Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk pont nem veszem eszre,hollandiaban se kerul hatalomra vilders,a meloni is siman besimult,a sved jobber inkabb csak kozepre epp a labat attevo balos,a finnek detto es meg sorolhatnam.
Tokmindegy kire szavazol a nyugati elitben a szeljobb nackonak cimkezett is inkabb csak atfestett alomtars.Kivetel van,az kozlskedesi balesetben hal meg mint a haider osztrakiaban,de azok vernácik. 😄
Csak mindenki azt felejti el hogy ezt visszacsinálni már nem lehet... illetve bizonyos módszerekkel lehetne de az nem pc 😁
Ez a kurd rokanak nem kellett volna torokorszagig menekulni,itt nalunk mordorban siman elvegyulne. 😃
Szerencsére az ilyen történések miatt egyre gyorsabban akarnak ezen változtatni, ezt lehet látni a közelmúlt választásain.
Egy sikertörténet a liberális kormányzástól:
https://www.portfolio.hu/globa...
Ezt mostanában sokszor felszinre jövö téma-helyzet. Nem egy történet kapcsán, lakossági forumokon maga érintett kisebbség szólal fel a renitensek ellen, és szeretnék ök is maguk közül kivetni azt a pár százaléknyi beilleszkedésre nem alkalmas, vagy nem akaro réteget, mert miattuk vannak az elöitéletek a társadalom másik felében.
Mint pár eset kapcsán az körvonalazódik, hogy a rendvédlem nem képes, nem akar, vagy érdekében áll, hogy ne legyen felszámolva az ilyen fekélyes gócpontok országszerte. Szerintem ez is amolyan "kreált" dolog. Hiszen álláshelyeket teremt, üzleti bevétel. Mennyi örzövédö céget, biztosságtechnikai vállalkozást lát el munkával azonáltal, hogy nincs rend az országokban. És akárcsak a betegséggel keltett félelem, a romló közbintonsággal okozott félelem más üzemmódba kapcsolja az embereket. Képesek beáldozni szabadságjogaik egy részét, belemennek, hogy megfigyeljék öket azzal mondvacsinált dologgal, hogy így ki tudják szürni a renitenseket...csak egy példa: milyen megaláztatásban van már részünk mikor repülöre ülünk?! Mindenkit, még gyerekeket is potenciális robbantómérnököknek tekintik minden egyes átvizsgálás alkalmával. Lassan már kisgatyára fetközve lehet csak átmenni a fémdetektoros kapun, közben meg kiderül, hogy maguk az államok finanszirozzák a terrorista szervezeteket, söt zsoldot fizetnek nekik, ha mennek az oroszok ellen háboruzni.
Èn ezt a stratégiát tartom bicskanyitogatónak, ugyanakkor el kell ismerenem, hogy brilliáns módon müködik mint látjuk.
én 89 körül kezdtem a szakközepet emlékeim szerint az egész iskolában1 db cigánygyerek volt az is baloghnak hívták normális forma volt.
Ellenben én inkább most látom azt,hogy egyre több cigány dolgozik(kezeit széttáró) Jó pár éve ez még nem volt jellemző(gondolkodós)
Lehet nem úgy jönnek már a segíjek mint régen nem tudom de lett valami változás az tuti(kezeit széttáró)
ehhez hozzátenném hogy az a bizonyos réteg a rendszerváltáskor már viszonylag be tudott illeszkedni
a többsége dolgozott munkahelyen, a gyerekek jártak suliba szóval még 3-4-5 generáció és sikerült volna nagyjából integrálni őket a "normális" emberek közé
pl én 87-ben kezdtem a szakközepet egy csomó cigány járt szakközépbe-gimnáziumba, többségük lány volt, párat ismertem is rendezett körülmények között éltek, persze egyes stílus elemek azért utaltak a "származásra" de evvel semmi gond nincs és nem is lenne
utána a rendszerváltáskor kibaszott sok ember munkanélküli lett főleg az alacsonyan képzettek köztük rengeteg volt a cigány, nekik csak a segély volt a megoldás és a minél több gyerek
és utána egy generáció alatt elúszott az amit a komcsi rendszer próbált beléjük kényszeríteni
persze kivételek mindig akadnak, és régen is voltak
amúgy a vasútnál sok cigány munkatársam volt, egyikkel sem volt semmi problémám, szerintem másnak sem
Örülök hogy hozzászóltál. És megint azt a korrekt tárgyilagos és kultúrált szintet hoztad mint mindig. Az ilyen beszélgetések - eszmecserék amik jók.
ebből azt lehet leszűrni hogy a német(is) hülye
és aki hülye szenvedjen....

de nálunk se jobb a helyzet és még arab se kell hozzá
"Nem értem hogy miért nem állnak össze az emberek ott is"
A kelet németek hamarabb utcára mennek, kisebb a vesztenivalójuk. A nyugati oldalon még magasabb ezisztencia elpalástolja problémákat, és ha utcára is mennek még müködik a két stratégia, mi szerint szélsöséges és jelentéktelen csöcseléknek vannak bélyegezve, így gyorsan le tudják szakítani róluk az esetlegesen csaklakozni kivánokat..., csak ugye ez most az ìrek kapcsán nem jött be ez a narrativa ezért nagyobb a megmozdulások mértéke.

