Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"de csak csinálnak érte valamit" - ha egy gyurcsány kormány alatt gyurcsány osztálytársa nagyon rövid időn belül az ország leggazdagabb emberévé válna az állami megrendelésekből, arra is ezt írnád?
de csak csinálnak érte valamit, szóval nem csak úgy oda adják a lét nokiás dobozba....

érdekességképp ismerős háza kb 80nm, tetőcsere lesz rajta, sima nyeregtető, semmi extra, a munkadíj egy icipicit túlér a 2 millán, 3 embernek kb 4-5 napi munkája, minimális eszközigénnyel
ebben a cserép leszedés és felrakás nincs benne, vagyis benne van de a tulajnak kell embereket szerezni hogy legyenek elegen mert ők csak a tetőig szedik-rakják a cserepeket
idézném magamat ma kora délutánról: "Nem az a gond, hogy orbán akárkije nyer egy versenyeztetésen, ha az a verseny TISZTA volt. Ez a lényeg."
Értem a lózungot,de számszerűsítenéd?
Ha nem tudod pontosan tippelj,amennyit gondolsz.Forintra.
Évente több százmilliárd forintot nyernek orbán cégei. Miért?
Hát igen, az oroszok bizonyítottak már. a finneknél is "remekül" halad a projekt :)
https://444.hu/2017/10/30/azer...

az atomerőmű wikipedia szócikke szerint az orosz projekt 13 évet csúszik. az energiatermelés még nem indult meg.
https://fi.wikipedia.org/wiki/...
Sínen vagyunk, mint József Attila!
Értem a lózungot,de számszerűsítenéd?
Ha nem tudod pontosan tippelj,amennyit gondolsz.Forintra.
viktorovics volt osztálytársa, barátja az ország leggazdagabb embere lett pár év alatt. hát ennyit nyert.
Amíg nem válaszolsz a feltett kérdésimre miért tenném?
Városháza ügyre utaltam. Te hoztad fel.
összefoglalnád az ügyet egy-két mondatban?
Tehát mégegyszer,3+-os atomerőmű rendszert ki épít mostanság belátható időn belül?
Megjegyzem mind le vannak maradva a ruszkikhoz képest.
Lehet furcsa,de ez nem egy társasház szint.

Amúgy tudod mennyi közbeszerzést szerzett mészáros?
Tippelj.
https://www.paks2.hu/a-projekt-tortenete

vlagyimir vlagyimirovics és viktor viktorovics megállapodtak. ez volt a nagy "verseny"?
nem volt versenyeztetés, noha a projekttársaságot épp a tendereztetésre hozták létre. de ha küldesz linket, hogy volt, akkor küldök egy rekesz sört v. amit szeretsz :)
Hát lassan b+ úgy néz ki, szobafestőt nehezebb lesz - kőművest már most biztos! 😂
Oszt akkó melyiket válasszam?
Volt versenyeztetés......egy amcsi egy francia meg még valaki az oroszokon kivűl. Ebből kettőnek nulla tapasztalt ilyen tipusú erőművekkel
Ja,versenyeztess atomerőmű építöket,pont olyan könnyű mint szobafestőt. 😂

Ne terelj,előbb te tárd fel a bizonyítékokat.Országosan.
Amúgy tudod mennyi közbeszerzést szerzett mészáros?
Tippelj.
"valódi versenyeztetést" - pl PAKS2. ja, az nem. Országosan nem nagyon van, város szinten biztos akad. pl. Hódmezővásárhelyen. Budapesten a városháza ügy kapcsán hány milliárd közpénz tűnt el vagy került haverokhoz? összefoglalnád az ügyet egy-két mondatban?
mégegyszer,iszonyú orbáni diktatúra van és elnyomás.
Amúgy a maszkos csávónak igaza vót vagy nem?
Mutass pár valódi versenyeztetést adatokkal,szerződésekkel stb.

Tehát ha a budapest költségvetése CSAK 400 milliárd,és véletlenül ellenzéki,az nem számít ezért ne is beszéljönk róla.
Értem,és te beszélsz kettősmércéről..............muhaha. 😂
Ismered a kettős mércét? Bizonyára. Most képzeld el, hogy valamilyen nemfideszes kormány van és kizárják a nemhaver pályázókat a versenyeztetésből. Egyetértesz vagy sem?
Nem az a gond, hogy orbán akárkije nyer egy versenyeztetésen, ha az a verseny TISZTA volt. Ez a lényeg.

a városháza ügybe nem ástam bele magam, mivel nem gondolom országos ügynek, másrészt nem történt eladás. nem ért kár sem engem, sem mást. amiről én beszéle, azok viszont súlyos közpénz milliárdokról szólnak. olyan milliárdokról, amik nem tiszta verseny után vándorolnak haveri zsebekbe. remélem világos a nagyságrendi különbség a városháza majdnem eladása és a közpénz százmilliárdok haveroknak átjátszása között.
Nem az a kérdés, hogy igaz-e.... nyilván az...
csak a rendőrség anno annyira kereste... ezt meg valahogy nem... 😆