Ezzel az új hulladékgazdálkodási szarral amúgy sem érdemes leadni semmit. Ki kell dobni az erdő szélén az elhasználódott villanyautó lítium akkuk mellé 😆
Basszus azért ezeket vágni sem egyszerű. Nagy flexel egy tárcsát elhasználtam mire átvágtam.
ne is mond, tudtam volna szerezni alu földkábelt olyan vastag volt mint a csuklóm, lehetett vagy 30 méter aztán nem tudok vele mit kezdeni mert senki sem akarja átvenni még nyúzva sem
Én is így hallottam egy dabasi átvevőtől, se kábel bármilyen formában, se csatornafedél darabok és a sinfélék is ebbe tartoztak és nem volt szó arról, hogy ha ezek "régiek" akkor az mentesít. 😏
Nekem méh telepes csóka mondta, hogyha 10 centi sínt találnak ellenőrzéskor a telepen, akkor őt szexuálisan análisan bántalmazzák 😁 semmilyen magyarázat nem érdekli őket
Simán lehetett venni régen elhasználódott síneket. Sokmindenre jó. Én CNC eszterga ágyat akartam belőle csinálni, de már kezdek inisedni, soha nem lesz belőle semmi. Ha meg mégis kellene ilyesmi akkor veszek boltit, mert úgy is kitermeli az árát.
Nyaralóba a lomok között szerintem még mindig megvan egy 30-40 cm darab(kezeit széttáró) Üllőnek használta az öreg azon egyengetett meg hajlítgatott dolgokat az építkezéshez(kezeit széttáró)
Adok én neked igazolást. Épület bontásból megmaradt. Ennyi. Nekem tetőgerendáknak használta az ex BKV-s csóka. 😆
A kerti kiülő meg busz ajtókból volt megcsinálva 🤣
Itt most azt nem értem ezt miért nem lehet normális keretek között megcsinálni?
Be kell vinni a 22 ezer hibás szavazatot egy helységbe. kell hozzá 22 ember mindenki kap 1000 db szavazólapot. ez a 22 ember legyen dk-s, párbeszédes momentumos mi hazánkos, kétfarkú meg a tökömtuggya még melyik ellenzéki párt. Mindenki kap 1 íróasztalt az asztalból kiálló állványra fel kell tenni egy kamerát ami folyamatosan rögzíti a szavazólapot a széthajtástól az érvényesség megállapításáig. Belépéskor motozás toll senkinél nem lehet(kezeit széttáró) 3 bélyegző lehet mindenkinél az asztalon /érvénytelen, V.D,K.G/ (kezeit széttáró) meg 3 üres fénymásoló papiros doboz. 1 érvénytelen szavazatok, 2 vitézi, 3 karácsony(kezeit széttáró) Ezekbe kell szétszortírozni a megállapított és lebélyegzett szavazatokat. Ugyan abban a helységben meg 4-5 fideszes a monitorokat figyeli. Aztán ha még így is probléma lépne fel visszanézhető a felvétel. 22 db 15 ezer forintos kamera meg néhány falon lévő monitor(kezeit széttáró)
szűk 30 ember reggel 8-tól délután 4-ig ez egy műszak végrehajthatná a feladatot(gondolkodós) Vagy lehetne még egy kartondoboz amibe azok a szavazólapok kerülnének amit nem tudott eldönteni az újraszámláló biztos. Végén a számvetéskor, ha van értelme hozzácsapni a megállapíthatatlan szavazatokat akkor 22 asztal összetól és szépen együtt együtt eldöntenék a kérdéses szavazatok sorsát(kezeit széttáró) Mondjuk akkor hosszabb lenne a műszak biztos fizetni kéne az éjszakai pótlékot is 😅
Basszus azért ezeket vágni sem egyszerű. Nagy flexel egy tárcsát elhasználtam mire átvágtam.
Kérjék rajtuk számon, hogy honnan van(gondolkodós)
A kerti kiülő meg busz ajtókból volt megcsinálva 🤣
Itt most azt nem értem ezt miért nem lehet normális keretek között megcsinálni?
Be kell vinni a 22 ezer hibás szavazatot egy helységbe. kell hozzá 22 ember mindenki kap 1000 db szavazólapot. ez a 22 ember legyen dk-s, párbeszédes momentumos mi hazánkos, kétfarkú meg a tökömtuggya még melyik ellenzéki párt. Mindenki kap 1 íróasztalt az asztalból kiálló állványra fel kell tenni egy kamerát ami folyamatosan rögzíti a szavazólapot a széthajtástól az érvényesség megállapításáig. Belépéskor motozás toll senkinél nem lehet(kezeit széttáró) 3 bélyegző lehet mindenkinél az asztalon /érvénytelen, V.D,K.G/ (kezeit széttáró) meg 3 üres fénymásoló papiros doboz. 1 érvénytelen szavazatok, 2 vitézi, 3 karácsony(kezeit széttáró) Ezekbe kell szétszortírozni a megállapított és lebélyegzett szavazatokat. Ugyan abban a helységben meg 4-5 fideszes a monitorokat figyeli. Aztán ha még így is probléma lépne fel visszanézhető a felvétel. 22 db 15 ezer forintos kamera meg néhány falon lévő monitor(kezeit széttáró)
szűk 30 ember reggel 8-tól délután 4-ig ez egy műszak végrehajthatná a feladatot(gondolkodós) Vagy lehetne még egy kartondoboz amibe azok a szavazólapok kerülnének amit nem tudott eldönteni az újraszámláló biztos. Végén a számvetéskor, ha van értelme hozzácsapni a megállapíthatatlan szavazatokat akkor 22 asztal összetól és szépen együtt együtt eldöntenék a kérdéses szavazatok sorsát(kezeit széttáró) Mondjuk akkor hosszabb lenne a műszak biztos fizetni kéne az éjszakai pótlékot is 😅
Én egy három méteres sín darabtól 25 éve nem tudok megszabadulni 😁
Bocs a belevauért de
Majd jó lesz vele körforgalmat díszíteni 😅