Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Á dehogy 🤣
Pont jó vágó súlyban vannak. Volt min felhízni nekik. 😅
Egyre több jó csajt és egyre több karakán férfit. 🤣
Igen, ahogy végignézek a patlementi padsorokon látszik is. 😆
igen csak azóta bővült a kör 😅
a politika arra jó, hogy egyre több jó csajt termel ki magából 😅
Na emlékszem már. Te és bogyó sóvárogtatok ágicára régebben.
lesz itt egy egész hárem. dónát anna, meg a cseh kati is kiesett a tutiból ezt a 3-at simán elszórakoztatnám másra úgy sem nagyon jók(kezeit széttáró)
Bogyó bá! Hol vagy? Lemondott kunhalmi Ágica. Lehet hogy több szabadideje lesz neki. 😉
Most ezt nezem.
http://youtu.be/KyqYK3lHpq0?si=8Atsv_sSp5eRfaLt
Semmi, csak egész jó elemzés és a világon nagyjából mindenki ezt látja már, mégis néhány politikus és gazdasági szereplő irányítja a folyamatot anélkül hogy az a több millió épeszü elkaszálná őket.
?
bene máté valamikor küldözgette a videókat 2018-ban is volt sérvem az épen nem szakadt ki. 2003 és 2009-ben műtöttek akkor még az volt a divat nem a torna...
egy próbát megérne nekd: https://porckorong.hu
kecskeméten is van aki betanítja
😆
pedig egy jó alibi, hogy ne otthon légy 😅
Az nem is akarok lenni, de a halat nagyon szeretem. Talán ha nyugdíjas korú leszek, addigra lelassulok, és képes leszek ott ülni a parton. Sógor bácsi szokott hívni, kb egy fél napot bírok ki.😅 De hogy ott is aludjak nincs az az Isten.
Ekkora kapacitással nem leszel még jó horgász(gondolkodós)
kicsit edzened kell még(kezeit széttáró)
nekem ez a 3-ik kiszakadt sérvem(kezeit széttáró)
De talán a legnagyobb baj még is az,hogy az előző kettőt műtettem (kezeit széttáró)
kiszakadt porckorongsérvet diagnosztizált az mri hétfőn(fejét fogó) 30-án ismét megyek egy hetes pecára, úgy hogy össze kell magam szedjem(kezeit széttáró)
ez két jó suna. Kati és ancsi(meghajlós) Mondjuk már túl sokat nem látjuk őket eltűntek a süllyesztőbe.(kezeit széttáró) Mondjuk szerintem 2 év múlva már ágikát se fogjuk látni(kezeit széttáró)
Nekem a három pálesz és, egy két sör vált be.
frontin+ palinka hatásos, sötétedés után egyből másnap dél lesz
😂
Igazából igen! Ha jól megnézzük a dolgot, ki sem kellett volna menniük. De nem a józanész győzött akkor sem.
Voltak ezek ott eleget többet is mint kellett volna én inkább a gulágra küldeném őket