Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom eldönteni baevis vagy butthead vagy inkább? 🤔 😁
az is ratyi, még melegebb lett volna az idei nyár
Bunkó pesti,mutasd meg!
Te hazudsz hiába próbálod ferdíteni....galamb...... 😅
Ne hazudj,nem írtam ilyet.
Tehát ezt írtad.
En kifejezetten orulok a jelenlegi helyzetnek.
Az ostoba fővárosiak megérdemlik a sorsukat,úgy hogy a fidesz van hatalmon megválasztanak egy kari gerit, ráadásul másodszor is......hát túl sok agy nincsen,de megérdemlik.
Ezt írtam volna?Nem.Azt írtam hogy az a hülye aki mástól várja a csodát.
Jo gondolat.
Mert a fikaevo jobb lett volna?
plusz aki az elmúlt 5 évben legalább 4,5 évig adózottan dolgozott
fene se tudja
gyurcsány nem örökölt semmi mégse szerették 🤣
pesre győzikét kellett volna megtenni főgórénak,legalább látványos lett volna a vàltozás
Én a szavazati jogot minimum érettségihez és mondjuk 25-60 év közti életkorhoz kötném... így kiesne csomó begyepesedett nyugger, kiesnének a hülye gyerekek, akik csak a facebookon tájékozódnak, es csak azariára szavaznának, meg az összes kisebbségi barna.
Ja, bolgár bálna mennyivel jobb lett volna, ő szilárd erkölcsi alapokat örökölt a nagyapjától, nem ilyen köcsög tolvaj mint a fideszesek 😁
Tehát mindenki hülye aki bárkire szavaz, világos.
Szintén
Ahogy a fidesz nyíltan beállt a kisgyerek mögé annak vége is lett... szerintem ezt túlkombinálták... ha futtatják Alexát, akkor dávidka többet kapott volna. Nálatokat ott buzifalván rühellik a fideszt, nincs mit tenni
Szerinted én a csodát várom, te farok? csak azt akarom elkerülni, hogy a legrosszabb állat ne legyen... hát most nem sikerült ☹️
Ó bazz, a nyakunkon marad a buzi Karácsony.
Nem baszott szét még el eleget? Az hogy a belpesti libsik rá szavaznak még értem, azok agy nélkül születtek, de a külváros nem létezik számára. Szart sem csinált csak mégjobban elcseszte az amúgy is szar közlekedést, de olyan dolgokban is ami nem pénzen múlik.
És aki csak az egyiktől?
Persze hogy befolyásolja,de a másik is csak pont ennyira befolyásolja ami bőven az ingerküszöb alatt van.Szerintem meg az a hülye aki egy másik politikustól várja a csodát.
Igazából nem lett meglepő az eredmény.
Kerdeses mennyire árad a tisza.
Hehe, most úgy néz ki, a két momentumos lotyó cuccolhat haza brüsszelből... 😁 na de nem akarok korán örülni.