tudod a számot, de nem árulod el? pedig annyira érdekelne. ha gyurcsány gyerekkori haverja válna pár év alatt az ország leggazdagabb emberévé, akkor is érdekelne. kár, hogy nem fogjuk megtudni tőled. vagy mégis?
Azért az elmúlt sok oldalon még mindig nem derült ki hogy ki fizeti a gáz árát, azt amitől megvédtek minket?!? Szóval örülünk hogy kevesebbet kell fizetni, de a fennmaradó összeget ki fizeti helyettünk? Vagy jár nekünk a tisztelet(nem tudom mire), meg az ócsó gáz?
már leírtam párszor. évente több százmilliárdról van szó. orbán barátja és volt osztálytársa magyarország leggazdagabb embere lett néhány év alatt. lölö megfogadta gyurcsány tanácsát és lecserélte öregecskedő feleségét egy fiatalabb, szexibb nőre. http://youtu.be/jrJWd5hrZAw
mondjuk úgy, drukkolok neki. nem szoktam senkiért sem rajongani. de.....
lehetséges, hogy további 4 év a fidesz végét jelentené... a forint egyre kevesebbet ér, az infláció rekordmagas, az eladósodottság meredeken nő. a népesség csökken, az eu-átlagtól való leszakadás nő. lehet, hogy mzp-nek jól jönne a következő 4 év fidesz balfaszkodás. szerintem ez lenne az utolsó 4 évük. ha azonban tavasszal az ellenzék kerül hatalomra, akkor az új kormány egy rekord eladósodottsággal és rengeteg 2/3-dal bebetonozott intézménnyel találja szemben magát. nagyon nehéz dolguk lesz. ha pedig nekimennek az alkotmánynak, akkor a fidesz utcára viszi emberek tízezreit és polgárháborús hangulat alakulhat ki. viktor nem tud veszíteni, ezt jól láttuk 2006-ban amikor majdnem elsírta magát a tv2 műsorában. ideggyenge szegény, gondolom emiatt is hízott el ennyire.
emlékszem, még a 2002-es választások előtt voltam egy fidesz választási rendezvényen, mint lelkes, nemzeti-liberális érzelmű fiatal... hát, annak ellenére, hogy lelkes voltam, azért a "viktor, viktor" skandálás nekem sok volt.... (hát igen, már akkor is mzp fizetett soros hitelből.)
"Ujabb kerdes,te ezt meggyozodesbol teszed vagy fizetnek?" igazából fideszes vagyok, de mivel MZP fizet nekem (van miből: BMW helyett Daciat vett), ezért muszáj antiorbánista posztokat írnom. Ez az igazság. Nem vagyok rá büszke, de ha én is 400 ezres cipőben akarok flexelni, mint Mr. lölö akkor muszáj.
De nehogy meztelen kepekel viditsd a kovetoidet a feszbukon mert kiakadztod oket. 😆
lehetséges, hogy további 4 év a fidesz végét jelentené... a forint egyre kevesebbet ér, az infláció rekordmagas, az eladósodottság meredeken nő. a népesség csökken, az eu-átlagtól való leszakadás nő. lehet, hogy mzp-nek jól jönne a következő 4 év fidesz balfaszkodás. szerintem ez lenne az utolsó 4 évük. ha azonban tavasszal az ellenzék kerül hatalomra, akkor az új kormány egy rekord eladósodottsággal és rengeteg 2/3-dal bebetonozott intézménnyel találja szemben magát. nagyon nehéz dolguk lesz. ha pedig nekimennek az alkotmánynak, akkor a fidesz utcára viszi emberek tízezreit és polgárháborús hangulat alakulhat ki. viktor nem tud veszíteni, ezt jól láttuk 2006-ban amikor majdnem elsírta magát a tv2 műsorában. ideggyenge szegény, gondolom emiatt is hízott el ennyire.
Folytasd tigris! 😆
Le is szoptad zajost a penzert?
Vagy csak ugy mert rajongasz erte?
Erre azert lehetnel buszke.
Na az mar nem semmi. 😆