Az ostoba fővárosiak megérdemlik a sorsukat,úgy hogy a fidesz van hatalmon megválasztanak egy kari gerit, ráadásul másodszor is......hát túl sok agy nincsen,de megérdemlik.
Én a szavazati jogot minimum érettségihez és mondjuk 25-60 év közti életkorhoz kötném... így kiesne csomó begyepesedett nyugger, kiesnének a hülye gyerekek, akik csak a facebookon tájékozódnak, es csak azariára szavaznának, meg az összes kisebbségi barna.
Ahogy a fidesz nyíltan beállt a kisgyerek mögé annak vége is lett... szerintem ezt túlkombinálták... ha futtatják Alexát, akkor dávidka többet kapott volna. Nálatokat ott buzifalván rühellik a fideszt, nincs mit tenni
Ó bazz, a nyakunkon marad a buzi Karácsony.
Nem baszott szét még el eleget? Az hogy a belpesti libsik rá szavaznak még értem, azok agy nélkül születtek, de a külváros nem létezik számára. Szart sem csinált csak mégjobban elcseszte az amúgy is szar közlekedést, de olyan dolgokban is ami nem pénzen múlik.
Persze hogy befolyásolja,de a másik is csak pont ennyira befolyásolja ami bőven az ingerküszöb alatt van.Szerintem meg az a hülye aki egy másik politikustól várja a csodát.
gyurcsány nem örökölt semmi mégse szerették 🤣
pesre győzikét kellett volna megtenni főgórénak,legalább látványos lett volna a vàltozás
Nem baszott szét még el eleget? Az hogy a belpesti libsik rá szavaznak még értem, azok agy nélkül születtek, de a külváros nem létezik számára. Szart sem csinált csak mégjobban elcseszte az amúgy is szar közlekedést, de olyan dolgokban is ami nem pénzen múlik.