Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majd az lesz, ha rajtam állna már holnap is az lenne
aki 120 kiló felett van annak ingyenesen járna minden hónapban egy teszkós szatyorral 😁
A fű nem legális nálunk. 😀
Aki nem szolgál rá.De elárulom,nem sok emberrel álok le vitázni.
Neked kivel nem volt még vitád?
Akkor téged átbasztak,szeptember végétől nem dolgozhat az eü-ben oltatlan,kivéve ha egészségügyi ok miatt nem kaphat.Erről a "nem túl okos"betegápolóról csak annyit hogy ha már itt tartunk az oltott ugyanúgy beviszi.Volt is egy ilyen vitám a múltkor a kórházba az ügybuzgó zéró aggyal rendelkező securityvel.A lényeg hogy mikor én mentem a szülésre még kellett a pcr és az antigén is.Ugye mondtam hogy én megoldom és be fogok jutni.Le is volt beszélve,de mondtam nem vagyok hülye(bár ezt sem kérték)én csináltattam előtte egy antigén tesztet,ezt mondtam is az embernek akivel ezt lebeszéltem.Szóval megállít ez az ostoba security .Mutatom az eredményt,mondom nálad okosabb emberek mondják hogy elég ez is.Kérdeztem tőle,neked van ilyened?Mondja nincs,de be van oltva.Mondom neki,hát pajtás akkor az a helyzet hogy jelen pillanatban kettőnk közül én vagyok az aki itt biztos nem fog megfertőzni másokat.
szebb volna az élet pia nélkül, az összes szőlőt kibaszni a picsába és füvet termeszteni helyette
Húúúú,dehogynem,egy halom nyugger vár csípő,teréd protkóra mer majd megdöglenek úgy fáj.
Intézd azt nem iszunk. 😆
az alkohol méreg, be kell tiltani 😁
Az is finom nemrég ittam.
egyenlőre nem fáj....
majd röhögök rajtatok a pokoli bográcsban hogy ti még 70 évesen is robotolzok nekem meg a wellness a program egész nap 😆
A 150+ kilód már eleve betegség... az többet árt, mint havi egy nátha 😕
Én kb. 40 eü dolgozót ismerek itt, van közte 6-8 oltatlan. Senkit sem rúgtak ki... Az egyik (nem túl okos) oltatlan betegápoló kovidos lett, és kicsi híján nem vitte be a 60 fős otthonba... az volt a szerencse, hogy annyira szarul volt, hogy nem ment be hétfőn dolgozni 😁
Egészségedre! Fertőtleníteni kell ebben a nehéz időkben! 👍️Én is az előbb ittam egy kis narancs páleszt. 😃
Minden oltott és oltatlan egészségére! 🖖
abba még senki sem halt bele, tv távirányítót meg nem nehéz nyomkodni
amúgy az a vicces hogy a könyököm meg a vállam a legszarabb, utána a csulkó, majd a boka, a térdem amióta elgázoltak nem fáj, meg más se
és ha hiszed ha nem sosem tudtam kézen járni
épp ma beszéltem egy kecskeméti sofőr emberrel azt mondja tavasszal elkapta a covid, pár napig volt lázas de nem volt szarabb mint az influenza
a melóban basztatták hogy oltsa magát, emiatt elment anititest vagy mi a lófaszt számoltatni, aztán 3 ezer feletti a kisbiszbaszok száma
a háziorvos azt javasolta neki hogy várjon még az oltással mert semmi értelme
Izületek?
atom a szervezetemaz elmúlt 20 évben a fosókórokat leszámítva pár alkalommal voltam beteg
3-4 éve 1 napig voltam lázas előtte egy fél nap gyengeség meg utána is kb egy nap, pénteken délután olyan kis bágyadtka voltam de hétfőn már ismét harckész volt a szervezet
telente kb 10x fújom ki az orrom, szóval ezek a lófasz vírusok sosem voltak ellenfelek
ami kikészít az a kajákban a tartósítószer, felvágottak, készételek egyből futok a budira, de ez sem fog a föld alá tenni
nekem a keringési rendszer adja fel, ez a szerencsésebbik halálnem mert gyors kész van és nem kell pelenkázni, meg a demencia miatt fizetni az 24órás ápolókat
Lónak a faszát.
Ez mind csak blabla.
Eleve téged a kórház közlébe sem engednélek.
fájzer a harmadik 😉
be is tudom bizonyítani 👍️
dízelről volt szó, ne csináld itt a balos terelést
A leterhelt az eü. Erre csak annyit mondok hogy nem kellett volna kirúgni az oltás miatt azt a sok eü dolgozót. Ha ekkora luxust meg lehet engedni akkor talán mégsincs annyira leterhelve. Lezárást nem az oltatlanok kérték, ezért nem őket kell szidni. A másik, egy ki számítás, bár én nem tudok számokat. De van 30%oltatlan?annak egy része már átesett egy része át fog úgy hogy simán kihordja otthon, van egy része aki kórházi kezelésre fog szorulni.Simán tartható, csak a médiával tolatják túl. De ami a legfontosabb, ha én emiatt kórházba kerülnék semmi gondom nem lenne ha a ki rúgott oltatlan személyzet kezelne. De hát ők nélkülözhetőek ebben a nagy leterhelt eü-ben, ugye?
Más: alakulnak a korrekt jövő évi választások!

https://index.hu/belfold/2021/...
Személyautóban? Annyi benyás, hibrid meg vellanyos van, hogy még el is adnak belőle!