Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ő be van oltva, háromszor is. Ő az egyetlen ember az országban, aki HÁROM adag AtraZenecát kapott! 😆
Neked az? 😆
oltásnak is van:az egészséges szervezet
bár ez is kb olyan kivitelezhetezlen vágyálom mint a dízelt kiváltani bármi mással
Több dolog van.
Nem az ő dolga mert az ő védelme miatt lezárások lesznek,tudom ne legyenek,de lesznek.
Azt is tudom az ellenes ember irtó jó immunrendszerrel rendelkezik és lepattan róla,de ha nem el kéne látni és leterheli az Ü rendszert.
Jó azt mondja ne lássák el,de el fogják mert ilyenek ezek a gonosz EÜ-sök.H meg nem kap levegő ő maga kéri.
A másik meg hogy valamelyik roggyant mindig előjön egy cikel hogy a szemét oltottak fertőznek,csak ők vannak lélegerztetőn mert meg nem nevezhető eü alkalmazott mondta.
Muhaha.
A lényeg hogy akinek van némi belelátása az itt mlas és a kérilaci.
A többi csak humbug.
Ők meg azt mondják levegőt kérni és kórházi ágyat foglalni oltatlanok szoktak.
Pont.
A Kóbor János:
- idős, tehát fokozottan veszélyeztetett
- úgy tudom, hogy sok éve krónikus beteg
- mivel előadóművész így a távolságtartásra, maszkviselésre se nagyon alapozhat.

Ennek ellenére "úgy gondolta", hogy neki nem kell oltakozni, az oltás nem jelentene számára hasznot.
Azok után, hogy együttesének KÉT tagja is COVID-ban halt meg tavaly (Benkő László, Mihály Tamás).

Most őszintén? Normális az ilyen ember?
Pedig igaza van. Oltásellenesnek lenni és az oltásra nem igényt tartani két teljesen eltérő dolog. Pl itt a fórumon szerintem senki nem oltás ellenes egyszerűen ő maga nem tart rá igényt, ha más igen az meg az ő dolga. Pont az oltottak játszák folyton a nagy térítőt nem tisztelve ezzel a másik véleményét.
Rossz a hasonlatod: a dízelnek VAN valós alternatívája a személyautózásban, az oltásnak meg nincs.
oltás ellenes
ez azért így elég helytelen kifejezés
kb olyan faszság mint közlekedés ellenesnek nevezni a dízel elleni aktivistákat
Ha akarsz belőle szerintem simán vehetsz egyet.
Ez az influenzánál is így volt eddig, ha nem vagy beoltva nem látnak el? Na de mi lesz a sok összevásárolt lélegeztetőgéppel?
De nincs könyörgés lélegeztetőre,ha covidos vagy és levegőért kapkodsz húzz a faszba haza kapkodni.
Ennyi. Így kéne csinálni.
Hát.... Mikor megjelentek az oltások akkor azt hangoztatták hogy csak ez az egy esély van a túlélésre.
n elvagyok vele bárhol míg nincsenek hülye korlátozások és nem terhelik az EÜ ellátást.
Nekem a legszimpibb az lenne ha elfeküdgetnének otthon magukban.Aki gyengébb az elhullik,aki nem kiheveri.
Úgy gondolod?
Az omegás Kóbor János is oltásellenes - pár napja lélegeztetőgépen fekszik....
Otthon fekszik lázzal? Azta mindenit. Olyat már én is csináltam.
Miért, nem az?
amúgy a dopeman ilyen nagy oltásellenes fan,még gödénnyel is csinált podcastet,na ő most otthon lázzal fekszik. 😂
Túl fogja élni,de szarul van.
Mondta is hogy van két oltott haver,zéro gonddal 2 nap alatt kijöttek belőle.
Kiafene mondta hogy az oltás egy mindent kivédő pajzs és örökélet+10 nap? 😂
Jajaja.Eddigi kovidos ismerőseim egy kivétellel mind otthon köhögtak.
Szerencsére semennyire nem tudom mi volt 70elött a seregben. Ha tudnám akkor az azt jelentené hogy minimum 70 éves vagyok.És mi az összefüggés a parancsuralmi rendszer és az oltakozási szándék között?
Nem is a magyar seregről volt szó.
Igen, köhög pár napig otthon, aztán kész. Az oltatlanokkal meg tele a kórház meg a lélegeztető - és ez így is van rendjén.