"Mikor lesz következménye annak ha valaki a népakarat ellen dolgozik?"
Ez csak amolyan költöi kérdés, de mi valójában a népakarat? Nyilván vannak alapvetö dolgok, de azokon túl nem olyan egyszerü jó döntéseket hozni, elörelátóan gondolkodni. Szerintem mindenki volt már olyan társaságban, vagy munkahelyi szituban, amikor lehetösége, legetöségük lett volna a csoportal valami közösen jó irányba valamit tenni legyen ez egy jó kikapcsolódási program, egy kajálás, vagy mondjuk a munkafolyamatok fejlesztése, egyszerüsítése, stb... na itt sok esetben pillanatok alatt olyan nagy egyet nem értés valósul meg, vagy pl munkakör esetén annyira nem tudják az emberek hogy mit szeretnének csinálni, még ha 10 éve is áll a munkafolyamat mellett, hogy a legtürelmesebb embernél is gyorsan ledobja láncot. Akkor egy ország, egy nemzet esetében hogyan lehet megtalálni a közös nevezöt. Ezért aztán az elit rájött, hogy "tök felesleges " az "alatvalókkal" foglalkozni, elég csak a saját érdekeik alapján igazgatni a dolgokat. Az hogy nem tették még tönkre a világot az csak azért van, mert sok esetben akik vezetö pozicióba kerülnek semmihez nem értenek, és a gazdag réteg nagy része meg nem az elsö generációs -rafkós üzletember, hanem jellemzöen ezek elkényesztetett leszármazottai...

"mégis azt gondolom jól van az úgy, hogy az Allah Akbar kiáltozások nem a mi utcáinkat verik fel."
Ez így igaz, de otthon is van olyan "réteg" akinek nem akarózik tudni beillaszkedni a civilizált társadalomba, és megkeseritik a környezetük életét. Nyilván nem mindenki érinett ebben, de gyekerkorom óta ott voltak, tönretették a tanórák menetét az álalánsoban, erkölcstelen viselkedésükkel állanadó rendbontói voltak városi rendezvényeknek, szórakozóhelyeknek, és csak azt nem vitték al ami le volt betonozva...
Előálltak hasonlóval és jobban is szerepeltek, de nem nyertek, ott a nép is más, de ebben annak a véleménye többet nyom a latban akik kint is élnek mint KIstván és azt hiszem Inseminator.
De még mindig előállhatna (ideális esetben persze) valaki egy olyan ígérettel a választások előtt, hogy kitoloncolják az összes buckalakót. Szerintem a Németek jelentős része adná le a voksot erre a pártra. Valójában a "trójai faló" esete forog fenn lassan újra.
A willkomenskultur óriási hiba volt és kérdés, hogy a mammer és tsai kinek az érdekében tolta végig, ugyan mostanában már nyilatkozott olyasmit, hogy talán nem úgy kellett volna, de ez csak magyarázkodás hisz ennyire segghülye senki nem lehetett főleg olyan múlttal. Az biztos, hogy mikor nyáron kint voltunk már nekünk elegünk volt abból, hogy a bev.központokban, parkokban stb. nappal az eladókon kívül csak nem árja jellegű népcsoportok tagjai tartózkodtak. 🤨
Követek Német videós oldalakat az instagram-on . Ott a videókban mutatják a beküldők, hogy milyen cirkuszok vannak az utcákon. Persze a kaftánosok. Nem értem hogy miért nem állnak össze az emberek ott is, és miért nem hajtják el végre a "választott vezetőket" . A politika eljutottunk odáig, hogy nagyon sok esetben a választó ellen cselekszik. Akkor? Mikor lesz következménye annak ha valaki a népakarat ellen dolgozik? Hiszen a legtöbben most már talán ott is belátták, hogy ez így nincs jól. Amennyire én tudom innen. Az engem elgodolkodtat, hogy egy Münchenben született, az életét ott leélő , hatvanas éveiben lévő polgár azon gondolkodik, hogy elhagyja Németországot. Nos. Lehet hogy minket (Magyarország) azzal vádolnak hogy kirekesztőek vagyunk, /ám legyen/ mégis azt gondolom jól van az úgy, hogy az Allah Akbar kiáltozások nem a mi utcáinkat verik fel. Ahogyan a polgármestert alakító Csuja Imre mondta a "Mi kis falunk " sorozatban: "Mi vendégszerető emberek vagyunk, de az idegeneket ne kedveljük!" 🤣
Persze, ezeknek megfelelő oldalakon, kinek mi a szimpatikus. 😁 Hol nem lehe erről beszélni? Hisz épp itt is erről beszélünk évek óta sőt ma már ez a mainstream. 🙂
Eközben Irországban:Otthon esik erröl szó?
http://youtu.be/pWTwxGN4_Go
((( Az íreknek elege van a globalkizmusbol, a demokrácia zászlaja alatt futattott diktaturából, a globalizmusból, és annak minden velejáró hátrányából. A netes platformok cenzurázzák a megjelenö tartalmakat, és gyülöletbeszéd vádjával viszik el az embereket, kobozzák el a laptopot, telefont, stb...így probálják meg megoldani többek között a menekültválság okozta eseményeket--> ha nem beszélünk róla akkor nincs probléma, és a gondot azok okozzák akik beszélni mernek róla.)))
Otthon esik erröl szó?
Ja, egy a mienk közül pont egy órája járt igy....
meg ezt is........mert ez is vitte......
....és az Úr megteremté az autót.... 🙏
van úgy hogy egy kocsi viszi mind a kilencet 😁
Akkor élteti. 🙃
Kilenc élete van
Egy macskát? Háááát akkor éltesse. 😏
Isten éltesse nagyon sokáig!