Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó, az Üllői út végéről nem találtam fotót, de gyakorlatilag ugyan ez 20éve. (igen, Demszkivel kezdve mindenki leszarta, és már akkor sem volt az igaz)
Időnként borítanak a túl nagy lyukakba egy kis hideg aszfaltot, aztán 2-3 évig lehet döcögni azon is, mert persze ledöngölni felesleges.
Pedig ugye itt BKV buszok járnak, amik akkor is szétverik, ha normálisan 5 évente újra lenne húzva.
Bezzeg a varoskapu utcat az M3 on ar ezeto reszen megcsinaltak maradt a szilas parknal levo ahol lehet filmezni.
átlöltöztél romániába?
😂
ott voltak régen ilyen utak
Igazából nekem egy másik konteóm van. Rekord számú 22ezer érvénytelen szavazat volt.
Ha most félretesszük a másik konteót hogy sorospénzelte csalás történt a mockosz kisz komcik részéről, akkor marad az, hogy a szavazó lapon a kései visszalépésé miatt ott maradt a Szentkirályi. Igaz hogy kihúzták, és rá is volt írva hogy ne szavazz rá, mert visszalépett, meg ki volt plakátolva minden szavazókör bejáratánál, de el tudom képzelni hogy a ravasz nyugdíjasokat nem lehetett átverni ilyen olcsó trükkel, és mégis oda húzta az X-et.
Ha ez történt, akkor viszont meg is érdemlik, mert nagyobb majmok mint a Karácsony ha ilyen dolog miatt bukták Budapestet. 😆

Mindenesetre engem nem izgat. Én annyira a külvárosba lakok hogy lehet indítok egy népszavazást hogy a házamat csatolják Vecséshez, de, ha nem is történik meg csak pár száz méter ilyen úton kell átvergődnöm a civilizációig. Bár a kerületi önkormányzat annyira nem rossz. Saját pénzből felújították az Üllői út egy részét, mert Karácsony dolga lett volna, de ellopta ezt a pénzt, pedig már a tábla is kint volt 4 éve hogy fel fogják újítani. Sajnos nem sikerült végig, majd talán ebben a periódusban.

A másik aminek örülök, hogy Karácsony ami szart csinált abban a reményben hogy veszít, hát most saját nyakába szakadt 😆
Amúgy a Fidesz is ezért hülye hogy ennyi ideig hatalmon van. A második ciklus után én direkt elveszítettem volna a választást, de előtte felveszek jó sok hitelt hogy legyen mit fizetni a következőnek 🤣
Egy agymosott is ezt mondaná...gyanús vagy te nekem 🤣
Érdekes,mert pont a főnöködnek is kötelessége "lenne"feljegyezni ezeket a dolgokat,de gondolom szarik rá mint ahogy úgy általában a háziorvosok.
Valami karton szar volt,bar lehet a toll az csucs kinai hardware lehetett.Az rogton szicsinpingnek jelent.
De naív vagy... hát DNS mintát vesznek... meg a pult (amin xelsz) egy álcázott touch pad, és rögtön tudják, mire szavaztál, és megy egyből az adatbázisba, ahol a covid oltással beadott chiped ID-jával együtt letárolják.
... de Zé-n meg Bléden nem tudnak kifogni... bevallom, néha kicsit irigylem a zsenialitásukat!
Igen, néha szúrja az oldalamat belülről a chip, de így legalább nem tévedek el, mert mindig tudják, hol vagyok....
Oltasrol adatokat,onkori es eu parlamenti valaszaskor?
Hogy?
Alairsz egy listat,hogy ott vagy.
Es 3-4 papirdarabra karcolsz 1 x et,ahol nincs a neved.Mirol,kirol,milyen adatot?
Vagy csak jol hangzik hogy adatgyujtes?
Nincs rá szükség,ezek csak tények.
Ne bántsd a kísérleti patkányokat,talán egyszer emiatt létrejön valami hasznos oltás.Velük elhitették hogy szükségük van rá,benyalták aztán most meg gyűjtik az adatokat
Írd le nyugodtan, zsidó.
Amúgy az.
most hogy így mondod... akkor biztos én vettem fel tökömtudja hány oltást, mantráztam , h az milyen fontos, mindeni meghal, aki nem oltat, plusz még én járok szorgalmasan semmitérő naplopókra szavazni
lényeg, hogy nem változott semmi, ugyanaz a kipakompatibilis csapat van a hatalomban , mint eddig
Na, tudsz te ennél jobbat is, légy keményebb. 👁️ 💪
Persze hogy igazam van.De még mindig nem mutattad meg a bizonyítékot,addig csak egy hazug pesti bugris vagy,nem véletlen emlegeted mindig a galambokat,hisz a galambszarban élsz.
Végülis.
stone head 🤣
Akko marad Butt-head.
Kevés részt láttam és azt is régen ezért nem tudok dönteni. 🤔
Igazad van kisokos, unatkozol? 😁
En Butt-head-nek tippelem.
Az Beavis,nagyokos!A "butthead"meg kötőjellel van írva.
A fővárosban mindenki buzi- és ratyi, a fikaevő is ott él, az, hogy milyen beosztásban rombolja a társadalmat, így nem számít.