Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A felmentett ember amúgy egy buzi. Itt a bizonyíték, hogy a pedofil és a buzi egy tőről szakad, egymástól elválaszthatatlanok, mindet úgy kellene megbüntetni, ahogy az arabok szokták a genetikai hulladékokat.
Nem, nem az ellenzéki libsiknek! Mindenkinek!
Vagy úgy gondolod, bármely pedofil megkérdi a gyereket, hogy a szüleid fideszesek? Mert akkor békén hagylak...
Ez a megnyilvánulás kb. mutatja mennyire sikerült országon belül összeugrasztani a lakosságot!
Itt nem annak kellene lenni a lényegnek, ki nyer...
Ha neked tényleg ennyit sikerül leszűrni a dologból hogy "kis siker az ellenzéknek..", akkor azt hiszem a birka jelző megállja a helyét! 🤣
Ebben most igazad van...
örülök neki, az egy tepsiképű buta liba, vigye magával az urát is, akiből egy hét alatt százezredest csinált
Mindig van masik.
Minden esetre, nagyon sajnálom. Szimpi a Katika. 😍
Az a kerdeses ki a fene takta be az aktat a kegyelmek koze?
Mer hogy nem a novak szurta ki hogy na ot kegyelrmben kell reszesiteni az tuti.
A stabbol valakinek el kell olvasni az aktat,ha nem akkor hulye,ha igen akkor meg direkt volt.
Mondjuk azt is el kene egetni aki ezt a csavot 3,5 evre itelte,majd jo magaviselet miatt hazi orizetre tette.
En eljezdenem a teljes biroi testuletet felegetni.
Ennek az ugynek a kapcsan volt egy nevelo tanar aki 5ezret fizetett a gyerekeknek,azt fekmentettek.
Egy kis siker az ellenzéki libsiknek ☹️
Na majd kiderül ez, nem hiszem hogy ez elegendő indok lett volna. Bár elég rossz húzás volt.
gondolom valami miatt mennie kellett, és erre fogták
Mit szóltok hozzá, hogy lemondott a köztársasági elnök?
k pistit szerintem pont ne bántsd(kezeit széttáró) én többnyire értékesnek tartom a hozzászólásait csak az angol linkjeivel nem tudok mit kezdeni bár ez nem feltétlen az ő hibája 😅
Hagyd már, szegény migráns csak ide tud ilyeneket föltenni... otthon az új hazájában nem meri, mert seggbe kúrnák egyből a főnökei 😁
Ő ezt nemes cselekedetnek gondolja, hogy szegény itt ragadt bunkók hadd lássanak egy kis világot
De nem elég lealacsonyító, valami ütősebb kell a genetikai hulladékoknak.
a seggfej inkább semleges
mert ugye segge mindenkinek van
"Szeva faszkalap!"
Ez gendersemlegesnek számít?
Ezt a részedet sose értettem. Felteszel ide egy közel 2 órás videót ami alapjáraton kizárja, hogy ezt itt bárki megnézze 😅
Az a világ van,hogy 4 perces videónál nem lehet hosszabb mert kb. eddig van az átlag embernél a határ, hogy áldoz rá az idejéből(óranézegetős) amit ennyi idő alatt nem tudnak elmondani azt 2 óra hosszában sem(óranézegetős) a hírcunamiban a körítés már nem érdekel senkit(kezeit széttáró) De, hogy minden videód angolul van az meg már egész felháborító 😅 Miért vagyok én köteles tudni más elnyomó népek nyelvét? 😅
azért remélem az éjszakai kalandozásaid közben belefutsz egy ilyenbe és már csak akkor döbbensz rá ki a partner amikor késő 😅
de hát ez skócia(legyintős) ott már 300 éve is szoknyában jártak a férfiak 😅
Csak az a baj hogy míg elmész a közértbe 10x-er fognak meglincselni ha nem tudsz gedermegfelelően köszöni 😂 😂
Mert nem tudod kitalálni hogy milyen szexualitásba szenved 😬 ne feled ezek még lehetnek mokusteknösbékák is 😂
van ez mindhun 😬 csak még van akik ellenállnak egy darabig
kicsit más ......................németbe megy ez a gazda tüntetés sztrájk .....stb erre kitalálták hogy a gazdák azért vonultak utcára mert rasszisták 😂 ugyan is az ottani mezőgazdasági miniszternek Ő betű van a nevébe az az ő török származású ,és ha török származású akkor, a rasszisták német gazdák 😂 tök jól levezették 😂
Én támogatom az ilyen nemváltó műtéteket - jobb világ lesz, ha mindenki úgy érvényesülhet, ahogy épp szeretne...

... meg azért is, mert ezek már utána nem fognak szaporodni 😅
Szigetország. Remélem ott is marad ez a gondolkodás.....
Új téma ..........vagy régi 😂 azt hogy nem kötelező 🥴
https://www.vadhajtasok.hu/202...