gyenge népnek ez jár
egy erős, összefogásra hajlamos néppel ilyet nem lehet megtenni
ezért az első körben ezt a hajlamot ölték ki a népből
mert ugye ha ezy idegen hatalom erőfölényben van túl sok választásod nincs
de amikor saját választott vezetőik tolják a faszerdőt a népük arcába akkor lehetne mit tenni
akár demokratikusan akár szélsőségesen is
Mindenki amit érdemel, a németek most tartanak a fizettség 0,000001%-nál. Még sok sírás és vér fog kicsordulni, nekem csak ülni kell a képernyő előtt és nézni.
Érdekesség:
a prüsszelita ratyi buzik és kurvák ilyeneket bírnak kiizzadni magukból: https://roadster.hu/eu-legbizt...
Aalbog: 211 ezer lakos
Heraklion: 145 ezer lakos
Na de:
Debrecen: 200 ezer lakos
Szeged: 158 ezer lakos
..
Ennyit a buzikról, de azokról is Magyarországon, akik ennek teret adnak (roadster.hu).
nézd a dolgok jó oldalát:
idehozzák a fekákat megmocskolnak mindenkit aztán lesz egy hasonló vérfrissítési akció
mint náluk volt anno a török hódoltság alatt
szerintem nagyon kevés ember van akiben nincs pár török gén
persze akkor cefet szarul esett mindenkinek 😂
bementek a turul kávézóba eligazítani a tulajt meg a jó népet
mert hogy két aktivistájukat állítólag nem szolgálták ki
a vita egy élőre lefoglalt asztalon volt ahova ők akartak le ülni
na oda tódul Peti hadsereg hogy visszabillentik az igazságot mert egy geci fideszes a tulaj
aztán kiderült hogy DK-s 😂 😂 😂 de azért csináltak mindenkinek egy Walking Dead bemutatott 😂 😂 😂 ha erre gondoltál
meg jól kitud szolgálni dolgokat
amugy ott kezdődik milyen már hogy egy család egyik tagja diktafonnal veszi a másikat családtagot 😂 😂
és ez hozza el magyar jót ??????????????????
Hát ha ezt megfizetik személyesen vágnál minden magyar torkát egy légpuskával
Ahh,csak neha benezek a hont andras face oldalara,kurvajokat lehet rohogni ahogy a hivok basztatjak hogy megvette a toni,holott csak ruhelli a nereseket,meg az o1g-zo volt nereseket is. 🤣
Kerdezd meg hogy 4 honapja,mikor a fidesz gyulesen meg az elso sorban csapolt vityanak,es a tularazott szerzodesek irta ala szakmanyban meg lekopte volna csonig benyalas helyett?
Azert ragott be a selyemmajom mert a lölö ceginterju utan kibaszta a PR-s mint macskat szarni ahhelyett hogy ketmillas fizetessel es yahtal lattak volna el. 😆
Ma összeakadtam egy magyar peti szimpatizánssal. Illetve koordinátorral. Fiatal értelmes srác dolgoztunk nála aztán látva a szórólapokat mondom már itt is jártak? Mondta nem, ő a helyi koordinátora a pártnak. Nagyon be vannak indulva, mondta a tutit mint aki beleszületett a politikába. 444 meg a telex az igazmondo azt meg tudtam mert a többi hazudik és a fidesz irja. Azt mondta jőnni kell egy jobbnak mert ez amit csinálnak nem jó és esélyt kell adni. Mondom egy olyannak akiről azt se tudtuk 3 honapja hogy a világon van, az lesz a megváltó?
Ez amugy nem az a Tisza mármint Tisza István
Valami csoda rövidítés amit régen alapítót pár simlis ....... gondolom itt is valami politikai pénzecskét remélnek rajta
Na ebbe költözött bele ez a híres "focifeleség" 😂 Magyar Petike
https://www.facebook.com/watch/?v=344660144904859