Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üszkösödést mindenképp vágni kell
de
nekem van sok propolisz avval kenem a sérüléseket így nem tud elfertőződni
meg aztán arany helyett nyílpuskába fektetek be, mivel nincs erkölcsi gátlásom használni is tudom
pompás zsírszegény sült hús lesz belőled az antibiotikum meg majd jó lesz valamire
Én sem látlak. És?
Tényleg? És akkor a te két konzervedért mennyi gramm aranyat akarsz leráspolyozni az aranytömbjéből?
(Ezüstből többet!)
Én általában igyekszek általánosságban érvelni, míg vannak, nem is kevesek, aki a 8 milliárdos emberiséget érintő kérdésekben egy emberi történésen keresztül ellenkezni, hogy ismertek EGY embert... aki, tehát az általánosságban mondott véleményemet az érzésük szerint máris negligálták.
Jó, akkor neked legyen a lopkodás közben megsérült és elfertőződő, üszkösödésnek induló lábadra antibiotikum.
(Na, most írd, hogy inkább levágod.)
Hogyan?Engem az ini nem is lát.
a lényeget most sem érted
anno az arany-ezüst pénz jó cserealap volt mert kicsi(könnyű) mértékegység
nagyban már az egyiptomiak is tömegben számoltak de a kp kicsi és könnyű volt
Úgy bírom, hogy bármin egymásnak tudtok esni mint egy rossz házaspár 😁
nem cserélünk mert a fogfájásra a gyógyszer nem megoldás
inkább kihúzom, mert ha már ilyen cserebere korszak lesz akkor doki se lesz aki betömi
Te kezdted az ini-vel, hogy az aranyat hogyan cserélitek konzervre.
De,csak hülyeség erről így beszélni.
Ugye, nem tudsz elvonatkoztatni amikor hipotetikus a vita?
Jók a fogaik,nincs ilyen probléma.Egyébként meg egy fogfájás túlélhető.....
Végül is, világégés során átértékelődik a humánum is és a tisztesség fogalma is.
Bár nincs kedvem megkeresni, de biztos vagyok abban, hogy ha megnéznénk időben visszafelé haladva az elhízottak arányát a teljes népességszámhoz viszonyítva, akkor növekvő tendenciát látnánk.
Én pl. ma - pedig jelentem, most fejeztem be a 2024-es tavaszi munkákat - eddig az említett kefírt ettem és egy körtét, meg egy tuskós tigriskenyér felét, az 12,5 dkg üresen. És beáztattam a füstölt porcot holnapra, de az már másik topikba való.
Majd megoldja magának ha máshogy nem akkor lop aranyat az apjától. 😆
És ha a gyereknek fáj a foga?
(Direkt nem írtam súlyosabb betegséget, amire mondjuk antibiotikum kellene... mert az is van, mint cserealap.)
Az másféle dolog volt annak sokkal érzékletesebb példája a spanyol helyzet amiko előntötte őket az arany és ezüst mégis a legnagyobb válságukat álték át ez miatt sőt gyakorlatilag ebbe bukott bele a birodalmuk, de a mai aranyárfolyam helyzet tök más mert nem arról van szó, hogyvhirtelen elöntötte a világot a nemesfém hanem a kereslett nőtt meg bizonyos okok miatt, de ha azok eltűnnek visszaesik így aki a jelenlegi magas áron vásárol be az bukhat rajta amikor az oroszok és a kínaiak piacra dobják a feleslegessé vált készletet.
Dehogynem volt, az arany ára is erősen változékony erről szól a cikk is, hogy most kilőtt a jelenlévő és lehetséges háborúk azon belül is a kínai vásárlások miatt, de ha nem következnek be és a mostaniak is nyugszanak akkor le is esik a bitcoinnal együtt.
Így van, az okokat kéne csökkenteni vagy alapból kaja helyett nyugtatókat adni. 😄
Biztos nem cserélnék.
Nekem van Algoflexem, neked meg a két konzerveden kívül van egy kiadós fogfájásod.
Cserélünk?
Akkor a pipi nagyon gazdag,neki tuti van még mindig egy raklapnyi,meg liszt is,ja meg 200liter adblue.
Viszont akkor neked nem lesz konzerved.
érdemes elolvasni pár művet az alaszkai aranylázról: hegyekben állt az arany és aki bányászta nem feltétlen lett milliomos, pedig rengeteg embernek 10 kiló számra volt kitermelt aranya
ha nincs fizetőképes kereslet akkor az aranyt is meg lehet baszni

van 50 gramm aranyad és nem ettél egy hete, nekem meg van 2 konzervem simán odaadod érte az aranyat, és még örülni is fogsz a cserének.....