Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szent Zajos BEVEZETI az ojrót.
Nézd a jó odalát, szent zajos csettintésre 100 alá viszi az ojrot.Te meg mehetsz muszkát ölni mint horthy idejében. 😂
Mi tart vissza hogy átköltözz?
Írta itt valaki hogy milyen jó a forint, mert a szlovákok is hogy megszívták... Miért is?
Remélem most is örül neki... Most szeretnék én is euróval szívni...
https://www.portfolio.hu/arfol...
london egyik jobb külvárosában. 1200 volt a lakbér, ebben minden benne volt
fűtés víz stbstb
2 szoba egy konyha vizesblokk
akkora a szoba hogy az ágy mellett a bicikli alig fért el
a tengerparti rész olcsóbb
Ezzel nem vitatkozom.
ezért nincs eurónk, így halomra szopathatnak mindenkit
Gondolom ott akkor azért annyi "csak" az értéke(gondolkodós) Egy frekventáltabb városban mennyi lehet egy ilyen pecó ott kint?
De a vásárlóértéke meg kevesebb.
Abban a városban nehéz. Anno volt pl. Honda gyár, amit 2015 környékén elkezdtek leépíteni és már csak a Type R készült ott, de a Brexit miatt annak is konyec. A Minikhez gyártanak paneleket egy másik üzemben, de már az se szárnyal, nincsenek sokan.
2014 táján kb. Pécs jellegű volt, csak kicsit lecsúszottabb. 2020-ban inkább Ózd vagy Miskolc jutott volna róla eszembe.
kár, hogy nem zajosék vannak már 12 éve hatalmon. Most biztos sokkal sokkal jobb lenne a helyzet(gondolkodós)
Mondjuk te már nem élnél mert 6-8 éve megfagytál volna a saját lakásodba, de demokráciába 😂
ott minden lakás így néz ki(kezeit széttáró)
ott nehéz kiadni? Szerencsére itt sorban állás van érte(kezeit széttáró)
Ilyen amikor a buzik kezében van a bankszektor és a buziknak nem tetszik hogy itt az ország jelentős része nem az.
Persze vannak kivételek… mint azok akik ezeket a buzikat támogatják 🤷🏼‍♂️
Köszönjétek meg Viktornak!
Az orosz kurvák nemsokára filléres áruk lesznek kb. mint 25 éve.
Ezért igen rossz, hogy még nincs eurónk, én kisfittyfaszként védőernyőként tekintek rá, persze ha én húznék hasznot az árfolyamváltozásból lehet, hogy a mostani helyzetnek örülnék, de egyenlőre nagyon nem.
ilyenkor eladni kell, és olcsó ukrán kurvát venni
minél fiatalabbat mert lehet hogy évekig kell tartani hogy elkezdje önteni a zsetont 😆
gyerek dollárban kapja a pénzt(átszámolva) neki ez a helyzet jó
a háború kb heti 30 ezer pluszt jelent
namármost ha egy ilyen gazdaságilag kis pont ennyit keres pluszban akkor mit szakítanak a nagyok?
Egy hónapja büszkén vigyorogtam, hogy a nettó fizum végre elérte ippeg-ippeg az 1000 ajrót - ebben a pillanatban ment 900,- alá.....
Európa motorja vagyunk… csak hengerfejes 😂
Autókat nézegetünk, már több kereskedő napi árat mond a telóban még azújonnan itthon forgalomba helyezettekre is.
Nem csak a Zajos gondolja azt, hogy a Führer elárulta Európát és Magyarországot is, hanem a nemzetközi befektetők is. Most ezért durván büntetnek: https://index.hu/gazdasag/2022...