üszkösödést mindenképp vágni kell
de
nekem van sok propolisz avval kenem a sérüléseket így nem tud elfertőződni
meg aztán arany helyett nyílpuskába fektetek be, mivel nincs erkölcsi gátlásom használni is tudom
pompás zsírszegény sült hús lesz belőled az antibiotikum meg majd jó lesz valamire
Én általában igyekszek általánosságban érvelni, míg vannak, nem is kevesek, aki a 8 milliárdos emberiséget érintő kérdésekben egy emberi történésen keresztül ellenkezni, hogy ismertek EGY embert... aki, tehát az általánosságban mondott véleményemet az érzésük szerint máris negligálták.
a lényeget most sem érted
anno az arany-ezüst pénz jó cserealap volt mert kicsi(könnyű) mértékegység
nagyban már az egyiptomiak is tömegben számoltak de a kp kicsi és könnyű volt
Bár nincs kedvem megkeresni, de biztos vagyok abban, hogy ha megnéznénk időben visszafelé haladva az elhízottak arányát a teljes népességszámhoz viszonyítva, akkor növekvő tendenciát látnánk.
Én pl. ma - pedig jelentem, most fejeztem be a 2024-es tavaszi munkákat - eddig az említett kefírt ettem és egy körtét, meg egy tuskós tigriskenyér felét, az 12,5 dkg üresen. És beáztattam a füstölt porcot holnapra, de az már másik topikba való.
Az másféle dolog volt annak sokkal érzékletesebb példája a spanyol helyzet amiko előntötte őket az arany és ezüst mégis a legnagyobb válságukat álték át ez miatt sőt gyakorlatilag ebbe bukott bele a birodalmuk, de a mai aranyárfolyam helyzet tök más mert nem arról van szó, hogyvhirtelen elöntötte a világot a nemesfém hanem a kereslett nőtt meg bizonyos okok miatt, de ha azok eltűnnek visszaesik így aki a jelenlegi magas áron vásárol be az bukhat rajta amikor az oroszok és a kínaiak piacra dobják a feleslegessé vált készletet.
Dehogynem volt, az arany ára is erősen változékony erről szól a cikk is, hogy most kilőtt a jelenlévő és lehetséges háborúk azon belül is a kínai vásárlások miatt, de ha nem következnek be és a mostaniak is nyugszanak akkor le is esik a bitcoinnal együtt.
érdemes elolvasni pár művet az alaszkai aranylázról: hegyekben állt az arany és aki bányászta nem feltétlen lett milliomos, pedig rengeteg embernek 10 kiló számra volt kitermelt aranya
ha nincs fizetőképes kereslet akkor az aranyt is meg lehet baszni
van 50 gramm aranyad és nem ettél egy hete, nekem meg van 2 konzervem simán odaadod érte az aranyat, és még örülni is fogsz a cserének.....
de
nekem van sok propolisz avval kenem a sérüléseket így nem tud elfertőződni
meg aztán arany helyett nyílpuskába fektetek be, mivel nincs erkölcsi gátlásom használni is tudom
pompás zsírszegény sült hús lesz belőled az antibiotikum meg majd jó lesz valamire