Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Haladunk,egyet ertesz egy mondvacsinalt indokkal inditott haboruval ami kovetelt 151e aldozatot.
Es nem,soha egyetlen betuvel sem volt indok a kurd irtas,BTW soha le se szartak a kurdokat,jaelesul a nato tag torokorszag is ezt teszi,meg csak szemoldokot se rancolnak erte a natoban.
Szoval hidd el barhogy probalod rafesziteni nem volt mervado.
Pont mint most ukrajnaban.
Megis egyetertesz az elobbivel,nem az utobbival.
Ha emberjogi harcos lennel mindkettot elitelned.
De nem.
"Ha megvetoztak akkor torvenytelen volt?
Igan.Tehat nem tehettek volna,de megis.Ezt is helyesnek talalod,a szerb polgari aldozatokert meg nem allsz ki."
"Természetesen helyesnek tartom, hiszen erkölcsileg 100%-osan helyes volt amit tettek. A szerb civileket (már ha tényleg azok voltak) meg nyilvánvalóan véletlenül bombázták le, ellentétben a szerb fegyveresekkel, akik minden kétséget kizáróan szándékosan ölték halomba a koszovóiakat (meg előtte a szlovénokat, horvátokat, bosnyákokat, magyarokat is)."
Ettől függetlenül amúgy egyet értettem a koalíciós erők háborújával Irakban, azzal nem értettem egyet hogy csak 2003-ban lépték meg, nem 91-ben.
Itthon se kell ám sokkal több ehhez a címhez.
Aki ugy nez ki mint egy kacsa,ugy jar mint egy kacsa,olyan a hangja mint egy kacsanak,az bizony kacsa. 😆
Hol irtottak ki amerikaiak iraki civileket?
"BTW, Irakban és Afganisztánban is jónéhány másik ország is "háborúzott" Amerikán kívül, többek
Természetesen helyesnek tartom, hiszen erkölcsileg 100%-osan helyes volt amit tettek."
Itt helyesnek tartod.
Holott a wikipedia cikke alatt:
" Az iraki invázió hazugságra épült, hiszen a brit kormány állításaival szemben Szaddám Husszeinnek nem voltak 45 percen belül bevethető tömegpusztító fegyverei."
Ez van.
Ugyanezen wikipedia szerint nincs indok mert nincs tomegpusztito fegyver.
De te azert jogosnak tartod.
Meg mindig kettosmerce szerint fanatikusan veded az amerika altal inditott haborut.Holott kb ugyanolyan mondvacsinalt indok miatt indult el,dontott romokba egy fuggetlen szuveren allamot mint most putyin.
Se akkor az usa-nek se most putyinnak nincs joga ra.
Szoval meg mindig egyetertesz amerika haborujaval irakban?
Nem biztos, hogy tudod, mi az a komcsi. Az usa-ban a kicsit is szocializmus eszmével szimpatizáló személy "komcsi". (Ebből látszik, az USA mennyire kapitalista...)
Hol írtam olyat hogy azzal "igazolom"?
A 150e-ből hányat ölt meg "nyugati" katona és hányat egy másik iraki?
Ertem,tehat te egy 88 ban elkovetett nepirtassal igazolod a 2003 as amerikai invaziot.Megjegyzem ebbol 150e iraki aldozat lett.

"Irak olajkészletei kulcsfontosságúak voltak a nemzetközi kőolaj-piacon, ezért az Egyesült Államok érdeke volt, hogy ellenőrzése alá vonja a kőolaj-kitermelést teljes egészében., ezzel saját magának is jókora nyereséget termelve. Sokak szerint az Egyesült Államok az iraki olajmezők birtoklása miatt indította el a háborút Irak ellen, de ezt egyetlen hivatalos forrás és a Fehér Ház sem erősítette meg soha .Az iraki inváziót bírálók szerint azért indítottak az állítólagos tömegpusztító fegyverek ürügyén háborút Irak ellen a nyugati hatalmak, hogy az új fejlesztésű fegyverek és hadi technológia egy részét élesben lehessen tesztelni. Az iraki invázió hazugságra épült, hiszen a brit kormány állításaival szemben Szaddám Husszeinnek nem voltak 45 percen belül bevethető tömegpusztító fegyverei."

