Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt van mind kecsón. Amikor télen nincs lomb a fákon szoktam őket látni az elkerülőről(kezeit széttáró)
gondolom majd bérelnek helyette hosszútávra amerikától rég levetett f16okat(kezeit széttáró)
Ki van ám ez találva semmi nem történik ok nélkül(kezeit széttáró)
A tótok F35 ot akartak.Meg patriotot az sz300 helyett,ami mar az eljen elégett.
Persze mert most venni kell helyette grippent, és az azért kapott csúszó pénzből az egész pereputtyuk életük végéig megél 😁
Azert az F-35 el én meg nem vasarolnek be,800 feletti hibalista van ra.Ez a cikk 2020 as,de meg tavaly is volt repulesi tilalom alatt a tipus.
Es meg mocskos draga megvenni es uzemeltetni is.

https://index.hu/techtud/2020/...
tiszafa íjjal már nem divatos csatába indulni 😁
kapnak majd lerugott f16ost nyugatról, a nyugatiak meg helyette f35ösöket csilliárdért az amcsiktól. most nagyon hasít a fegyverüzlet
De nekik nincs is más helyette 😄
mi meg elrohasztottuk őket az egyik reptér sarkában, a tótok legalább egyszerüen megszabadultak a lomtól
Kell az ukránnak, lassan a nato ősszes vadászgépét lelövetik.
El ajándékozták az összes vadászgépet... 😄
https://www.portfolio.hu/globa...
Sztem pár hónap
én ebben a magyar emberben trükköt sejtek
na de kiderül ez pár év múlva
Kinek van gázkazánja ?
http://youtu.be/1WWPhjnV5sU
Ott kezdődött hogy még az elején a Dezső Andrást is a tóni fizette,meg a Hontot. 🤣
Azóta mindenkit akicsak picit is megkérdőjelezi amultját azt a tóni fizeti.
Pedig érdekes hogy a raks fée mindegy ki jön csak az O1G népeknek az fel se tünik hogy februárban ha szembejön a messiás velük szó nélkül leköpik.
At egész ott indult hogy kitették az eddig jól fizető könnyű melóból mert elvált a család jobb képességű tagjától.Már az is baszhatta a csőrét hogy ő csak varga juditné lehetett.Mondjuk még a nernek is feltünt hogy az ipse nagyon zajosan nehezteli a választást,próbálták csitítani,nem sok sikerrel.
De lárifári elment a lölöhöz állásinterjúra,és hát amilyen személyiség még lölö HR-eseinek sem kellett.
Talán el kellett volna fektetni egy könnyű jó pénzes állásba yahtal kevesebbet buktak volna,de erre senki nem gondolt.
Aztán elkezdte saját búját nerellenes fészbúkposztokba levezetni.
Erre meg rárepült a gulyásmarcival fémjelzett USA softpower menedzsment.
Innen egyenes út a pénzel vehető tuti margeting megtolva a "független" médiafigyelemmel.
Igen jól kipróbált karakterépítés zajlik.Egy csomó helyen sikerült az amcsiknak megfelelő váltás.Ukrajna a zászlóshajó,de próbálkoztak grúziában,pakisztánban sikerült.
A lényeg az hogy egy meglévő marginális elégedetlenséget NGO-k által pénzelt médiakampánnyal megtolják,keresnek egy vezetőt aki élére áll a mozgalomnak,az NGO-k folyamatos tüntetésszervezést csinálják,ha kell pénzen vett tömeggel.
Ha ezt sorozatban fel tudják turbózni már csak egy jó indok kell,mondjuk a majdanon mesterlövészek pár rendőrt meg tüntető lőttek le,de elég ha egy tüntető lenyom egy rendőrt,annek a társa erre megveri,a tömeg meg rárepül.
Onnan jönnek a zavargások.
Erre meg az unios bürokrata kör is rárepül.
De, baj, mert a fontosságot felülbírálja a marzsi ☹️ Nézz mér rá egy térképre, ott van fentebb a bajai híd 25 km-el... jó a híd, azt a napi 50 embert, aki Mohácsról Nagybaracskára akar menni, biztos kiszolgálja, de a legközelebbi nagyobb város Baja (meg az 55 út) de ahhoz ezzel a híddal se kerül közelebb. Oda köt bele a bajai is, meg a 20 km-el fentebb lévő M9 híd is - ami szintén nem vezet sehova, pedig 20 éve azt is azzal a dumával építették meg, hogy a déli autópályához kell.
Ui: most meg Paksra is raktak egyet, attól délre 20 km, északra 30 km egy híd, és annak a Kalocsa felőli oldalán sincs semmi...
hát az m6 eleve azért éri mohácsot 25 km-es kerülővel pécsig mert csányi annó vett ott egy vágóhidat(kezeit széttáró)
ha busz jár ott minek döngölnék le? A busz is le döngöli menetrendszerűen(meghajlós)
nem olyan rossz ez az út(gondolkodós) Ránézésre minden évben ki van javítva(kezeit széttáró) Az elmúlt 100 évben(óranézegetős) 😅
nem történt ott semmi különös(gondolkodós) Azt kaptátok amire szavaztatok 😅
nálunk sima szokásos vetkőzőfülkék voltak nem láttam tacspadot se szemgolyóbis szkennert 😅
Végülis teljesen mindegy,jobb ha a strabag keres rajta nem?
Attol hogy egy másik garnitúra intézi a pógárnak nem lesz több.
De legalább van gumicsont és lehet vonulni a fideszmédia atv-ből.
És lehet venni rendszerváltó kártyát 3-20e forintig.
Ki van találva.Raks tuti vett már vagy tizet. 🤣
Ma ilyen politizálós hangulatban vagyok 😆
https://index.hu/belfold/2024/...

Nekem ez új hogy már az ATV is fideszcsicska 😆 Lehet a végén Soros Györgyröl is kiderül hogy nem ő pénzeli a baloldalt hanem a Fidesz fizet neki 🤣
De akárhogy is. Ez a Magyar Péter elég jól produkálja a nárcisztikus személyiség zavar összes tünetét. Nem lesz gond ezzel az idiótával, saját magát teszi tönkre, ahogy az előtte lévő bohócok is.
Komolyan nincs a baloldalnak egy értelmes embere? Tudom, tudom erről is a Fidesz tehet 😆
Ja hogy még a konteóinkat soroljuk? 🤣
Szerintem jól keres Lölö az útépítésen is. Csomó főutat megcsináltak, gondolom azért a mohácsi híd is be lesz kötve az 51-esbe, aztán ha van min átmenni, nem kell a Duna két partjára autópálya. Azért itt jól látszik melyik irányok a terheltek, szóval ha nem is értem teljesen mit miért csinálnak, lehet tényleg nem jó a sorrend és mellette jól is keres rajta Lölö, szerintem az soha nem baj ha javítják az átjárhatóságot és nem kompon kell menni.
út... épp tegnap - miközben Kkmét és Solt közt hajtottam tömör kamion forgalomban - gondolkoztam rajta, abból a 300 milliárdból, amit egy újabb semmibe vezető mohácsi Duna hídra adnak lőrincnek, milyen jó kis 2x2 sávos utat lehetne az 52-s helyére építeni... hogy a JQA...
...de azon nem keresne 150 milliárdot, csak 50-et, és hát azé' a kicsi pézé csak nem strapálják magukat.