Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked ilyen nem lesz,csak egy lefolyo. 😆
Ne vergőggyé' má'! 😍
Szerintem szartal bele,amilyen gyoker vagy csak a forumon püfolod a billentyuzetet veg nelkul. 😆
Szerinted? (Nem mondom meg - bizonytalanságban hagylak szenvedni életed végéig.)
Rosszabb vagy mint a leghulyebb DK nyuggerkommandos.
Legalabb kitettel egy ukran zaszlos feszbukprofilkepet?
Ebben a kurva hidegben?!
De lélekben (na meg a Facebookon) velük voltam! 😍
Gerinctelen megalkuvo pöcs.
Tuntetni voltal? 😆
ha csökkent bármin azt valahonnét elő kell szedni
ha az adóból csökkent akkor nem lesz annyi bevétel, vagy a kórház nem megy vagy a yard vagy a tűzoltóság vagy bármi más amit az állam pénzel
ezért veszélyes bármin csökkenteni
itt meg azt gondolta a kutak majd benyelik azt a pár forintot, mert ugye ennyiről volt szó sokáig, volt amikor még olcsóbb is volt mint a maximum ár, na de a ukrán vircsaft bebaszott az áraknak
visszatáncolni nem jó mert akkor sokan nem szavaznak rájuk, szóval marad minden a régiben
bár azt nem értem hogy lehet hogy a 100as benzin nem 2.5 euró mint nyugaton pedig azon nincs árstop, valami 530 környéke, szóval igazándiból a 95ösön sincs nagy bukó mert ilyen 40-60 ft szokott lenni a különbség
Sőt! 😆
Most tekertem feljebb a fűtést, mert még élvezkedni akarok egy kicsit! 😂
Szerintem zelenszkij is szarban van,latja hogy nem jonnek a nato csapatok es legiero.
Mar nem akar nato tagsagot.
A krimet es a dombaszt nem ismeri el.

https://www.vg.hu/kozelet/2022...

Elobb fog kifogyni kb mindenbol mint putyin a penzbol.
De te meg mindig ugyanugy mas faszaval vered a csalant.
Meg mindig eg a valyogbarlangban a pultyini gaz,nem szegyelled magad?
Ven gerinctelen liberalnáci. 😆
Addig jók a számok, amiket írtam, ameddig feltételezzük hogy az oroszokat nem akarja megszivatni Putyin. Ha ez nem szempont, és rátolja a lakosságra a költségeket - pontosabban a lakosságra, szoc kiadásokra, általában véve életszinvonalra, közjólétre, stb... szánt pénzeket is a háborúra fordítja, akkor persze jóval tovább kitart a lóvé, csak az oroszok fognak nyilvánvalóan rosszabbul élni. Persze nem É-Korea szinten, de azért érezhetően rosszabbul mint most. Majd meglátjuk meddig megy el, és mi mennyire fontos neki, de a mostani békeajánlatból nekem az jön le, hogy kiszállna.
Ki volt az? 😂
Most kérdezte Gönci műsorvezető, hogy lesz e a radiátorunkban gáz??? 😂
https://nyugatifeny.hu/2022/03/08/marki-zay-peter-orban-a-magyar-putyin-magyarorszag-nem-lehet-orosz-gyarmat
Ezek mindent idiótán csinálnak, he még eddig nem vetted volna észre....

Mivel nem a magyar állam vállalja a "rezsicsökkentés" költségeit, hanem más faszát veri a csalán közé. A magyar állam így jól jár a nálunk tankoló külföldiekkel is, hiszen a jövedéki adót + rekordmagas ÁFÁ-t ők is befizetik az államkasszába.
mert idiótán csinálták, külföldinek teli árban kellett volna adni, fél európa itt tankol, bár a kamionokba is csak 100 litereket adnak de van sok kút......
amúgy szerintem csak simán nem vesznek annyit mint amennyi elfogyna

amúgy egy kis kárörvendést hallok ki a szavaidból de ha itt is 2.5 euró lesz a cucc az kb azt jelenti hogy másfélszer több pénzt hagysz a boltban, szóval te is keményen megszívod
bár nem értek egyet evvel a fix árakkal de azért van jelentősége, választásig pár papír pista a zsebben marad
Elfogyott az akcijós benya?

https://index.hu/gazdasag/2022...
tévedsz
ruszki katona eddig is volt, kb mindegy hogy lövik vagy sem nincs többe az ellátása
egyedül a szállítás a plusz pénz, de nekik van olcsón nafta szóval az sem egy ördögi összeg
hadianyag is gyűlik pár évtizede pont időszerű frissíteni, ami persze pénz de nem feltétlen most kell kiadni
a zárolt pénzek biztos fájnak de a belső piac attól még nem ereszt le ilyen gyorsan
ahhoz hogy észak kórea szintre süllyedjen évek kellenek
Jelenleg a kb 20-30 eve legyartott keszleteket hasznaljak fel.
Ami mar ki lett fizetve,a tartalek a belso gazdasagra kell nem a haborura.
Talan amit a precizios kalibr raketakra koltottek meg az emberanyagra az megy most ra.
Spec az amcsik JDAM bombai is a 60 as evekben legyartott cuccai csak ratettek egy gps vezerlesu aerodinamikai lapokat.
Nem látok bele az oroszok zsebébe, annyit lehet tudni hogy hivatalosan mennyi tartalékuk volt (630) azt lehet tudni hogy ebből mennyit zároltak (252) és hogy napi 15-20-ba kerül nekik a háború. A többi matek. Biztos hogy súlyos milliárdjaik vannak még máshol "eldugva" bitcoin meg hasonlók, amiről senki sem tudja hogy pontosan mennyi, de az sem tart örökké.

Nem azt kell nézni hogy mekkora területű ország, hanem hogy mennyire pénzesek, mert a háború egy elég drága játék. Az orosz gazdaság teljesítménye az olajártól függően nagyságrendileg kb akkora mint a spanyol vagy az olasz. Szóval amennyi ideig az olaszok vagy a spanyolok tudnának pénzelni egy ilyen háborút, annyi ideig fogják tudni az oroszok is, nagyjából erre lehet számítani.
ismerős mondja nem lehet aranyat venni mert kb sehol sincs
mindenki tárazza befelé a lapkákat
nekem is van 50 euróm, fekszek a kanapén és egyre gazdagabb vagyok 😂
lej is van egy csomó az is hozza a pénzt
Van aki most vett....... 😆