Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ex műveztőm asszonya 7 évig kasszás volt a tesója üzemeltette kúton, abból lett egy családiház, balcsin nyaraló, mindkettő lányuknak lakás, 1,5-2 évente új autó csere... nem gondoltam volna ennyit keres egy kasszáserzsi. Ja a főnöknek veterán autók a hobbija! 😆
Na erre gondoltam. Nem baj, attól még a jól tájékozott polgár tudja hogy kéne csinálni.
Mert a jövedéki adó uniós sztori és azt mondjuk nem lehet csökkenteni. Áfával nem tudom mi a helyzet, de felénk is vannak 480 alatti árak. Egyenlőre leginkább a nagy nevű kutak vannak bajban.
ha nincs bevétel akkor nem lehet költeni
ez ilyen egyszerű
a lopás ( bár ez nem feltétlen a legjobb szó)meg mint olyan nem lesz kevesebb ha nincs annyi bevétel
amúgy múlt héten is csomó kút árult 480 alatt, ha nekik megy másnak is plusz én még éhező benzinkutas főnököt nem láttam
Még mindig tegnap tankoltam 477 forintért,milyen kiskereskedői vinnyogásról beszélünk?
Hát ja, egyértelmű hogy a legkisebb sávot kell megszorítani... Igazad lehet:
Ha adót csökkent miért szív mindenki? Nem lehetne annyit ellopni?
Szerintem egy korrekt havibér(nyugdíj) az öregeknek járna, nem segítségként a 13. havi... Ja mondjuk azzal nem lehet kampányolni meg gyurcsányozni...
mint írtam 3 lehetséges verzió van
-nem csökkent-> mindenki szív
-adóból csökkent-> mindenki szív
-kereskedői haszonból csökkent-> kereskedő szív
rengeteg helyen havibér van
nyugdíj se órabéres
végülis lényegtelen
csak a 13. havi elméletben akár jogos is lehet, még akkor is ha nincs ennyi hónap az évben
"A helyes válasz sejthető. Az, hogy átmenetileg árplafont vezessenek be, nem ördögtől való. De ebben az esetben az erős államnak kellene lemondania a haszon (adóbevétel) egy részéről, nem pedig a kisvállalkozókat kellene veszteségbe kényszeríteni. Ebben a formában nem másról van szó, mint amit a maffiózók szoktak csinálni, ha meg akarnak szerezni egy üzletet: először szétverik , aztán nagylelkűen átveszik az eredeti tulajdonostól."
És ez most mennyiben releváns? Ha jól emlékszem még a múlt évben nem volt 13. havi bér? De már óra alapú sok helyen az elszámolás? Akkor hol a 13. hónap?
inkább ez az aggasztó
https://mandiner.hu/cikk/20211...
de nem azt mondja a buzi osztrák hogy küldjük a vonatokat a lengyel határra és örömmel befogadunk minden migránst....
Szerintem figyelnek teged,es ugy vannak vele hogy ha valamelyik emlitett dologtol agyérgörcsöt kapnál mar megerte. 😆
látom fogalmad sincs honnét jött a 13. hónap fogalma
régen a havi bér alkalmatása egy remek spórolás volt a heti bérek után
régen heti bérezés volt szinte mindenhol, utána fogtak 4 heti bért és az lett a havi bér összege és egy havi bér máris a zsebben maradt
számolgass csak utána
Erőszakos? Kisebbség? Melyikről beszélsz? Arról beszélsz akik pl. törvénnyel legalizálják a fiktív lakcímeket? Minek ha többségben vannak? Ha annyira jól kormányoznak, miért kell úgy számolni a szavazatokat hogy a kevesebb mint fél=2/3? Miért kell krumplit/tüzelőt osztani? Miért kell 13. havi nyugdíj(erről jut eszembe, mi a neve a 13. hónapnak?)? 25 év alattiak adómentessége? Adóvisszatérítés? St. Csak nem szavazatvásárlás?
Hogyhogy nem a "jótettekkel" kampányolnak? Tud bárki olyat mondani ami nem a pénzről szól és pozitív hatása van?
Esetleg azért, .mert annak a "bárki-nek" nem tetszik a jelenlegi rendszer, ahogy neked nem tetszik az ellenzék, vagy......
Tudod, a nézetek nem mindig egyeznek.
De lehet, hogy más az oka, passz...
Miert akarja egy eroszakos KISEBBSEG elzavarni a barkit is?
Itt az a lényeg hogy mindegy jobb vagy bal
A magyar ember birka, kicsit puffog de nem tesz semmit, megy tovább.
Ez pontosan az a megközelítés amit én is gondolok. Semmi másról nem szól, csak a pénzről.
Tevedes ne essek, szerintem SENKIT nem tudunk elzavarni.
A "nep" meg talan tudott volna tenni magaert. A "tomeg" mar nem.
Orbán hasonlóan irányítja Magyarországot! És őt sem vagyunk képesek elzavarni... Akkor ezzel mit kezdjünk?
🙄
Akkor mindenki egészségére 😂 😂 😂
https://www.facebook.com/marke...