Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

🤔
https://www.facebook.com/watch/?v=344660144904859
hát aztán is van minden 😒
https://www.facebook.com/watch/?v=7634596503246416
👍️
gyenge népnek ez jár
egy erős, összefogásra hajlamos néppel ilyet nem lehet megtenni
ezért az első körben ezt a hajlamot ölték ki a népből
mert ugye ha ezy idegen hatalom erőfölényben van túl sok választásod nincs
de amikor saját választott vezetőik tolják a faszerdőt a népük arcába akkor lehetne mit tenni
akár demokratikusan akár szélsőségesen is
Nem kel nekem azt mondani tudják ők maguktól is 😉
Ezt a zsidóknak is meg mernéd mondani?
😂
szóval a régi sz@r dolgok idővel meg szépülnek 😂 😂
fel kéne engedni egy postagalambot hogy most lehet búsultok ,de majd milyen jó lesz 100év múlva 😂
Mindenki amit érdemel, a németek most tartanak a fizettség 0,000001%-nál. Még sok sírás és vér fog kicsordulni, nekem csak ülni kell a képernyő előtt és nézni.

Érdekesség:

a prüsszelita ratyi buzik és kurvák ilyeneket bírnak kiizzadni magukból:
https://roadster.hu/eu-legbizt...
Aalbog: 211 ezer lakos
Heraklion: 145 ezer lakos
Na de:
Debrecen: 200 ezer lakos
Szeged: 158 ezer lakos
..

Ennyit a buzikról, de azokról is Magyarországon, akik ennek teret adnak (roadster.hu).
nézd a dolgok jó oldalát:
idehozzák a fekákat megmocskolnak mindenkit aztán lesz egy hasonló vérfrissítési akció
mint náluk volt anno a török hódoltság alatt
szerintem nagyon kevés ember van akiben nincs pár török gén
persze akkor cefet szarul esett mindenkinek 😂
na ez se mindennapi felvételek 😬
ezt akarják szétteríteni 😤
https://www.vadhajtasok.hu/202...
bementek a turul kávézóba eligazítani a tulajt meg a jó népet
mert hogy két aktivistájukat állítólag nem szolgálták ki
a vita egy élőre lefoglalt asztalon volt ahova ők akartak le ülni
na oda tódul Peti hadsereg hogy visszabillentik az igazságot mert egy geci fideszes a tulaj
aztán kiderült hogy DK-s 😂 😂 😂 de azért csináltak mindenkinek egy Walking Dead bemutatott 😂 😂 😂 ha erre gondoltál
Volt valahol valami rendbontás is gyűlés után
A turul kavezoba meg beszolt hogy megyunk sokan,kapnapjunk ingyen kavet,cukor nelkul tejjel issza vagy mi.
Mint a ludasmatyiba oltozott instaceleb. 🤣
mi nem ................... valaki igen
aki nyakukra rakta tuti jót szórakozz és még jobban kereset vele
meg jól kitud szolgálni dolgokat
amugy ott kezdődik milyen már hogy egy család egyik tagja diktafonnal veszi a másikat családtagot 😂 😂
és ez hozza el magyar jót ??????????????????
Hát ha ezt megfizetik személyesen vágnál minden magyar torkát egy légpuskával
Ahh,csak neha benezek a hont andras face oldalara,kurvajokat lehet rohogni ahogy a hivok basztatjak hogy megvette a toni,holott csak ruhelli a nereseket,meg az o1g-zo volt nereseket is. 🤣
Na neked kéne ilyenekkel polemizálni mert én kurvára nem vagy ilyen szinten képbe a csávóval. Megnézném az arcát😀
Kerdezd meg hogy 4 honapja,mikor a fidesz gyulesen meg az elso sorban csapolt vityanak,es a tularazott szerzodesek irta ala szakmanyban meg lekopte volna csonig benyalas helyett?
Azert ragott be a selyemmajom mert a lölö ceginterju utan kibaszta a PR-s mint macskat szarni ahhelyett hogy ketmillas fizetessel es yahtal lattak volna el. 😆
Fletónak is volt kettő, egy tanári, egy közgáz, nem voltunk vele beljebb.
Ja és azért jó nekünk ő mert értelmes és három diplomája van....
Ma összeakadtam egy magyar peti szimpatizánssal. Illetve koordinátorral. Fiatal értelmes srác dolgoztunk nála aztán látva a szórólapokat mondom már itt is jártak? Mondta nem, ő a helyi koordinátora a pártnak. Nagyon be vannak indulva, mondta a tutit mint aki beleszületett a politikába. 444 meg a telex az igazmondo azt meg tudtam mert a többi hazudik és a fidesz irja. Azt mondta jőnni kell egy jobbnak mert ez amit csinálnak nem jó és esélyt kell adni. Mondom egy olyannak akiről azt se tudtuk 3 honapja hogy a világon van, az lesz a megváltó?
Már a tiktok is tele van ezzel a tyúkmellű kis törpetikével.
Épp olyan bukta lesz mint zajoska meg karajgerike. :-)
Ez amugy nem az a Tisza mármint Tisza István
Valami csoda rövidítés amit régen alapítót pár simlis ....... gondolom itt is valami politikai pénzecskét remélnek rajta
Na ebbe költözött bele ez a híres "focifeleség" 😂 Magyar Petike
Akkor azt se szabad sokáig munkálkodni