Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

😂 😂 😂
Hadházi egy futóbolond kretén,már az ellenzékiek se figyelnek rá,csak te................mondjuk a hasonlók vonzák egymást. 😆
Trükköztek? Nocsak? Nem is tudtam hogy a rendőrök a baloldal zsebében vannak? Akkor nem a fityesz irányít? Mert ha igen, akkor ezt a történetet miért nem használták eddig ki? Ha nem, akkor miért nem használja fel a baloldal és nyomoztat a mutyizásokkal kapcsolatban, ha kell, ha nem? Hadházi 1-2 esetét lehet érdemes lenne körbejárni... Valami nem kerek...
Én már ittam is Trumplira egyet! ✌️
Leginkább arra vagyok én is kíváncsi.
meg látjuk mire lesz jó
de elméletileg Trumpnak kellene jobb választásnak lenni
kíváncsi vagyok mire jut a Ukrán vs Orosz háborúval
igen trükköztek a rendőrök
nekem már kivan a tököm az agysorvasztó népbutító okosságokból mindkét oldalon

néha néha belenézek pár podcast(legyen az jeszenszky vagy friderikusz vagy bárki) felvételbe de legtöbb esetben nem tudom végignézni annyira egyoldalú a társalgás
ilyenkor kell valami indiai/pakisztáni/mittudoménmi putri gyártási folyamatot keresni-nézni hogy meg tudjak nyugodni mert látom hogy kurva jó életünk van......
Jobboldali mint a Patrióta
első sorba egykét jobboldali terméket fogyasztok
aztán ha nagyon kíváncsi vagyok ugyan abba a témába olvasok baloldali médiát is
De csak azért hogy egy dolgot hogy lehet így vagy úgy fogalmazni ,átfogalmazni .......stb
Magyarul ha lesett egy cserép és össze törik , ki a szerint a jobb ki szerint a bal oldal illetve tetőfedő vagy netán a gravitáció hibája-e 😂 😂 😂 😂 ez amolyan kommunikáció önképzés a részemről 😂 😂 😂 😂
(itt a fórumon is sokat lehet tanulni) 😂 😂 😂
amúgy ez a vadhajtások nem valami narancsbokor vadhajtás?
ezt mondom én is
ha mondjuk ugrik 5% nézőszám mert megundorodik a buzitól(buziktól) és elkezdi nézni a tv2 akkorr lesz 5% szavazó pluszban
Itt is van a folytatás
Én még cigány gyereknek ennyire nem szurkoltam ..............................remélem végig tudja csinálni . Adj Isten
https://www.vadhajtasok.hu/202...
Helyes
Most nem írtam le tételesen az összes szenny csatornát de igen az is
kevés csatornát nézek és még kevesebb műsort
neten precízen azt indítom el ami igazán érdekel és van időm rá 😁 Régen szeretem filmeket nézni de most már az is elmúlt mert nem szórakoztat a buzi üzenet
Mint ahogy a Tv2-őt 👏 👍️
Legjobb, ha a kereskedelmi csatornákat lépteted!
Szavazni nem lehet rá mert nem képviselő politikus
RTL vélemény formáló te hát az ottani "sztárocskák" is vélemény formálóak már aki nézi a RTLt
ez a buzilakatos nem rtl klub színeiben szerepel?
az meg mintha a nem narancspárti oldal lenne
aztán "aki nem velünk van az ellenünk" még mindig érvényben van ám
akik x év után szedegetnek elő nyilvánvaló részben köztudott dolgokat azoknak mindig van hátsó szándéka
véletlenben nem hiszek
Gondoltam. 👌

De nem köt le annyira a téma. Az a baj, hogy az egyik bizi a másik cigány a harmadik politikus.....
Mindtől undorodom. És én itt be is zártam a témát, részemről nincs több benne. 👋
Mért ez a homár politikus ?????????????????? Vagy most nem értem ..............hogy mi van
Nem tudok segíteni
Egyszer már eltusolták a 9kerület rendőr-főkapitányságon de nézd végig a előzményeket is
akkor érthetőbb lesz talán
És eddig hol voltak a jóakaró családtagok? 😂
De ne csak egy ügyre koncentráljunk! A sok bántalmazott, szexuálisan zaklatott nőben meg kell érnie a gondolatnak? Ahhoz évek, évtizedek kellenek? Miért nem azonnal jut el a tudatukig? 😂
Természetesen mélyen elítélem az ilyen torz egyéneket. És azokat is, akik ilyennel szeretnének címlapra kerülni vagy politikai hatalomszerzésre használják az ügyet. 🤮
Nincs? Csak az van. 😆