Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tolják folyamatosan az a "oszd meg és uralkodj" elvet!
Láthatóan a népesség nagyobb része fogékony is rá!
Mivel rohadt kényelmes ha megmondják, hogy kit s miért kell utálni...................esetleg gyilkolni!
Írhatnék még pár dolgot, de szerintem nem nagyon van értelme!
Akit érint, az gondolkodjon!
Akit nem, az meg legyen csőcselék!
Oszt, ha szar lapot húzott, akkor lehet, hogy én leszek szemben! :D
Azoknak...................................................................................khmmmm!
Jaj, csak nem a zsidó szadeszelnök és utána Fidesz képviselőről van szó, ugye?

Hát tőle a kétkulacsosságon kívül mire is számíthatunk?

A többi között Márki-Zay Péter hiányos valóságérzékéről beszélt Tölgyessy Péter a Partizán műsorában. Az SZDSZ egykori elnöke szerint az ellenzék közös kormányfő-jelöltje a társadalom megosztottságát mélyíti a retorikájával. Úgy vélte, hogy az Alaptörvénynek a Márki-Zay által is belengetett egyszerű többséggel történő hatályon kívül helyezése polgárháborús állapotokat teremtene és előfordulhatna, hogy a rendőrségnek kellene fellépnie az Országgyűlés tagjaival szemben.
https://www.kisalfold.hu/orsza...

De...

Tölgyessy Péter: „Márki-Zay nagyon sikeresen tudott eladni reményt”
A politológus szerint sokan érezhetik, hogy nagyon régóta nem történt ilyen fontos dolog a politikában. A Partizán választási műsorában azt mondta, Magyarországot is elérte az elitellenes politika sikere.
https://www.szeretlekmagyarors...
Valódi Kereszténydemokratát akartál írni…. 😉 😁 az lesz a VAK 😂
Yacht nem lesz 😂
Tök igaza van, de mégsem, sokan gondolnak a kurvákra otthon az asszony mellett. 😁
ez már régen volt:
https://streamable.com/3pcfe
Ideje elgondolkodni a partunk neven.
En az Igazi Szocialdemokratákra szvazok. 😆
A yaht meg ezustszinu legyen. 😆
nekem ilyen nagy terv nincs, elég ha a csatornába szórnak......
Így vagyok ezzel én is. 👌
Szeptember 28 már elmúlt 😂

https://coub.com/view/138ne5

„Elvileg sem tartjuk helyesnek, hogy Magyarország legfontosabb belpolitikai kérdéseiben olyanok is döntsenek, akik nem élnek Magyarországon, akik nem adófizető polgárai az országnak, és akik a két választás között semmilyen formában sem tudják az általuk választottakkal kapcsolatos véleményüket elmondani, ráadásul sokaknak semmilyen kötődése nincs is már az országhoz” – mondta Áder János.
Franc akar olyan mélyre kerülni, klausztrofóbiás vagyok, süssenek meg szépen oszt a felével irány a glokcner másik fele meg huss valami déli tengerbe, fázós is vagyok. 😇
Mindenki hisz valamiben, igazad van.
Viszont 180 cm mélyen, mindegy már, hogy ki, miben hitt.
a lelki szellem az öntudat, ami az agyban lévő vegyi folyamatok eredménye
na ez rohad szét először a szervezetben, a köröm még nő napokig mire észreveszi hogy nincs miért küzdeni
Nekem nem gond a elmúlás hisz minden elmúlik e világba ami testi én se a testem miatt aggódok . De a embernek van lelke szelleme is . És ha az örök na akkor azon lehet aggódni hogy hova kerül , főleg hogy le van írva . De persze hitkérdés megint csak . Én hiszem ,te is hiszel csak másba . És mindenki hisz valamibe
legyen igazad.....vagy a szent könyvnek.....bár azért ilyen jelentős eseményt csak fel kellett volna jegyezni

