Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak a hülyének mindegy. Valamilyen szinten mindenki életét befolyásolja...
De minek szóljak bele,ha egyszer nekem mindegy hogy melyik ül ott?
azt hiszem, kettőnk közül nem én vagyok az agymosott.
Nincs igazad... jó, szted mind alkalmatlan gyökér, de valamelyik mindenképp meg lesz választva - akkor már szólj bele, hogy melyik...
Nálunk most a fiatal agilis ner közeli jelölt helyett megválasztották a régit, aki egy súlytalan balfax, jobbikosként nyert anno a dk támogatásával... eltelt úgy a ciklus, hogy nem történt itt semmi 😕
Az új hozott volna ide egy csomó fejlesztést, de neeeem, az nem kellett - a sok csóró fax gyűlöli itt a fideszt, "merazcsaklop" - így most jól kibaxtak magukkal, meg ugye velem is. 94 óta csak balos polgink van - de még a "zelmút8évben" se haladtunk semmit - fidesz éra alatt meg nemhogy lófaxt se, hanem még a szagát se 🙁
Na jó,de ha azt mondom hogy szerintem mindegyik egy alkalmatlan gyökér,vagy ezért vagy azért,akkor miért is kéne akár melyikre szavaznom?Ez kb olyan hogy csak akkor utálhatom az étcsokit ha szeretem a tejcsokit és meg is veszem,olyan nincs hogy egyiket sem szeretem és ezáltal egyiket sem veszem meg a boltba.....
Naugye,a tank üti a vakcinat.
le is vitték a biolaborokat gyorsba ciprusra és azóta kussol a kovid
A vakcinat a putyler lerendezte egy huszperces hataratlepessel.
változást mi? jól sikerült az agymosás. először elmenni néhányszor vakcinát kapni, majd tolvaj lopitikusra szavazni
van itt a környezetmben is egy , aki ratyi lett és büszke is rá, még mondja, hogy mit zavar engem, hogy ő bevallottan meleg? kérdeztem tőle egyszer - anyád mit szóll, hogy nem lesz unokája, mert egy gyenge szar buzi vagy? fiatalkoromban a ratyikat szarrávertük, ha valahol feltüntek
Tudod ez olyan, mintha azt mondanám, puhapöcs az összes tűzoltó - miközben nekem eszembe sincs bemenni egy égő házba 😁
Bírálni bírálhatja, csak visszás a dolog.
Ne kérdezd meg, hogy miért. Csak.
És aki nem megy el szavazni,az mondjuk miért ne bírálhatná az összeset?
Hirdetni kell az igét? Vagy a pinát?💗
Na én azért nem kelek olyan korán. Reggeli kávé stb, aztán indulok családdal együtt már.
Na ez a baj! Promotálni kell különben bebuzulunk. 😬
Már reggel ötkor nehogy lecsússzak. ✍️
pont ezért kellene elmennetek... ha nem akartok változást - nem is lesz.
Nekem az a véleményem, hogy aki nem megy el szavazni, annak SEMMI joga semelyik rendszert, vezetőt sem bírálni.
Gondolom - remélem - érzik a végüket, és már minden mindegy alapon hisztikéznek.
ez a buzi kérdés fura
ellene is hergelik a népet meg mellette is
nem is értem miért nem lehetnek simán csak buzik mindenféle felhajtás nélkül...
mi sem lengetünk zászlókat "szeretem a pinát" felirattal
és nincs is " megdugom az asszonyt ma is " (béke)menet
itt nálunk a lecsúszott tírpákiában naggyából senkit nem érdekel a szavazás , mert semmire sincs hatással . ugyanaz a hígfos van száz éve keleten
Én mindig elmegyek. Bár nem vagyok biztos benne, hogy döntő szerepet játszik az én szavazatom, élek a jogommal.
én is voltam már 1986-ban azt a szavazatot osszák be erre az életemre
Menjetek szavazni, én má vótam 😃
Nem akarnám leHÜLYEkurvázni a hülye kurvát, de ez a hülye kurva így akar választást nyerni Magyarországon?

Kovács Ferenc
3 órája
Cseh Katalin uniós jogokat követel a szivárványcsaládoknak

„Mindenekelőtt azonnal vissza kell vonni a homofóbtörvényt, és be kell fejezni a könyvek fóliázását. Szégyen, hogy Magyarországon a békés és szereteten alapuló elfogadás helyett a kormány hergeli az embereket a melegek ellen, és gyermekvédelem címszó alatt tudatosan mossa össze őket a pedofíliával – ezzel a megbélyegzéssel pedig azt mutatja a társadalomnak, hogy teljesen „oké” kirekeszteni azokat, akik eltérnek a Fidesz „hagyományos” családmodelljétől – írta Cseh Katalin, a Momentum EP-képviselője a Facebookon.
https://index.hu/kulfold/ep/20...