Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én már készülök az áram és gáz nélküli életre
jövő havi fizetésemet rászánom egy picit ütősebb katana vásárlásra, amivel lehet villogni is, ne kelljen már szégyenkezni a rozsdás szarjaimmal a nagy tömegben
namármost ha megvan, utána majd lesz valami
ez a nagy terv
😁

amúgy kicseréltem a fejszében a nyelet, meg a baltához is vettem másikat, fel kell készülni a falopásra is
van a padláson valahol egy fűrészem is abba is kell venni másik lapot
kukoricám van annyi hogy kihúzzuk puliszkán az idei évet, lehet le is dobok majd pár kilót

szóval káoszra fel 👍️
Amugymost a bogyofelek utaljak a nemeteket mert veszik a gazt az orosztol?
Azoknak nincs jokapcsolat az oroszokkal?
Mar azert is mer a volt kancellar a schroder a gazprom igatgatosagi tagja havi egymilla euroban fizetessel.
De egy vagon volt SPD politikust tartanak az oroszok vallalatokban.
Akkor másnap megrohanom az akku lerakatot, bassza meg. :D
Remelem I. Szent Zajos 4.-en lekapcsolja paksot es eltekeri a gazvezetek csapjat.
Az ATV tudositja. 😆
Ne bizz ebben azért annyira, mert még nehezebb lesz feldolgoznod a negyedik kétharmadot.
https://nyugatifeny.hu/2022/03/09/financial-times-a-fidesz-elveszitheti-a-valasztast-orban-oroszbaratsaga-miatt
kicsit zavart a néni, úgy néz ki nem tudott felkészülni rendesen
https://www.facebook.com/watch/?v=4855665284552572&extid=CL-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C&ref=sharing
A testbeszéd, beszédes 😂

http://youtu.be/fOrIqBqmgCw
Persze megadják a királynak ami jár😁 (a végszó mindig az, hogy mocskos megalomán nácik 😅 mert ugye az a PC) de a műsorban gyakran elhangzanak a "csodálatos, elképesztő, hihetetlen" szavak 😁 39-ben az egész világ kullogott utánuk technikailag... meg aztán Hitlerre lehet sok rosszat mondani, de tény, hogy a motivációs tréningjei működtek 😅
Biztos igy van, de az mar egy masik topik lehetne. A lenyeg az, hogy az itt jelenlevo hasznos idiotak azt hiszik,hogy a vilag tenyleg az ukranokat siratja, pedig a szomszedos orszagokat kiveve a sok faszkalap meg a terkepen saccra sem tudna elhelyezni.
Háááát, a III. Birodalommal kapcsolatban a legritkábban szoktak tárgyilagosak lenni, de majd belenézek!
A III. Birodalom építményei-t nézd, 3 évad is van már belőle, az nagyon jó. Hirtelen nem tom, hol megy, sztem NatGeo
Idejét sem tudom mikor néztem a TV-ben bármiféle hírműsort, vagy nem tematikus szart!!
Autókereskedők, meg a BBC Earth-ön nézem a hangyák életét, oszt ennyi!
mondjuk ez 15 éve volt, és akkor a megszálló kommunisták (a barátaid) kitakarítására utalt.. meg aztán kivel üzleteljünk szerinted?
Az osztrákokkal? A németekkel? A törökökkel? Ezek mind megszálltak eddig bennünket már legalább 1x 😅
Nagyon. Ami hazugság a TV2 Tények-ben szembejön, attól agyf@szt lehet kapni. 😂
Utálod mikor a tények szembejönnek!? 😂
Nyugi bogyó,téged azablakból is kidobnának,a 4.-ről. 😂
Ott készült a Pfizer is... 😆

Más:
Upsz!
A zamcsik beismerték, hogy biológiai kutatólaborjaik voltak ukrajnában!
a shell azért egymaga több kárt okozott az emberiségnek mint a putyin ha 200évig is élne még
régen egy csomó film volt erről, de valahogy eltűnt a többsége, még a tv-ben is mentek ezek a filmek 20-25 éve
Zanzásítva megteszem.
A lényeg, amit olvashattál már talán máshol is, a timmermans azt mondta, hogy szopassuk meg Putyint és zárjuk el (vegyük kisebbre?) a fűtést.
A másik az volt, hogy a shell mint jóoldali álhumanista gyökerek, tiltakozva az oroszok háb... fegyveres cselekményei ellen, lezárja az orosz partnerével lévő üzleteit - miután az akciós orosz olajból szarásig bevásárolt pár nappal azelőtt.
Fogadunk?
...de legalább az idézeteket baxd be a fordítóba... tudjuk, kétoldali perfekted van, nem kell a megerősítés.
Egyébként én az angol nyelvű megjelenéseket sem tartom hitelesebbnek, mint a magyart - ne feledd, ez a mostani buli is "angolul" indult 😁