akkor itt a második vérfertőző etap az özönvíz
itt konkrétan le van írva hogy noé+nej és 3 gyereke+annak 3 asszonya menekült meg
noé ekkor többszáz éves volt szóval a gyerek kúrtak mint az egerek hogy szaporítsák teli a földet és bizony az első unokatestvérek is üzekedtek serényen egymással

ez az egész szentséges dolog az kb 40es iq-val megáldott népnek lett kitalálva, azok meg bedőltek, hogy igaz hogy egész életükben szoptak de legalább ha meghalnak milyen kurva jó soruk lesz, és évszázadokik bevették
félre ne érts én irigylen ezeket a gyengeelméjűeket, abban a hitben sokkal könnyebb élni meg haldokolni hogy utána jön egy örökkévalóságig tartó faszaság, mint abbana tudatban élni hogy meghalsz elrohadsz és ennyi se több se kevesebb
Szégyen napja és van aki szavazna rájuk
https://www.vadhajtasok.hu/202...
A Jó Isten felruházót szabad akarattal . És az bene a jó hogy hiheted ezt is azt is meg bármibe is . De csak egy dolog visz a jóra és üdvözülésre 😃 👍️
Nem vagy könnyű eset 😃
Jézus Krisztus Élete se teljesen van leírva születéstől haláláig de gondolom azért csak volt 10 utána 11 ,12 éves ...... és így tovább . És gondolom sok minden történt vele . De a biblia szempontjából elég megemlíteni a születés történetét és utána a fellépés idejének a elbeszélését . Az hogy a első emberpárt a biblia név szerint említi mi abba a hiba ? Utána még teremtet embert ott van leírva csak többes számot használ és kész . Gondolom nincs emberiség szemszögéből jelentősége név szerint klán szerint felsorolgassa .

De nagyon fontos én vagyok biblia kutató vagy professzor és mondhatok akaratlanul is rosszat . Ezért ha nem jól válaszolok vagy valamire nem tudok .Akkor az a én hiányosságomat mutatja és nem azt hogy a Szentírás meg bukót ezt azért értsük meg 😁
Te egy állat vagy! 😍
de ha elhisszük azt hogy nem csak a biblia szövege a mérvadó akkor el kell hinnünk ezt is:

Az Úr megteremti Ádámot és Évát, azt mondá:
- Sokasodjatok, szaporodjatok!
Ádám:
- De nincsen rajta lyuk!
Az Úr odaküldi a gólyát, az becsippent Éva lába közibe, azóta van a puncin lyuk és azóta piros a gólya csőre.
Úr:
Ádám:
- De nincsen rajta szőr!
Az Úr odaküldi a majmot, az odadörgölőzik Éva lába közibe. Azóta szőrös a punci és azóta csupasz az majom feneke.
Úr:
Ádám:
- De nem csúszik!
Az Úr odaküldi a halat, az befészkelődik Éva lába közibe. Azóta csúszik a punci és azóta büdös a hal.
Akkor ez az Ádám és Éva történet mi volt?
Több falka alapításáról nincs szó
És ugye ha nincs szó a bibliában akkor az nem is történt meg
Szóval mindenki mindenkivel hiszen ki kellett tenyészteni az emberiséget
Matematikailag simán kivitelezhető párezer év alatt
Itt a rögtön a elején többes szám van . Szóval még mindig nem értem ? Teremtett állatokat is de nem sorolja fel hogy róka sündisznó malac ....... stb
Biblia eleje
Csinált az úr egy ádámot, látta hogy ez így jó és örült vala néki
Később látta az úr hogy Ádám bánatos aztán csinált egy évát hogy Ádám tudja gyalázni az összes testnyílását, és látta az úr hogy ez fasza és örült vala néki
Aztán jött amit írtam

Hiszen nem csinált az úr egy bélát meg rozit hogy ezek is szaporodjanak és ezek gyerekeivel tudjon dugni Ádám&Éva gyerekek
Érted?
Egy kibaszott nagy beltenyészet a biblia szerinti emberiség kialakítása
Nem bírlak követni 😂 de legalább nevetünk 😂