Nézzetek már euronyúzt... érdekes dolgok mennek ma nyugaton kovid ügyben... olyan korlátozások vannak mindenütt, aminek a feléért a fejlett nyugati libsik 1 éve még diktátorozták O1G-t 😅
Ezt elcímezted. A vicc topicba kellett volna... 😅 fegyelmet tanulnak? a mai seregben? Ha nem a nekik tetsző gender módban szólítják meg őket, beperelik a parancsnokot 😂
Tudod, mikor volt fegyelem a magyar seregben? úgy 1970-ig. Aztán 20 év alatt lelazult, és a sorkatonasággal el is tűnt - de ezt hogyan is tudhatnád 40 évesen? Hiszen most is elvileg parancsuralmi rendszerben dolgozol, mégis járatod a szád az oltás ellen, és ügyeskedsz...
Azért szépen lassan adagolják hogy az oltott is elkapja megbetegszik és fertőz. Aztán ha mindenki be lenne oltva, akkor legfeljebb megint mindenki az alapbetegségbe halna bele.
ez sosem lesz, és kötelező oltás sem
mert ha kötelező lenne(és mindenki oltott az előírt szerekkel) kiderülne hogy az oltás mégsem olyan hatékony a járvány megelőzésére-kezelésében
a jelenlegi felállásban meg lehet mutogatni az oltatlanokra hogy miattuk van minden....
Csak szólok főni hogy az ilyen missziók NATO tagság miatti kötelezettségvállalás.
És a NATO mostanában morcibb a kötelezettségek elkummantásával mint régen.
És akkor most irigykedsz? Eltölt ott pár hónapot, évet és me alapozza a jövőjét. Arról nem is beszélve hogy mindig mindenki azért rinyál hogy ezek a mai fiatalok nem tanulnak fegyelmet, hát ők igen.
Ezt én már az elején se értettem... a lőszer sokkal olcsóbb, mint a kerítés, egy ezres darabja kb. és 50-100 elég lett volna 🤔 a kerítésre meg elmentek milliárdok (igaz, őszerintük jó helyre 😁)
pl a határőrség miért lett volna fontos? két országgal van határunk van amit őriznek úgy-ahogy
ukrán résznél is simán átsétáltunk.....
ha nem buziskodnak a migránsokkal a hülye nyugatiak nem kellene több határőr mint 10 éve volt
a leszázalékolt alkeszek szerintem nagyságrendileg nagyobb összeget elvisznek mint az a pár stadion építés
nem vagyok sport rajongó, tőlem az összes stadiont lebonthatják, egy másodpercig se lennék bánatos miatta
a templom meg még annyira se érdekel se itthon se külföldön, az is mehet a kukába
de ezek aprópénzek
amúgy felhozhatod a mindenféle külföldre küldött segítséget is, pl afrikai kórházak, földrengéskor mentőalakulatok, szegény árvízkárosult németek......stbstb
ez mind kidobott pénz, a stadion meg legalább itt van itt marad, bírt venni jó sok kettespet sört meg bort a sok segédmunkás aki épíette
Tudod, mikor volt fegyelem a magyar seregben? úgy 1970-ig. Aztán 20 év alatt lelazult, és a sorkatonasággal el is tűnt - de ezt hogyan is tudhatnád 40 évesen? Hiszen most is elvileg parancsuralmi rendszerben dolgozol, mégis járatod a szád az oltás ellen, és ügyeskedsz...
mert ha kötelező lenne(és mindenki oltott az előírt szerekkel) kiderülne hogy az oltás mégsem olyan hatékony a járvány megelőzésére-kezelésében
a jelenlegi felállásban meg lehet mutogatni az oltatlanokra hogy miattuk van minden....
És a NATO mostanában morcibb a kötelezettségek elkummantásával mint régen.
https://www.eeszt.gov.hu/hu/we...
gondolom nagytételben a gyártótól harmada mint a bolti ár
https://www.m3vadaszbolt.hu/76...
kerítés árán hoztak volna pár kamionnal.....
ukrán résznél is simán átsétáltunk.....
ha nem buziskodnak a migránsokkal a hülye nyugatiak nem kellene több határőr mint 10 éve volt
Minden ami "fontos" a népnek, ahhoz csak most, a választás előtt pár hónappal nyúl hozzá, eddig a lőtéri kutyát se érdekelte...
nem vagyok sport rajongó, tőlem az összes stadiont lebonthatják, egy másodpercig se lennék bánatos miatta
a templom meg még annyira se érdekel se itthon se külföldön, az is mehet a kukába
de ezek aprópénzek
amúgy felhozhatod a mindenféle külföldre küldött segítséget is, pl afrikai kórházak, földrengéskor mentőalakulatok, szegény árvízkárosult németek......stbstb
ez mind kidobott pénz, a stadion meg legalább itt van itt marad, bírt venni jó sok kettespet sört meg bort a sok segédmunkás aki épíette
Annyi köze van hozzá, hogy pont semmi.
De a tényen nem sokat változtat.
Ezért nem értem mire alapozta ezt a kijelentést?!
Így hát, Szegény ember az, aki ígérni se tud.
Amúgy szerintem a Szájer sose volt SZDSZ-es.... 😆
Meg aki kinevelt buziskodó fiatalokat