Jah és igen a szerződés szerint 2023-tol több területen nettó befizetők leszünk, de a fejlesztési pénzek összességében az évtized végéig még netto “ haszonélvező”
Persze ehhez az kellene, hogy ide is adják 😂 amit most meggyőződésem, hogy jogellenesen tartanak vissza…
Viszont, hogy a kérdésre legyen válasz, igen kevesebb “ingyen pénz” jön… de mint tudjuk, nincs ingyen leves 😆
Ha zajosek benyalnak szerinted odaadjak?
Vagy egy bocsi kell a friss tag ukrajnanak,ti inkabb jovore netto befizetok lesztek.
Apropo mintha mondtad volna 23 tol mi is azok leszunk.
Akkortol alapbol kevesebb "ingyenpenz" gyun?
Nem látjátok a jót… ahogy múlik az idő, egyre többel tartozik az EU 😂
Eddig az volt, hogy 15e Mrd, de mára ez kb 16,4 Mrd 😂
2 hét alatt 1400 Mrd-t “kerestünk”… tök ingyen 😂
Megint libsi vagy.....nyisd már ki a szemed. Az összes riportalany dögevő. Innen a határ mellől minek menekül? Még ezer km-re a tűzfészek. Ráadásul ide is mindegyik azért jön mert ingyen kap enni. A cigányasszony már azt mondta tegnap.a hiradóban marad mert itt tervezia jövőjét....családostól......ami nem.kicsi
Én nagyon szívesen elzavarnám, ha lenne egy vállalható alternatíva!
A mi hazánkban látom a lehetőséget, de ahhoz még fel kellene nőniük, viszont a mai betegen értelmezett, liberális, fertőben, erre nincs esély!
Az általad preferáltak, a legminimálisabb elvárásoknak sem felelnek meg, sem emberileg, sem szakmailag.
Egy részük pedig már "bizonyított" is, abból nem kérnék többet!
Akkor meg is jöttünk!
Mindenféle meggyőződés nélkül húzok egyet Toroczkai-ékra, hogy ne mondják a hülyék, hogy "ha nem szavazol, ne pofázz"!
Aztán reménykedem, hogy valamiféle egyensúlyi erőt elérnek.
A férfiakat nem engedi ki .16-60 éves korig .Megvan? Cigány ( szerintük magyar) menjen a picsába. Hozzánk. Nekünk úgyis alig van.
Az előző két világháború hősi halottjai között se találsz cigány nevet.
Hidd el nekem. Vettem a fáradságot az adatokért. Nem netes carokból
Persze ehhez az kellene, hogy ide is adják 😂 amit most meggyőződésem, hogy jogellenesen tartanak vissza…
Viszont, hogy a kérdésre legyen válasz, igen kevesebb “ingyen pénz” jön… de mint tudjuk, nincs ingyen leves 😆