Akármilyen haszontalan is volt, két dolgot legalább megtanultak: azt, hogy közösségi szempontok is vannak, meg hogy egyedül kell megoldani a dolgokat, nem anyuci törli ki a pici popsijukat 20 éves korukban 😁
Ha az arányokat nézzük,hogy hány % nyámnyila gyerek van és hány % volt a katona az apukák közül,akkor azért elég nagy az átfedés.Kb pint annyi a nyámnyila mint amennyi besorozott volt.
Attól, hogy megtanuljanak lopni, sunnyogni, vamzerkodni és jellemtelennek lenni, hát azt tudta ott megtanulni aki örült annak, hogy akkoriban berángatták.
nem is én linkelgetek ilyeneket. Te ennek meg haditeknikás marhaságoknak a megszállottja vagy (gondolkodós)
Nem is értem miért nem nézegeted ezeket közelebbről élőben? Majd csinálja a telefonnal felvételt ha kiértél azt linkelgesd(meghajlós)
R.I.P 😅
Nem engednek a front orosz oldalan kozelebb.Az ukran oldalon meg hat robbanekony a helyzet a fab bombak kornyeken.
Ha te elmennel beszamolhatna milyen erzes.
így volt ez nálunk is(kezeit széttáró) Amikor bevonultam a seregbe volt néhány gyeprugó. Na azoknak csak papíron volt meg a katonai esküjük. 2* láttam őket 1 év alatt. Egyszer amikor bevonultak, meg egyszer amikor leszereltek 😅 Ők a katonai szolgálatot a CVSE-ben töltötték(óranézegetős) pedig nem is vitya volt a góré 😅
úgy látszik te még mindig fidesz fan vagy 😅
Lassan elkezdheted pedig petike seggét nyalogatni, 2 év múlva lehet ő lesz a führer 😂
A komáid tudják ezt van 2 évük és amit eddig még nem loptak el most nagyon azon lesznek, hogy a következő két évben ezeket elmagánosítsák. Mindjárt törvénybe is iktatták, hogy a felújítandó kastélyokat ingyen megszerezhetik. Cserébe fel kell ujjítani őket és üzemeltetni kell. Nem nagy ügy(gondolkodós) Ez is állami pénzből lesz szokás szerint 😅
Te az a fajta vagy aki akkor is tapsol nekik amikor már a szaringoványból csak a kezed látszik ki. Most úgy kb. az álladig érhet mint mindenki másnak 😅 Eddig az volt a duma, hogy a fidesz mellett nincs ellenzéki alternatíva(gondolkodós) Na most meg lett a vágyad mert lett(kezeit széttáró) Te kire szavaztál? Mégse rájuk? Pedig ezt ígérted(gondolkodós) A petya kb. gínisz rekorder lett(gondolkodós) 4 hónap alatt egy féjszbukkoldalllal, meg 2 pesti rendezvénnyel aminek az összköltsége 150 millánál nem lehetett több meg egy kölcsön platós tranzittal 30%-os pártot csinált. (gondolkodós) Mondjuk itt a leggyengébb láncszem a ford tranzit volt mert az is rekord, hogy kibírta az országjárást 😅 Én lacáékra szavaztam. Ők hat év alatt sem tudták felhozni magukat 7%-ra. (gondolkodós) Ha a tiszának van ideje és polgármester jelölteket is állít akkor a mi hazánk sajnos el is tűnt volna az önkormányzati süllyesztőbe(gondolkodós)
miért nem jó csaj? 50-hez közelítve nekem ezek a formák bejönnek(kezeit széttáró)
A politikai pályafutása a legkevésbé sem érdekel pláne amikor rajta vagyok(kezeit széttáró)
Azok fontosabbak mint az egyszerű emberek... tudod színház kell a népnek... az ember meg nem baj, ha elfogy, ott végül is az usákoknak csak a termőterület kell.
De engem ez nem érdekel,nem érdekel hogy ki mit veszít el,engem az érdekel,hogy hogy lehet az hogy kukázzuk az embereket a háborúhoz,miközben az életerős fiatalok meg ott rugdossák a bőrt.Mert akkor azért mégsem olyan fontos a honvédelem ha inkább elküldjük az embereket focizni,vagy ők mentesülnek mert tudnak focizni.
Kapsz egyedi exkluziv felveteleket. 😆
Nem is értem miért nem nézegeted ezeket közelebbről élőben? Majd csinálja a telefonnal felvételt ha kiértél azt linkelgesd(meghajlós)
R.I.P 😅
Ha te elmennel beszamolhatna milyen erzes.
Lassan elkezdheted pedig petike seggét nyalogatni, 2 év múlva lehet ő lesz a führer 😂
A komáid tudják ezt van 2 évük és amit eddig még nem loptak el most nagyon azon lesznek, hogy a következő két évben ezeket elmagánosítsák. Mindjárt törvénybe is iktatták, hogy a felújítandó kastélyokat ingyen megszerezhetik. Cserébe fel kell ujjítani őket és üzemeltetni kell. Nem nagy ügy(gondolkodós) Ez is állami pénzből lesz szokás szerint 😅
Te az a fajta vagy aki akkor is tapsol nekik amikor már a szaringoványból csak a kezed látszik ki. Most úgy kb. az álladig érhet mint mindenki másnak 😅 Eddig az volt a duma, hogy a fidesz mellett nincs ellenzéki alternatíva(gondolkodós) Na most meg lett a vágyad mert lett(kezeit széttáró) Te kire szavaztál? Mégse rájuk? Pedig ezt ígérted(gondolkodós) A petya kb. gínisz rekorder lett(gondolkodós) 4 hónap alatt egy féjszbukkoldalllal, meg 2 pesti rendezvénnyel aminek az összköltsége 150 millánál nem lehetett több meg egy kölcsön platós tranzittal 30%-os pártot csinált. (gondolkodós) Mondjuk itt a leggyengébb láncszem a ford tranzit volt mert az is rekord, hogy kibírta az országjárást 😅 Én lacáékra szavaztam. Ők hat év alatt sem tudták felhozni magukat 7%-ra. (gondolkodós) Ha a tiszának van ideje és polgármester jelölteket is állít akkor a mi hazánk sajnos el is tűnt volna az önkormányzati süllyesztőbe(gondolkodós)
A politikai pályafutása a legkevésbé sem érdekel pláne amikor rajta vagyok(kezeit széttáró)