Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tehát akkor mindenki minta katona volt.És mindenki hazudik ezzel kapcsolatban......
😂 szokottan hüjje vagy 😅
pont neked tudnod kéne, hogy igazából senki sem akart sorkatona lenni - de akkoriban ezt elfelejtették tőlük megkérdezni... ☹️
A volt osztálytársam szolnokra került valami felderítőkhöz.
Ő mesélte hogy kemény volt a kiképzés,mindenféle menetgyakorlat,kötélenmászás,gránátdobálás stb.Csak az nem volt olyan érdekes,nem ragad meg a pipifélékben annyira mint a sunnyogás.
Ez egy fórum, nem a való élet 🤣
Rátapintottál a lényegre.
Azért az sokat elárul hogy mindenki csak ennyit tud róla mesélni,mint ahogy az már itt is megtörtént a fórumon.Vagy mindenki hazudik?
Szerintem nem volt katona.
mi az ilyet megpokrócoztuk
többsége a gumipapucsos veréstől észheztért 😆
Hiába ecsetelném neked, nem láttál bele, hisz nem voltál benne, nem voltál katona. Ez olyan mint PL a tűzoltóság. Velejéig, csak az lát bele, aki benne él. Így talán egyszerűbb.....
azért a mostani elkényeztetett kölykök nem bírnának ki 3 hónapot se az anyuci nélkül
enyém se.....
pedig én eleinte keménykedtem vele de az anyja elbaszta teljesen
most már tudom hogy az anyját kellett volna verni....
Az,hogy ott ez ment.Vagy talán nem?Amire azt mondják/mondjátok hogy na ott aztán fegyelmet lehetett tanulni,gyakorlatilag végig csak ez ment,lopás, sumákokás ,sunnyogás,hogyan kerüljük el a büntit....stb
Pontosan így van,vagy kéne lennie.Ezért röhejes mikor azt mondják hogy nincs katonaság és ezért ilyenek a fiatalok,ez egy baromság,a szülő feladata ezeket megtanítani,nem 18évesen egy katonaságnak.
Az ilyen ezt nem tekinti büntinek mert az okoz örömet ha csak egy kicsit is szivathatja a másikat, de a lényeg, hogy az a másfél év semmire való idő volt, a mai már tök más és támogatnám a 3-6 havi kiképzést.
Az lehet, hogy normálisak bűnnek tartották, de azok nem is akartak akkor sorkatonák lenni és feljebb jutni, de igen sokan akartak és vamzerkodtak persze ez ritkán derült ki legfeljebb ha láthatóan több kimenőt vagy könnyítést kapott.
Igen nálunk is volt ilyen, az volt a legtöbbet otthon, szinte minden délután - de mikor véletlenül bent maradt, akkor szopott folyamatosan 😄 ő úgy húzta le a másfél évet, hogy gyakorlatilag mindenki rühellte... szerintem ez nagy ár volt érte...
Egyébként én loptam a benzint raktárból, állandóan kiszöktem, és nem titokban ittam hanem nyíltan 😁 de akkor ezek voltak a pozitív dolgok 😁 egymás rovására viszont soha semmit nem tettünk, az főbenjáró bűn volt.
Dehogyis, pont a sunnyogóknak és vamzeroknak volt a legjobb soruk.
Igen, erre oktattak, az, hogy mennyire tettem magamévá az más kérdés és nem az én tisztem megítélni majd mások eldöntik.
Hát én elég távol voltam a minta katonától... ott ártottunk a rendszernek, ahol csak tudtunk 😁 viszont egymásra mindig figyeltünk.
Te mit csinálsz, ha a környezetedben kiderül, hogy vamzer, sunnyogós, tolvaj? Megint forgatod a szavakat. Te is és a becsületes társaid, kiközösítitek. Mi köze ennek a katonasághoz?
Az ember jellemét nem a katonaság határozata, határozza meg. Szerinted mióta nincs sorkötelezettség, azóta minden fiú példaértékű? 🤣 Szerintem mindenki otthonról hozza.....
Tehát akkor ti voltatok a mintakatonák igaz.Senki nem nyúlt le semmit,semmi titokban piálás kiszökés stb?És ha valakiről ez kiderült akkor mit csináltatok?
Nálunk például nem, akinek egy kicsinyi hajlama is volt ezekre a dolgokra azt a villámgyorsan kiközösítettük...
Hogy érzed, te is ezt tanultad meg?
Nekem egyik gyerekem se lett "ilyen"...