotta.Mindketto europai,14 es szankciok utan a johndeer.
Nem veletlen. 😆
az májer lenne, a nyolcvanas évek végén egy haverom billencs Zil-el melózott, volt , hogy azzal ment el a diszkóba, jól bebaszott, hazament gyalog, másnap délben már csak 1 kék Zil árválkodott a parkolóban
akkor nem západ?
Jössz a szaraiddal, de jó kommunista módjára a tényeken mindig átlépsz!!! 🖕
Na, csak kiderült hogy mit jelent az orosz harckocsikon a fehérrel felfestett Z-jelzés:
igen arra is volt példa hogy a kikötőhöz vittek 20 darabot a Missouri a tonnás lövedékét átküldte az összesen aztán a horgonyláncra felfűzték őket csörgőnek 😂 😂 T72 meg T72 közt is elég sok különbség van és volt is pláne az exportváltozat meg a hazai között , különben azóta párszor tuningoltak rajtuk persze nem egy Leopard 2 vagy egy LMBTQXYZ Abrams de azért el lehet vele menni a falusi diszkóba 😆
A T 72-est legendásan könnyű kilôni, nem védekezésre, inkább tömeges támadásra tervezték. Az öböl-háborúban urántöltetű lövedékekkel hatástalanították. Ezek a lövedékek a hangsebesség négyszeresével képesek haladni.

"Feljegyezték, hogy egy ilyen nagy sűrűségű urántartalmú golyóbis áthatolt a tank mindkét falán, majd folytatta útját a következô T 72-esig." 😁
A t72 machosabb. 😆
De a Javelin az ÚJ, nem használt! Az új cuccnak mindig jó ára van. Cserébe egészen más életérzés.... 😆
Most nezem egy second hand T72-es kerul 20e dollarba,a javelin darabja 175e dollar,csak a raketa,a kilovorendszer plusz.
Az amcsik kurvanagyot kadzaltak ezen az ukran hitelen. 🤔
Nem kell ahhoz hazudni, hogy ne mondj igazat, elég elhalgatnod néhány tényt!!

A NATO és Amerika kötelezték magukat, hogy egy centivel sem visznek közelebb a ruszki határhoz semmiféle fegyvert!!!
Ezt bezony nem tartották be.
Végzettséged nincs de jót tenne egy olyan ember neked akinek van.
Tedd már időrendi sorrendbe a dolgokat, amit linkeltél, egyértelműen leírja hogy következmény és nem indok. Ez már putyin részéről egy reakció volt.
"Szisztematikus népírtást"?
Mingyán gyön a hollókoszt baszdki/
Ennyi ésszel hogyan bírsz önállóan lélegezni??
Sztem teljesen világosan leírtam mire "célzok", ha nem vagy képes felfogni, azzal sajnos nem tudok mit kezdeni, gyógypedagógusi végzettségem nincsen...