Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akármilyen haszontalan is volt, két dolgot legalább megtanultak: azt, hogy közösségi szempontok is vannak, meg hogy egyedül kell megoldani a dolgokat, nem anyuci törli ki a pici popsijukat 20 éves korukban 😁
Pedig döntő többségében ez ment,nem?
Ha az arányokat nézzük,hogy hány % nyámnyila gyerek van és hány % volt a katona az apukák közül,akkor azért elég nagy az átfedés.Kb pint annyi a nyámnyila mint amennyi besorozott volt.
Legalabb tamogatnad penzugyileg a kirandulasomat?
Kapsz egyedi exkluziv felveteleket. 😆
Érdekes megközelítés. 🤣
kikérem magamnak(gondolkodós) Mi járunk a gyerekkel haditechnikai múzeumokba néha-néha és olyankor mesélek ha felismerem mi az amit látunk 😅
Attól, hogy megtanuljanak lopni, sunnyogni, vamzerkodni és jellemtelennek lenni, hát azt tudta ott megtanulni aki örült annak, hogy akkoriban berángatták.
nem is én linkelgetek ilyeneket. Te ennek meg haditeknikás marhaságoknak a megszállottja vagy (gondolkodós)
Nem is értem miért nem nézegeted ezeket közelebbről élőben? Majd csinálja a telefonnal felvételt ha kiértél azt linkelgesd(meghajlós)
R.I.P 😅
Vagy épp nem volt.
Ezzel csak az a baj hogy a mostani férfiaknak titulált kislányokat olyanok nevelik ilyenné akik voltak még katonák.
Nem is volt pride akkoriban
Így igaz. És a mostani férfiaknak titulált kislányok, ettől is tartanának. 🤣
Nem engednek a front orosz oldalan kozelebb.Az ukran oldalon meg hat robbanekony a helyzet a fab bombak kornyeken.
Ha te elmennel beszamolhatna milyen erzes.
Ez viszont igaz, az akkori kirakatkatonaság elvesztegetett idő volt.
Na várjál,abban a helyzetben még mindig hasznosabb volt amit ők csináltak mint amit ti.
így volt ez nálunk is(kezeit széttáró) Amikor bevonultam a seregbe volt néhány gyeprugó. Na azoknak csak papíron volt meg a katonai esküjük. 2* láttam őket 1 év alatt. Egyszer amikor bevonultak, meg egyszer amikor leszereltek 😅 Ők a katonai szolgálatot a CVSE-ben töltötték(óranézegetős) pedig nem is vitya volt a góré 😅
te ezeket miért nem mégy ki keki zöld ruhában élőben megnézni?
úgy látszik te még mindig fidesz fan vagy 😅
Lassan elkezdheted pedig petike seggét nyalogatni, 2 év múlva lehet ő lesz a führer 😂
A komáid tudják ezt van 2 évük és amit eddig még nem loptak el most nagyon azon lesznek, hogy a következő két évben ezeket elmagánosítsák. Mindjárt törvénybe is iktatták, hogy a felújítandó kastélyokat ingyen megszerezhetik. Cserébe fel kell ujjítani őket és üzemeltetni kell. Nem nagy ügy(gondolkodós) Ez is állami pénzből lesz szokás szerint 😅
Te az a fajta vagy aki akkor is tapsol nekik amikor már a szaringoványból csak a kezed látszik ki. Most úgy kb. az álladig érhet mint mindenki másnak 😅 Eddig az volt a duma, hogy a fidesz mellett nincs ellenzéki alternatíva(gondolkodós) Na most meg lett a vágyad mert lett(kezeit széttáró) Te kire szavaztál? Mégse rájuk? Pedig ezt ígérted(gondolkodós) A petya kb. gínisz rekorder lett(gondolkodós) 4 hónap alatt egy féjszbukkoldalllal, meg 2 pesti rendezvénnyel aminek az összköltsége 150 millánál nem lehetett több meg egy kölcsön platós tranzittal 30%-os pártot csinált. (gondolkodós) Mondjuk itt a leggyengébb láncszem a ford tranzit volt mert az is rekord, hogy kibírta az országjárást 😅 Én lacáékra szavaztam. Ők hat év alatt sem tudták felhozni magukat 7%-ra. (gondolkodós) Ha a tiszának van ideje és polgármester jelölteket is állít akkor a mi hazánk sajnos el is tűnt volna az önkormányzati süllyesztőbe(gondolkodós)
lehet fogynia kellett, mert nem fért be a kazánházba kazánt javítani(gondolkodós)
miért nem jó csaj? 50-hez közelítve nekem ezek a formák bejönnek(kezeit széttáró)
A politikai pályafutása a legkevésbé sem érdekel pláne amikor rajta vagyok(kezeit széttáró)
Hát igen,van aki csak eddig lát.
A propagadna majdnem olyan fontos mint bármi más.
Azok fontosabbak mint az egyszerű emberek... tudod színház kell a népnek... az ember meg nem baj, ha elfogy, ott végül is az usákoknak csak a termőterület kell.
Testére kötözött arannyal szökni a zöld határon külföldre? ez már a zsidóknak se jött be 1940-ben...
De engem ez nem érdekel,nem érdekel hogy ki mit veszít el,engem az érdekel,hogy hogy lehet az hogy kukázzuk az embereket a háborúhoz,miközben az életerős fiatalok meg ott rugdossák a bőrt.Mert akkor azért mégsem olyan fontos a honvédelem ha inkább elküldjük az embereket focizni,vagy ők mentesülnek mert tudnak focizni.