Nincs igazad... jó, szted mind alkalmatlan gyökér, de valamelyik mindenképp meg lesz választva - akkor már szólj bele, hogy melyik...
Nálunk most a fiatal agilis ner közeli jelölt helyett megválasztották a régit, aki egy súlytalan balfax, jobbikosként nyert anno a dk támogatásával... eltelt úgy a ciklus, hogy nem történt itt semmi 😕
Az új hozott volna ide egy csomó fejlesztést, de neeeem, az nem kellett - a sok csóró fax gyűlöli itt a fideszt, "merazcsaklop" - így most jól kibaxtak magukkal, meg ugye velem is. 94 óta csak balos polgink van - de még a "zelmút8évben" se haladtunk semmit - fidesz éra alatt meg nemhogy lófaxt se, hanem még a szagát se 🙁
Na jó,de ha azt mondom hogy szerintem mindegyik egy alkalmatlan gyökér,vagy ezért vagy azért,akkor miért is kéne akár melyikre szavaznom?Ez kb olyan hogy csak akkor utálhatom az étcsokit ha szeretem a tejcsokit és meg is veszem,olyan nincs hogy egyiket sem szeretem és ezáltal egyiket sem veszem meg a boltba.....
van itt a környezetmben is egy , aki ratyi lett és büszke is rá, még mondja, hogy mit zavar engem, hogy ő bevallottan meleg? kérdeztem tőle egyszer - anyád mit szóll, hogy nem lesz unokája, mert egy gyenge szar buzi vagy? fiatalkoromban a ratyikat szarrávertük, ha valahol feltüntek
pont ezért kellene elmennetek... ha nem akartok változást - nem is lesz.
Nekem az a véleményem, hogy aki nem megy el szavazni, annak SEMMI joga semelyik rendszert, vezetőt sem bírálni.
ez a buzi kérdés fura
ellene is hergelik a népet meg mellette is
nem is értem miért nem lehetnek simán csak buzik mindenféle felhajtás nélkül...
mi sem lengetünk zászlókat "szeretem a pinát" felirattal
és nincs is " megdugom az asszonyt ma is " (béke)menet
Nem akarnám leHÜLYEkurvázni a hülye kurvát, de ez a hülye kurva így akar választást nyerni Magyarországon?
Kovács Ferenc
3 órája
Cseh Katalin uniós jogokat követel a szivárványcsaládoknak
„Mindenekelőtt azonnal vissza kell vonni a homofóbtörvényt, és be kell fejezni a könyvek fóliázását. Szégyen, hogy Magyarországon a békés és szereteten alapuló elfogadás helyett a kormány hergeli az embereket a melegek ellen, és gyermekvédelem címszó alatt tudatosan mossa össze őket a pedofíliával – ezzel a megbélyegzéssel pedig azt mutatja a társadalomnak, hogy teljesen „oké” kirekeszteni azokat, akik eltérnek a Fidesz „hagyományos” családmodelljétől – írta Cseh Katalin, a Momentum EP-képviselője a Facebookon. https://index.hu/kulfold/ep/20...
Nálunk most a fiatal agilis ner közeli jelölt helyett megválasztották a régit, aki egy súlytalan balfax, jobbikosként nyert anno a dk támogatásával... eltelt úgy a ciklus, hogy nem történt itt semmi 😕
Az új hozott volna ide egy csomó fejlesztést, de neeeem, az nem kellett - a sok csóró fax gyűlöli itt a fideszt, "merazcsaklop" - így most jól kibaxtak magukkal, meg ugye velem is. 94 óta csak balos polgink van - de még a "zelmút8évben" se haladtunk semmit - fidesz éra alatt meg nemhogy lófaxt se, hanem még a szagát se 🙁
Ne kérdezd meg, hogy miért. Csak.
Nekem az a véleményem, hogy aki nem megy el szavazni, annak SEMMI joga semelyik rendszert, vezetőt sem bírálni.
ellene is hergelik a népet meg mellette is
nem is értem miért nem lehetnek simán csak buzik mindenféle felhajtás nélkül...
mi sem lengetünk zászlókat "szeretem a pinát" felirattal
és nincs is " megdugom az asszonyt ma is " (béke)menet
Kovács Ferenc
3 órája
Cseh Katalin uniós jogokat követel a szivárványcsaládoknak
„Mindenekelőtt azonnal vissza kell vonni a homofóbtörvényt, és be kell fejezni a könyvek fóliázását. Szégyen, hogy Magyarországon a békés és szereteten alapuló elfogadás helyett a kormány hergeli az embereket a melegek ellen, és gyermekvédelem címszó alatt tudatosan mossa össze őket a pedofíliával – ezzel a megbélyegzéssel pedig azt mutatja a társadalomnak, hogy teljesen „oké” kirekeszteni azokat, akik eltérnek a Fidesz „hagyományos” családmodelljétől – írta Cseh Katalin, a Momentum EP-képviselője a Facebookon.
https://index.hu/kulfold/ep/20...