Igazabol teljesen mindegy.
Te csak azert jossz fel a forumra hogy fideszezz,meszarosozz stb.
Motoros forumra,ertrmen hogy tolni kell az iget,de neha lokj mar fel motoros temat is.
Mert azt latom hogy mentalisan kibaszottul egeszsegtelen agyzsibbaszto vagy.
Es nem nem nekem,magadnak.
Ez a megfeszules hogy mindenben csak a fideszt latod tuti mergezi az eleted is.
Szerintem szallj le errol mert ugyanolyan megkeseredett ven helybentopi balfasz leszel mint bogyo.
Felig mar ott vagy,remelem bagozni nem bagozol.
Ui:segitek.
Szerinted mit hasznaljak arra hogy ne legyen ilyen embertelen rohadt nehez lerangatni egy sor4 kabit a szivocsonkokrol?
Most masodszor veszem le 4 even belul,de felrmelem a komplett motort mire lejon. 😃
Persze van olyan is, hogy a jól kereső kandúr egy mínusz 2 csillagos töréstesztű kínai dácsiába akarja átültetni a nejét, az 5 csillagos töréstesztű Aurisból...
valahol igaza van
sok embert hallok hogy a suv olajcseréje 150 ezer
párnak mondtam már: ez azért van mert buzi vagy egy astra-golf olajcsere meg szervizben sincs 50 ezer....
anyuci nem tudná egy lom 5-ös golffal vinni a puját az oviba-suliba nagy volvó kell, a gyerek felmászni is alig bír pedig iskolás már
én felemelném a benzin meg a gázolaj árát 2000 forintra
aki munkára vagy munkába járáshoz használja annak vissza lehetne igényelni 1500 forintot
aztán egyből lenne öröm és boldogság
Majd feri rendberakja zajossal és az unióval szembbemenve eltörli a jövedékit és leviszi az áfát 15%-ra.
Sima liba,már csak ki kell várnod azt a pár hónapot.
Ez lesz az első lépésük,bízz benne.
Szóval ha lemegy a hordónkénti ár akkor emelünk a jövedékin, extraprofitot termelve, ha felmegy akkor picit visszaveszünk, majd mutogatunk a gaz "únió"-ra hogy hádeminemcsinálhatunksemmit?!? Ha még jobban akkor meg a kiskereskedőket szívatjuk! Ha jól értem...
Nem ismerős ez? Hmmm... hol is hallottam... Aszem volt valami gázos rezsicsökkentés is.. 🤔
ennyire nem ismerem őket csak látom hogy egyik se opel astrával jár
meg lennék lepődve ha a számlákkal nem okoskodnának, az omv-nél us olyan lassan intézik a blokkot hogy a nép fele meg sem várja
Jó pár kú tulajt ismerek, meg egy időben tankerral jártam. Messze vannak a sajnálattól még. Akik inkább szarban lesznek azok nagy kutak franchise bérlői. Kötelező arculat, létszám, szolgáltatás, minőség, nyitvatartás stb.
Te csak azert jossz fel a forumra hogy fideszezz,meszarosozz stb.
Motoros forumra,ertrmen hogy tolni kell az iget,de neha lokj mar fel motoros temat is.
Mert azt latom hogy mentalisan kibaszottul egeszsegtelen agyzsibbaszto vagy.
Es nem nem nekem,magadnak.
Ez a megfeszules hogy mindenben csak a fideszt latod tuti mergezi az eleted is.
Szerintem szallj le errol mert ugyanolyan megkeseredett ven helybentopi balfasz leszel mint bogyo.
Felig mar ott vagy,remelem bagozni nem bagozol.
Ui:segitek.
Szerinted mit hasznaljak arra hogy ne legyen ilyen embertelen rohadt nehez lerangatni egy sor4 kabit a szivocsonkokrol?
Most masodszor veszem le 4 even belul,de felrmelem a komplett motort mire lejon. 😃
sok embert hallok hogy a suv olajcseréje 150 ezer
párnak mondtam már: ez azért van mert buzi vagy egy astra-golf olajcsere meg szervizben sincs 50 ezer....
anyuci nem tudná egy lom 5-ös golffal vinni a puját az oviba-suliba nagy volvó kell, a gyerek felmászni is alig bír pedig iskolás már
Ez környezetvédelmi szempontból nagyon jót tenne. (Kurva szomszédom nem füstöltetné a 25 éves dízel Golfját az ablakom alatt)>
aki munkára vagy munkába járáshoz használja annak vissza lehetne igényelni 1500 forintot
aztán egyből lenne öröm és boldogság
mert ugye bevétel nem lehet kisebb mint most
Sima liba,már csak ki kell várnod azt a pár hónapot.
Ez lesz az első lépésük,bízz benne.
Nem ismerős ez? Hmmm... hol is hallottam... Aszem volt valami gázos rezsicsökkentés is.. 🤔
Vagy ez?
https://nepszava.hu/3136692_or...
Sok mozgástér nincs, de azért nem egy "ma született bárány"-ok, néha tudtak mozogni... 😂
A mol a bérlőktől bármikor visszaveheti. Annak nincs értelme.
meg lennék lepődve ha a számlákkal nem okoskodnának, az omv-nél us olyan lassan intézik a blokkot hogy a nép fele meg sem várja