Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hat,teny hogy te a muanyagozott lóhugyot szereted. 😂
Valahogy mégis ugyanazt hajtogatod mint ő. Vagy ez lehet hogy az argus mellékhatása?
Én nem a führer szavait iszom - hanem a petpalackos Argust. Keversz a Zolival....
Már el is ment… 😂
Pedig az összes covidos hírt is ő mozgatja,te meg iszod a szavait.most akkor hogy is van ez?
Ha mozog a szája akkor biztosan hazudik.
Ottvan mar a fekete T5? 😂
Na ugye 😆
Na jo,akkor fideszes vagy. 😂
A Főni nem hazudhat…. Megint…. 😂
Én inkább a mi hazánk.
Baszhatod a matekot,te nem vagy fideszes,es oltott is egyszerre. 😆
Még mindig ez a téma? 😂 Mondtam már, a Főni azt mondta, hogy az oltasellnesek balosok… megvan a 6m oltott, ott a 2/3. Tehát az oltottak Fideszesek, az oltatlanok meg libsikomcsik… vita lezárva 😂
Vagy tanácsért ment az iszlám országba a kereszténység megmentéséhez, vagy csak menekülteket kért a haverjától, hogy legyen mi ellen harcolni? 😂
Neeeeem.... élet-halál közt lebegve beszélt Istennel. Mondá az Úr: "Fiam, itt nincs mit ellopni" - úgyhogy inkább itt maradt 😂
😁
Főni meggyőzte, hogy ő is kell a kétharmadhoz.
könyörgött az úrhoz hogy vigye el, de végül mégsem akart menni
A fideszes képviselő úr azért maradt közöttünk, hogy továbbra is meg legyen a kétharmad.....
Mit nem lehet érteni ezen?! 😲
ez azért vicces
Ez csak úgy, de érdemes elolvasni:
https://nyugatifeny.hu/2021/11...
Az igaz, hogy az én ismerőseim mind magán praxis alkalmazottak... orvosról is tudok, aki nincs oltva - és nagyon balos 😂
Az idézett eset óta a szocotthonosok meg a dolgozók is le lettek oltva - no kérdés, problem megoldva 😅 mert igaz, hogy ez elme otthon, de ezek csak annyira hülyék, hogy meg lehet őket győzni, nem úgy, mint az itteni oltatlanok 😂
Főnökök?Nem vitázok én azokkal.2 bérzsaru?kik?Az előbb említettem egyet,másik nem rémlik.
Csak itt a fórumon van említve minimum 2 bérzsaru. 😂
Meg a főnökök.