Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te most mire is célzol? Arra hogy putyin kijelentette, ha bárki beleszól azt azonnal meg fogják torolni? Erre a nyugat fegyvereket akart küldeni putyin meg kijelentette hogy oké, küldjék de akkor ő is elindítja az atomokat ? Mint ahogy azt megígérte?
Ukrán, román rühelli a magyart. Most meg tömegével jönnek az ukrán cigók, de remélhetőleg mennek tovább a szivárványos jóvilágba... 🙂
Putler rúgta fel a szerződést.
http://www.grotius.hu/publ/dis...
Putler fenyegetőzött atomfegyverek bevetésével.
https://hirado.hu/kulfold/cikk...
Talán neked kéne abbahagynod a komcsi hazugságok terjesztését!
Ebben egyetertunk. Bogyora raferne egy ket eves tanulmanyut, cseppet maskepp latna a helyzetet.
Ugyanakkor a lakossag zomere szinten raferne, hogy legyen ralatasuk, hogy is nez ki a polgarsag, mint olyan.
Azt mondd meg, nekünk mi a bánatos fasz közünk van az ők háborújához?! Az unionak mo a fasz köze van hozzá?! Egyik fél sem nato vagy unio tag.
Csak a te debil fejedben vannak ilyen téveszmék meg a hozzád hasonló apu anyu testvérek balosoknak akik saját magukkal is kibasznak csak azért hogy a cél nyugat legyen.
Obama 8 eve alatt 3 napig nem bombaztak le senkit a vilagon.
Egy nyikkanasnyit se tiltakoztal,es meg nobel bekedijat is kapott.
Hulye vagy csak nem forogsz.
Ne reménykedj orosz elvtársaidban: el fogják veszíteni a háborút! (Csak addig még nagyon sok ártatlan embert fognak megölni, sokezer házat, gyárat földig lerombolni).
A gazdasági szankciókat - szerintem - majd csak akkor fogják megszüntetni Oroszország ellen, ha a háború befejezése után a teljes háborús jóvátételt kifizette az okozott károkért. Abba meg beledöglenek, de legalábbis a Putyin-féle rendszer egészen biztosan.
Azt mond meg hogy ha csak mi függünk az orosz gáztól, miért nem meri egyik europai ország sem elzárni az orosz gázt?!! Miért nem mernek egyetlen szankciót sem hozni energetika ügyben?! Talán mert az egész unio belerokkanna abba ?
Ezt a baromságot te hol olvastad? A nyugatifényen ?
Ki rúgta fel a szerződéseket?! Ki fenyegetőzött atombombával és ki volt az aki basztatta az oroszokat amíg azt hitte hogy az usa a háta mögött áll?!
Nyisd már ki a szemed baszki… ezt a sok barom balos hazugságot meg el se olvasd.
Tévedsz: Putyin húzta keresztül (ő indított szisztematikus népirtást egy másik ország ellen), és dicsőített vezéred őt támogatja. Az orosz gáztól való óriási függésünket sem az EU okozta.
Normális anyagi körülmények között. Most vettél új autót, ezt elfelejtetted ?
A jó anyagi körülményeidet most húzta keresztbe a nyugat és az eu az orosz szankciókkal.
Soha nem akartam meggazdagodni. De még ÉLNI szeretnék 15 évet, normális országban, normális anyagi körülmények között, félelem nélkül.
Azért működik mert messze vagy tőle. Fogalmad sincs milyen ott az élet. Én sem éltem ott de testvérem igen és elég sok ismerősöm és barátom. Szépen hazajött a nagyrésze. Ha neked arra van szükséged, menj oda és élj egy bevándorlóként a bevándorlók között. Lesz magasabb fizetésed, lesz több kiadásod. Ha itt nem akartál tenni azért hogy meggazdagodj, ott sem fog menni.
Baszki max kétéves idod van,oszt megpusztulsz ,inkabb idd magad halalra argus lohuggyal,annak tobb ertelme. 😆
De az ha nem is hibátlan, de többé-kevésbé működik.
Jó létért?! Tudod hogy azért tenni kell de te nem akarsz. Te elvárod hogy a segged alá tegyenek mindent. Végülis… tanárgyereke.
Na hát akkor nagyon tévúton jársz 😂 demokrácia a nyugaton… az max látszat demokrácia.
Neked az a demokrácia, hogy kényszeríteni akarnak egy országot arra, hogy teljesen adja fel az önrendelkezését és gondolkodás nélkül tegye azt amit a belterjes, agyhalott, európai "vezetőink" mondanak????
Akiket ráadásul soha senki nem választott meg!!
Ez lenne a demokrácia????
Én a demokráciáért, és a nyugat-európai szintű jólétért lobbizok. Nem a NER-lovagok jólétéért, az már megvan. A sajátomért.
Bogyó, engem az érdekelne hogy te miért lobbizol ennyire az ország tönkretétele mellett ??
https://nyugatifeny.hu/2022/03/05/dobrev-klara-voltak-kozos-ertekeink-nem-csak-erdekeink-video
Teendő: április 3.-án megszabadulni az Orbán-kormánytól. Ennyi, nem több. Ez tiszta beszéd.

"A PARKSIDE-dal sikerülni fog!" 😍
Na, itt van a nyugati "demokrácia"!!

https://168.hu/itthon/breking-...
Nem, nem fog…. 😂
Nem fog fájni! (by ferry potter) 😆