Nem olvastam a cikket, de ezt a kifejezést a hitelekkel kapcsolatban hallottam mert az igaz, hogy csak nálunk szív élete végéig egy bedőlt hiteles az örökké kamatos kamatozó amúgy már többszörösen visszafizetett adóssága miatt ezért ez az elsétálási jog persze nem azt jelenti, hogy felveszem a hitelt és rögtön lelépek ( amúgy is csak a jelzálog hitelekre lenne érvényes) hanem, hogy a banknak is legyen felelőssége és kockázata a hitel kihelyezésnél úgy mint nyugaton és ha a hiteles nem bírja fizetni akkor legyen elég a lefoglalt ingatlan, jármű egyéb és onnantól a hitelest békén hagyják és újra kezdheti az életét. Ez lenne a normális nem az amit nálunk megengednek a bankoknak és behajtóknak.
Még csak nem is biztos, most olvastam a wikin,hogy 3 hónapja üzemel. (kezeit széttáró) December November közepe felé voltam arra akkor még nem ment(kezeit széttáró) 4 évig építették a pályát az első 2 év az katasztrófális volt. Szerintem az oroszok nem rendezték úgy át kijevet mint a fideszesek hmvhelyt. A leg forgalmasabb városi főutak és a városközpont egyszerre volt szétbaxva. Bárhová is eljutni csak szűk ki utcákon lehetett. Nem helyiként okozott némi izgalmat alkalmanként 40 percet elkóvályogni az útvesztőkbe a kötelező haladási irányokba egy olyan úton ami normál esetben 5 perc lenne8fejét fogó) Aztán amikor körforgalmasítottak,meg néhány nagyobb csomópontot visszaadtak a közlekedőknek akkor apránként normalizálódott a helyzet.(kezeit széttáró) Én azt a munkát ott eszetlennek láttam. Egyszerre túrtak szét mindent mintha 2 nap alatt akarták volna befejezni az egészet (fejét fogó)
Na mind1 a lényeg a lényeg, zajos mögül ha elfogy a levegő akkor már most van rá lehetősége a lázár-vonattal elüttetni magát 😅
"A tram-train rendszer utasforgalma 2021. november 29-én indult, majd 2022. április 15-ig ingyenesen lesz használható"
hát időnként járok hódmezőre, a pálya már szerintem 1 éve kész van, pont akkor voltam egyszer amikor újságírók hada közepette elindították a próbajáratot. Aztán azóta sem látom működni(kezeit széttáró)
Szerintem a villamossal hamarább exitál (kezeit széttáró)
Az alkotmanyrol nem lehet nepszavazas,ehhez alkotmanyt kell valtoztatni,ami 2/3 az meg nem lesz.
A vakcina most sem kotelezo.
Es komolyan valasztasi programpont fideszes buzizas?
Ennyire oralis fixacioja ez a tema zajosnal hogy bele kellett irni? 😆
Megszüntetnék a rabszolgatörvényt, megerősítenék a munkavállalói jogokat, köztük sztrájkjogot. Mindenkinek rugalmas nyugdíjba vonulást tennének lehetővé.
Ez konkrétan a multik miatt íródott!
Szerinted ???
Ez így eddig nagyon szép, de... Feltenném a kérdést, mint annó a Juhász Péter: Mibű?
Nem tudom... ez így egy klasszik ígéret-cunami, nehezemre esik komolyan venni.
Ha az összefogás nem kormányozni akarna egyből, ekkora svunggal, ezekkel az arcokkal, még látnám is értelmét.
Így, ebben a formában nem tudnék mögéjük állni.
Vagy most a putyin bábja panel megy? 😂