ha nincs pénz akkor intenzívebben lopnának....
végén csapatostól járnának házról házra fosztogatni
nekem lenne ötlet a szaporulat csökkentésre
a családi pótlék legyen egy fix összeg mondjuk 80 vagy 100 ezer, és ez független legyen attól hogy egy vagy 10 gyerek van
ebben az egy esetben lenne kevesebb gyerek hiszen 1 gyerekkel is elérnék azt mint amit most 5-6 gyerekkel
igaz ez hosszú és költséges folyamat lenne, de hosszútávon megtérülne mert kevesebbet kell költeni a börtönökre
Már hogyne lenne. (kezeit széttáró) Ha nem kapnának azért támogatást, hogy futószalagon 13 éves kortól ontsák magukból kifelé a pulyákat mindjárt javulna a mutató. Ha nem pénzt hozna a pulya a konyhára, hanem vinne mint mindenhol máshol akkor viszonylag gyorsan normalizálódna a helyzet.
Bár ez így teljesen nem igaz. Igazából én nem szólhatok 1 qrva szót sem hisz mi is felmarkoljuk a gyerek után a családi pótlékot(kezeit széttáró) most nem emléxem pontosan lehet, 5 év alatt vagy mióta is jár ez a temérdek pénz szerintem 200 forinttal hosszabb is lett azóta (meghajlós)
500 év múlva az átlagmagyar bőrszíne néhány árnyalattal sötétebb lesz.
a mai magyarságnak kb. semmi köze sincs a honfoglaló magyarokhoz. más a külsőnk, más a ruhánk, mások az énekeink, más a vallásunk, hitünk, pénzünk, eszközeink, házaink, mások a szokásaink és nagyon más a nyelvünk is. ez ilyen...
Mivel ÉN tudom a helyemet, ezért eleve ott próbálkozom majd, ahol legalább a morzsa hullik.
Amúgy ne legyél semmiben sem biztos velem kapcsolatban. de ezt csak amúgy mondom, mert azért nekem is van tartásom, bármilyen hihetetlennek is hangzik.
Persze, tudsz mondani akármit is, aminek így felment az ára, aztán visszaesett a korábbi legalacsonyabbra?
Csak mondom, a migráltfaszszopkodó németek miliárdszámra veszik a villamos energiát a macskazabáló franciáktól és ÉPÍTIK a gázerőműveket a leállított atomerőművek helyett.
Ez akkor is baromság: csak "ebben a pillanatban" ilyen magas a gáz világpiaci ára, a tárolóink meg csurig vannak tavalyi beszerzési áron (47 forintért) vett földgázzal. Mire az elfogy, addigra megint normalizálódhat a helyzet.
Érdekes az öreg önéletrajza is... 65-ig totál részletes, aztán új bekezdés, és hopp! máris 95-ben vagyunk 😅
Nem tudom, hol volt a kommunizmus alatt, de biztos valami jó helyen, hogy a pici lánykája utána gyurcsótány minisztere lett... biztos jó haveja volt aprónak 😅
Amúgy a buzi faszcibáló népszara szerkesztőségének csak hiszel:
Ha a magyar állam a lakossági gázárban a nagykereskedő által ténylegesen fizetett gázárat venné figyelembe, akkor abból 3-6-szoros lakossági rezsiemelés következne,... https://www.portfolio.hu/gazda...
végén csapatostól járnának házról házra fosztogatni
nekem lenne ötlet a szaporulat csökkentésre
a családi pótlék legyen egy fix összeg mondjuk 80 vagy 100 ezer, és ez független legyen attól hogy egy vagy 10 gyerek van
ebben az egy esetben lenne kevesebb gyerek hiszen 1 gyerekkel is elérnék azt mint amit most 5-6 gyerekkel
igaz ez hosszú és költséges folyamat lenne, de hosszútávon megtérülne mert kevesebbet kell költeni a börtönökre