Nem kell, ez ember önmagának úgy tud ártani, hogy más soha nem tudna úgy.
Én legfeljebb bedobálhatnám az ablakát (nem szándékozom amúgy), de mentális mélységbe nem tudom taszítani.
Azt, hogy van nálunk pénz szarásig, csak nagyon igazságtalanul oszlik el a lakosság között. Túl sokan túl gazdagok lettek az utóbbi pár évben, az átlag megél valahogy, és túl sok a túl szegény ember.
Én az utóbbi tíz évben arról győződtem meg (jobb vagy baloldaltól majdnem függetlenül), hogy az országnak Orbán rezsimje sokkal több kárt okoz mint hasznot - hosszú távon egészen biztosan. Szeretném őket leváltani.
Te mindenkit basztatsz, ha azt véled felfedezni, hogy az a jelenlegi kormánynak valamiért jó.
Te mindennek örülsz, ha azt véled felfedezni, hogy a jelenlegi kormánynak az rossz.
Ez, külső szemlélőként már-már olyan mértékben zsigeri, hogy ez az állapot a véleményem szerint csak- és kizárólag akkor áll elő, ha téged személyesen bántott valaki, akit te a jelenlegi kormányhoz kötsz. Alappal vagy anélkül.
A múltkor elmélkedtünk róla, hogy (legalábbis itt vidéken) a magyar tulajdonú élelmiszer kiskerekben pont fele annyiért kell megszakadni a munkában, mint az Aldinál, Lidl-nél. A tesco "'üdítő" kivétel, ott fizetni sem szeretnek.
Vásárolni is sokkal jobb a multiknál: jobbak az árak, jobb az áru minősége, nem sózzák rád a lejárt szavatosságú szarokat.
Hát olyan meg nincs... mind valamilyen kft, általában a város tulajdonában - de ez nem akadályozza meg a résztvevőket, hogy sok lét kiszedjenek belőle...
Teljesen (és szerintem szándékosan...) félreértettél: én SOHA NEM basztattam a multikat. Épphogy mindig azt írtam, hogyha a multikat kiutálják az országból (mind a kisker hálózatokat, mind az autógyártókat), akkor nagyon nagy baj lesz. Orbánt a saját hívei fogják felkötni.
Hát néha elgondolkodom az általad használt jelzőket olvasva, hogy mélyebb nyomot hagyott valami, az átlagnál.
De ez a te kialakult véleményed, tiszteletben kell tartani!
És fordítva is!
Így korrekt.
A Bogyó reakciója az, ami fura. És a saját magával való konfliktuskezelése.
Már-már infantilis, amikor kb. így reagálja le:
link, hogy Szájer lecsúszott a csatornán, erre idefirkálja, hogy hallottátok? Orbán megbukik 2022-ben, mert a Szájer lecsúszott a csatornán.
Eddig basztatta a multikat, most meg mi lesz a benzines multikkal, micsoda dolog ez?
Én legfeljebb bedobálhatnám az ablakát (nem szándékozom amúgy), de mentális mélységbe nem tudom taszítani.