Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindenki be van jelentve teljesen, fizetés sem rossz… munkaerő nincs… ez nem kanapés idénymunka… 😂
lehet nem teljesen pénzbeli juttatás, de tuti lesz
ha mindenféle kártyákra kerülne ez a pénz, pl csak élelmiszer vagy tüzelő vásárlásra költhető akkor megjelennek az okoskodók és máris lehúzák a csórókat
ez csak a fizetésen múlik, persze hogy nem kap embert ha szarul fizet, így az az ember elmegy máshová
pl itt felénk már 1100-1200ft lett az idénymunkás órabér és ennyiért is már szinte csak román van
már a cigók is az éptőiparban vannak 0 tudás 0 gyakorlat és 2000 órabér
A képzettséget mindig kihagyod. Az, hogy van munkáskéz, az csak a fele a problémáknak. A sok rohadt bantu és cigány mit fog dolgozni?
A te fele mérnöki munkádat talán?
Nem a robotizálás miatt nincs munka, az értelmes munkaerő hiánya miatt kell robotizalni….
Egyik ügyfelemnek 4 akkora termelő csarnoka és raktárba van, hogy egyben is bújócskázhatnánk mindannyian, egy hónapig nem találkoznánk… most építi az ötödiket, ami robotizált lesz, mert szó szerint nem talál melóst, már a 4 is akadozva megy…
Kutyának a faszát lesz. Max ingyenkonyha lesz, az is bogyókban.
Kapsz reggel-este egy-egy szemet, abban benne lesz a szükséges tápanyag, persze csak úgy, hogy legjobb esetben is 50 évig éljél, de lázadni már ne legyen erőd és kész.
Mondom: ha a fele emberre nem lesz szükség a gépesített termelékenység miatt - akkor dolgozzon MINDENKI fele annyi időt!
Mondod mert jelenleg nem fenyeget ez a veszély, de még neked is kb 8 év van a nyugdíjig (amiből nagy eséllyel nem nagyon lehet majd akkor sem megélni), de ha addig a melódat lenyúlja egy computer és te is a tecso parkolóban turkálsz velem együtt a kajamaradékok között talán majd másként véled.
biztos hogy lesz alap jövedelem, ha nem holnap akkor 20 év múlva
ezzel egyidejűleg minden egyéb segélyt-kedvezményt eltörölnek, így nem lesz többe a buli mint jelenleg
mondjuk abban is biztos vagyok hogy kb akkora lesz az alapjövedelem összege hogy nagyjából az éhenhalás elkerülhető vele
így csak rákényszerül az ember dolgozni ha valamit akar kezdeni magával
ha igéri akkor nem
majd ha megkapom szavazok rá, nem érdekel mekkora fasz van a csöcsök alatt 😁
csak engem ne akarjon megerőszakolni....
Csak neked kene dolgozni,es fizetned az hogy en henyélek.
Ez lenne neked a kommunista szombat.Ugyis habzsold a komcsikat. 😆
A lónak a faszát!
Tehát fele nép dolgozzon mint állat (akár 3 műszakban) a másik fele meg kapja meg közel ugyanazt a pénzt munka nélkül?!

Akkor legyen 4 napos munkahét, napi 6 órás műszakokkal - de mindenkinek egyformán!
Lesz majd ha tömegeknek tűnik el a melója a robotizálás miatt (jellemzően a kevésbé képzetteké bár most már irodai melókat is rendesen digitalizálnak amitől azok is hullhatnak) mert ugye akkor nincs mit tenni, ha valaki nem kap enni akkor megszerzi bármilyen módon.
Ha az alapjövedelmet egy full libsi lmbtq transzfaszom nagy répájú egyben csöcsü párt ígéri akkor rájuk szavaznál? 😱
Még az hiányozna, hogy ilyen hülyeség legyen, mint az alapjovedelem…. Nem elég az a sok segély, amit meg kell pluszban termelni, meg azt is fizessük, hogy a kanapén fekszel 😂
Téged is kért gyurcsány hogy" itt lehet minket hagyni ,el lehet menni "az még is itt vagy 😂 😂 😂
Az egyirányú dolgokban nem hiszek
Ha van alap jövedelem akkor elmegyek szavazni, és ingyenes oltást is fogok kérni mindenből is
Ez nem kétirányú… mivel mondtad, hogy nem mész 4 évente szavazni, mert azt is leszarod, így neked csak meg kell csinálni, amit mondanak 😂
hiába napoztam egész nyáron alig lettem barnább
Kiáltsd ki magad tiszteletbeli cigánynak - és rögtön kapod az alapellátást (segélynek hívják).
én is kérem a vezért hogy adjon alapellátást mégsem ad
szóval ha ő leszar engem én is leszarom 😁
Oltakozzál, a Führered is erre kér! 😆
😂 te nem liberális vagy , hanem diktátor abból is tudod ........................ 😂 😂
Rendnek kell lenni!
hát nem jól ollózta ki (kezeit széttáró)szóval kell a pénz a lóvéra na 😂