Több dolog van.
Nem az ő dolga mert az ő védelme miatt lezárások lesznek,tudom ne legyenek,de lesznek.
Azt is tudom az ellenes ember irtó jó immunrendszerrel rendelkezik és lepattan róla,de ha nem el kéne látni és leterheli az Ü rendszert.
Jó azt mondja ne lássák el,de el fogják mert ilyenek ezek a gonosz EÜ-sök.H meg nem kap levegő ő maga kéri.
A másik meg hogy valamelyik roggyant mindig előjön egy cikel hogy a szemét oltottak fertőznek,csak ők vannak lélegerztetőn mert meg nem nevezhető eü alkalmazott mondta.
Muhaha.
A lényeg hogy akinek van némi belelátása az itt mlas és a kérilaci.
A többi csak humbug.
Ők meg azt mondják levegőt kérni és kórházi ágyat foglalni oltatlanok szoktak.
Pont.
A Kóbor János:
- idős, tehát fokozottan veszélyeztetett
- úgy tudom, hogy sok éve krónikus beteg
- mivel előadóművész így a távolságtartásra, maszkviselésre se nagyon alapozhat.
Ennek ellenére "úgy gondolta", hogy neki nem kell oltakozni, az oltás nem jelentene számára hasznot.
Azok után, hogy együttesének KÉT tagja is COVID-ban halt meg tavaly (Benkő László, Mihály Tamás).
Pedig igaza van. Oltásellenesnek lenni és az oltásra nem igényt tartani két teljesen eltérő dolog. Pl itt a fórumon szerintem senki nem oltás ellenes egyszerűen ő maga nem tart rá igényt, ha más igen az meg az ő dolga. Pont az oltottak játszák folyton a nagy térítőt nem tisztelve ezzel a másik véleményét.
n elvagyok vele bárhol míg nincsenek hülye korlátozások és nem terhelik az EÜ ellátást.
Nekem a legszimpibb az lenne ha elfeküdgetnének otthon magukban.Aki gyengébb az elhullik,aki nem kiheveri.
amúgy a dopeman ilyen nagy oltásellenes fan,még gödénnyel is csinált podcastet,na ő most otthon lázzal fekszik. 😂
Túl fogja élni,de szarul van.
Mondta is hogy van két oltott haver,zéro gonddal 2 nap alatt kijöttek belőle.
Szerencsére semennyire nem tudom mi volt 70elött a seregben. Ha tudnám akkor az azt jelentené hogy minimum 70 éves vagyok.És mi az összefüggés a parancsuralmi rendszer és az oltakozási szándék között?
bár ez is kb olyan kivitelezhetezlen vágyálom mint a dízelt kiváltani bármi mással
Nem az ő dolga mert az ő védelme miatt lezárások lesznek,tudom ne legyenek,de lesznek.
Azt is tudom az ellenes ember irtó jó immunrendszerrel rendelkezik és lepattan róla,de ha nem el kéne látni és leterheli az Ü rendszert.
Jó azt mondja ne lássák el,de el fogják mert ilyenek ezek a gonosz EÜ-sök.H meg nem kap levegő ő maga kéri.
A másik meg hogy valamelyik roggyant mindig előjön egy cikel hogy a szemét oltottak fertőznek,csak ők vannak lélegerztetőn mert meg nem nevezhető eü alkalmazott mondta.
Muhaha.
A lényeg hogy akinek van némi belelátása az itt mlas és a kérilaci.
A többi csak humbug.
Ők meg azt mondják levegőt kérni és kórházi ágyat foglalni oltatlanok szoktak.
Pont.
- idős, tehát fokozottan veszélyeztetett
- úgy tudom, hogy sok éve krónikus beteg
- mivel előadóművész így a távolságtartásra, maszkviselésre se nagyon alapozhat.
Ennek ellenére "úgy gondolta", hogy neki nem kell oltakozni, az oltás nem jelentene számára hasznot.
Azok után, hogy együttesének KÉT tagja is COVID-ban halt meg tavaly (Benkő László, Mihály Tamás).
Most őszintén? Normális az ilyen ember?
ez azért így elég helytelen kifejezés
kb olyan faszság mint közlekedés ellenesnek nevezni a dízel elleni aktivistákat
Nekem a legszimpibb az lenne ha elfeküdgetnének otthon magukban.Aki gyengébb az elhullik,aki nem kiheveri.
Túl fogja élni,de szarul van.
Mondta is hogy van két oltott haver,zéro gonddal 2 nap alatt kijöttek belőle.
https://www.origo.hu/itthon/20...