Miakurvaannyaert vartak a tamadassal 15 evet?
Ha ezt nevezed indoknak?
Vagy csak rahuzod a kurdokat indoknak hamar nincs tomegpusztito fegyver indok?
Lehetne visszamenni a dareios-xerxes altal megolt gorogok miatt is elverni a port az irakiakon?
Nem is keves. Ertelemszeru, hogy nem hobbibol ugrott a KGBs Vlagyi a komedias Vlagyinak. Mas kerdes, hogy nem pont igy kollott volna.
Amikor történt, általános iskolás voltam és évekkel később szereztem tudomást róla.
Hol irtottak ki amerikaiak iraki civileket?
BTW, Irakban és Afganisztánban is jónéhány másik ország is "háborúzott" Amerikán kívül, többek között mi is.
Természetesen helyesnek tartom, hiszen erkölcsileg 100%-osan helyes volt amit tettek. A szerb civileket (már ha tényleg azok voltak) meg nyilvánvalóan véletlenül bombázták le, ellentétben a szerb fegyveresekkel, akik minden kétséget kizáróan szándékosan ölték halomba a koszovóiakat (meg előtte a szlovénokat, horvátokat, bosnyákokat, magyarokat is).
https://www.origo.hu/nagyvilag...
https://www.origo.hu/nagyvilag...
Ez kb. Reagan ota igy van sajnos.
Leszogezem,minden felesleges halal fajdalmas es megbocsajthatatlan,semmi keresnivalojuk az oroszoknak ott,elhibazott lepes,azonnal be kene fejezni.
Bar nepirtas emlegetese szerintem nem all meg.

https://24.hu/kulfold/2022/03/...
Amikor tortent te kialltal ertuk?
Ez felhatalmazta amerikat a CIVIL irakiak irtasara?
Ezellen is tiltakoztal?
Ha az afganok egymast irtjak az legitimizalja amerikat 20 ev afganisztani haborura?
Ha megvetoztak akkor torvenytelen volt?
Igan.Tehat nem tehettek volna,de megis.Ezt is helyesnek talalod,a szerb polgari aldozatokert meg nem allsz ki.
Eleg ketszinu alaknak tunsz meg mindig.
Anerika jo,barmit csinal,mindenkimas gonosz.
Haladsz.
Biztosan roppantul vigasztalja azokat a kurdokat, akiket a haverod anno megszórt ideggázzal, hogy utána nem maradt neki több. És persze attól, mert elfogyott vegyigyümi, azért minden más eszközzel továbbra is ölte őket, nem véletlenül jelölt ki az ENSZ repüléstilalmi zónát Észak-Irak fölött.
http://os.mti.hu/hirek/74128/o...
Az afgánok leginkább egymást irtották, már jóval a NATO bevonulása előtt is, de ilyen apróságok ne is zavarjanak.
Ja, nyilván azért bombáztak, véletlenül sem amiatt mert a szerbek basztak elfogadni a Rambouillet-i egyezményt, az ENSZ BT meg nem tudta felhatalmazni a NATO-t katonai műveletekre, mert a köcsög ruszkik megvétózták a javaslatot...
Fene tudja.
Talan valami kevesbe ven es kevesbe 60 as evek maxista fiataljai kozul kene valasztani.
Lathatoan ezek uraljak a megacegek akaratanak megfeleloen a nyugatatlanti politikat.
Ha igen, ha nem, a Bidennel csak jobban jarhatott volna vele a vilag.
Te birod a komcsikat? 😂
a vén Bernie-nek van igazsága... https://9gag.com/gag/a21M1b9
Eloszoris,se tomegpusztito fegyvert se harcigazt nem talaltak,valszeg elhasznaltak az osszeset az iran elleni haboruban.
Az afganoknal meg lukra futottak mert binladent 20 ev utan egy orszaggal arrebb talaltak meg,de azert irtottak az afganokat ahol ertek,ez nemzavart se teged se oket.
A szerb bombazas meg nemzetkozi torvenyek ellenere tortent,csak hogy kiszakitsak szerbiabol.
Ezek szerint te nem emberjogi harcos vagy hanem elvakult amerikaimado.
De akkor meg ne alcazd magad.
Amit amerika csinal az jo,bombazhat,irthat embert,lenyeg hogy profi PR legyen,es jol legyen sajtozva,amit a masik hatalom ugyanugy csinal az meg rossz.
Ertem. 👍️
"A NATO és Amerika kötelezték magukat, hogy egy centivel sem visznek közelebb a ruszki határhoz semmiféle fegyvert!!!" Volt ilyen?
Tudod cáfolni a tényeket, amiket leírtam?
ezt tényleg komolyan gondolod?
Mire gondolsz?
Hogy megöltek egy diktátort, aki amúgy időnként a saját országának lakói ellen (is) harci gázt vetett be?
Hogy (sajnos csak ideiglenesen) elűztek egy vallási fanatikusokból álló tömeggyilkos bandát egy másik ország éléről?
Hogy bombáztak egy (harmadik) olyan országot, amelyik népirtást követett el kb. az összes szomszédja ellen?
Mekkora gecik ezek az amerikaiak, tényleg...
Apropo,ezt melyik talalta meg elobb?

https://444.hu/2022/01/28/egy-lezuhant-vadaszgepert-fut-versenyt-az-amerikai-es-a-kinai-haditengereszet
Na,szoval tisztazzuk.
Nincs mentseg arra amit most csinal az orosz ukrajnaban,felesleges es elitelendo.
De messze nem nepirtas.
Viszont,amilyen harciasan kialltal es elitelted az oroszok akciojat nem vartam ennnyire mely csonet es kummantast az amcsi disznosagokra.
Legalabb olyan harcias kiallast es szankciok koveteleset varom egy ekkora emberjogi harcostol.
Megtenned kerlek?