Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rohadék kúrva!
Hátha rábírnak bennünket, hogy áprilisban leváltsuk a jelenlegi kormányt! Szerintem nem volna rossz. (Utána már jöhetne a lé Magyarországnak - szóval csak türelem, semmi ok a pánikra.).
Férfiak??
Gyáva patkányférgek, inkább!
De megy a vergődés, hogy segítsen aki tud!!
Egyedül a Kárpátaljaiaknak van erkölcsi alapjuk eljönni!!
Megjött az esze??
Te azért ki tudod meríteni a hazaárulás fogalmát!
A Mein Kampf-ot, a Bibliát olvastam, a talmudot pedig forgattam, de azt már normális ember nem bírja gyomorral!
A kötelező katonai szolgálat elől menekülnek a férfiak.
Ha ránézne valaki a térképre megtudná mondani miért menekülnek az Kárpátaljai orkok hozzánk mikor a háború még Kijevig se ért el?
"A lengyeleket se igen értem. Az ukrikkal több gondjuk volt min a muszkával most meg pusziság?" a történelmi sebek nyalogatása nem megoldás, az európai országok többnyire túlléptek a történelmi sértettségen, együtt, uniót alkotva élik a közös életüket. a lengyelek is túlléptek a történelmi sérelmeiken és emberségből az ukránok mellé állnak. orsozország a föld legnagyobb országa. de putyin nyugati pufferzónát akar, mert fél a nato-tól. tényleg, mik a jelei annak, hogy a nato meg akarna támadni, erőszakkal terjeszkedni akarna?
Ez csak úgy, ha már itt vagytok. 😂 Az EU-nak megjött az esze....

https://index.hu/belfold/2022/...
Sztálin népirtó volt. Főleg a sajátjáé de másoké is Nem ördög volt. Úgy tippelem itt sincs senki aki elolvasta Mein Kapf-ot ahogy a Tőkét se.
A bibliát se ez hótzicher. Honnan a bátorság ítélni?
Magán véleményem szerint (amit most kényszerből közzéteszek) a nagy mell felülír más hibákat. Púposság, féllábúság ilyesmi.
Viszont ha a mellek tulajdonosa nincs kézközelben akkor bánatos vagyok.
Rossz fórumba ment bocc
P20 vagy P21-ed volt-e? Nekem mindegyik. Amit a káromkodásról mondál betű szerint való.
Most mennyiért lehet venni ilyen carkupacot ???
Történelem nyilván de az első P-20-at 2 azaz 2.000 kemény magyar forintért vettem. A második harmadikat kb 3.000-ért.
Nem sokkal ezelőtt életem első benzinüzemű kétkerekűje egy Riga R16 3.300 Ft-ért lrtt az enyém.
Kicsit más lett a világ nemde?
Pedig milyen jó 😍
Még jó, hogy sztálin nem volt erőszakos 🤔
Hitlert pedig nagy nyilvánosság előtt nem lehet megítélni, mert muszáJ ördöggént ábrázolni!
Nem, nem vagyok hitler fan, csak zavar az irányított vélemény!
A bankárok szerepéről pedig megint csak nem lehet beszélni, mert vagy ráhúzzák az emberre az antiszemita varázsszót, vagy és az alusipkát!
Egyszavasnal tobb.
Amig nem latom az ellenzeknel azz ertelmet es a kormanyzashoz valo minimalis hozzeertest,addig orban maradhat,ha jon egy olyan akirol latom hogy nem elszabadult elefantken a porcelanboltban szetcseszne az orszagot akkor johet batran.
De egyenlore a lathataron sincs.
Ha lenne is ez a tehetsegtelen penzehes gyoker ellenzeki banda siman elve felfalna hogy ne veszelyeztesse a kenyelmes allamilag finanszirozott celebmusorat felelosseg es dontesi kenyszer nelkul.
értelmetlen pazarlás a nagy kanna 😁
A nagy csecs meg olyan szépen működik szerelem közben, hogy lovamat és ukrajnát és a sörötöket is odaadon érte. 😃
A reálpolitika nyilván nem erkölcsös. Sosem lesz az.
Muszály megkérdeznem: Orbán úgy anblock megvan nálad?
Kezdve a ruszkik haza ! ( Itt jegyzem meg ikonikus hablattyal)
Nem vállalható és már fingja sincs mit ér. Majd jövőre világpolitikai tényezővé szavazza a tájékozott magyar. Negyedjére vagy sokadjára.
Kim dagadék is folyton többségben van. Sztálinnak is sikerült valahogyan. Hitler más ő erőszakos volt. De nekem már volt lehetőségem 1 azaz egy jelöltből demokratikudan választani. Az volt a Kádár nevű izé. Nekem ez a pöcs pont ua
Egy szavas válasz nem ér. Lécci nőlj fel a feladathoz
Elvileg ua országot tartjuk el az adónkkal. Magam részéről túl sokkal is.
Ini,szerinta gravitacio es az ido sokat rombol a nagy csöcsök esztetikajan,kisebb de formas sokaig ellenall.
A nagymell hit ellenkezője. 🙂
Ini nem szereti a csocsoket. Ennyi.
Mi az a kismell hit?
Évek óta olvasom az írásaidat. Nem tudom ki lehetsz de a kismell hiten kívül elismerem nagyon jól átlátod a dolgokat. Legyen szó munkáról, házról, dugásról. Like