Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kit vársz egy olyan fajtól ami a háború után közel 80 évvel is még mindenféle előnyökre tesz szert azért mert a nagypapi esetleg el volt égetve a táborban, és ez még az unokának is akkora lelki teher hogy alig tud evvel megbírkózni
"Izrael fejenként 10 ezer sékelt követel az Ukrajnából menekülő nem zsidó személyektől"

https://m.kuruc.info/r/4/240652/
Negy lakasos tarsashaz. Ja, atlag melos/irodista kiscsalados keco.
Eleg ingerszegeny az epiteszetuk es nem is kurvara atgondolt :)
Keso 80-as evekben epult asszem, igen. A szonyeg szerintem meg az eredeti, eleg tragya volt (pont ilyen) amikor becuccoltunk '14-ben. Minimum egy gepi takaritast elbirt volna utanunk, de ugy voltam vele, hogy kifestek a kaucioert, addig oke, de nincs benne a szerzodesben, hogy jobb allapotban adjam vissza, mint ahogy atvettem.
Mondjuk ott kint ez eleg keveseket zavar.
Az oroszok az UnionPay felé fordultak, amivel már 180 országban (ne keressétek, minden külkereskedemében fontos országban) elfogadják.

Szerencsére a dollár most kezd majd igazán erodálódni. A 125%-os államadósság növekedését így egyre nehezebben tudják lassítani, mert CSAK lassítani tudják még a bankóprés és a dollár tartalékvaluta jellegével is.
Tűzoltó laktanya?
Ebben mi a meglepő? 😅
Eddig is igy volt mimdennel 😆
Eleg fura forma,mintha valami ipari epulet vagy istallobol lett vlna atalakitva.
De lehet ilyen az angol kinezetu alsokozep sorhaz.
A szonyeg pict viseltes mar.
80-90-es evekben volt uj?
De latod, hogy meg mindig nem tudta kiadni. 2020 novemberben cuccoltunk ki. A kepek alapjan meg a folyekony szappan se lett lecserelve, minden olyan, ahogy hagytuk, tehat azt se lehet mondani, hogy a felujitas miatt nem volt hirdetve :)
hát ez most ilyen(kezeit széttáró)
Egy hét múlva már 65 lesz inkább, ne várj sokat!
az mennyi olyan 60 misi?
Akkor jobb befektetés ott vennem mint itt ugyanekkorát 20-ért mert itt jó ha 85-öt kapok érte havonta arányosan az csak 255 ezer a 400 ezerhez viszonyítva.
Egyébként azt hittem ott drágábbak ezek a lakások(kezeit széttáró)
Te hülye vagy mert még a NATO-t is össze kevered a unióval 😆
https://nyugatifeny.hu/2022/03/06/beismero-vallomassal-er-fel-az-orosz-propagandalap-cikke-szerintuk-orban-putyinnal-ert-egyet
japó az más nép, kb az összestől másabb, nem is érdemes őket egy mondatban említeni
Az egyetlen különbség, hogy ha Koreából kivonulnának az amcsik, a dagadt disznó egyből lerohanná őket.
Persze, a japók is hogy a küszöbön ülnek, mi?
kivonulna a nyugat ugyanúgy a küszöbön ülnének mint a niggerek detroitban
Muhaha...persze biztos azért van ugyanakkora GDP-je Dél-Koreának, mint a ruszkiknak, mert "mesterségesen kialakított jóléti állam"
Hat... Eszak meg mestersegesen lerontott, ami azt illeti.
Ne toljuk tul a Korea-temat. Amire ra akartam mutatni az az, hogy Syngman Rhee (magyarul Li Szin-Man) joforman kezi vezerlessel kerult a helyere, ledaralta az ellenzeket, meszesgodrokbe lovette valamint taborokat nyitott a 'felforgatoknak' es a 'kommunista-gyanus' elemeknek, es ha nincs ENSZ hatarozat, a jenkik eselyesen akkor is megvedtek volna a befektetesuket.
Teljesen mas kerdes, hogy ez a rendszer azota konszolidalodott.
Ngo Dinh Diem se volt sokkal kulonb Vietnamban.
azt azért tudod hogy délen azért élnek úgy mert északon nem?
szóval a déli oldal egy mesterségesen kialakított jóléti állam, csak az volt a célja hogy az északiakat "bosszantsa"
meg persze az olcsó munkaerő, haditechnika elhelyezése stbstb
Minden bizonnyal, de ez mar kezd elterni a targytol.
Szerintem akkor sem lehetett kétséges hogy északon vagy délen jobb-e élni.
Most. De a koreai haboru korszakarol beszelek. A Rhee-kormany idoszakarol.
Szerintem kurva sokan szeretnénk olyan "bábállamban" élni mint Dél-Korea...