Érdekbarátságot?
🤣
Akinek te vagy aki neked segít, az érdekből teszi ezek szerint.
👏 👌 ✌️
Akkor ha már így ítélkezünk, téged is ennyire becsülhetnek, és te is büszke lehetsz az érdekbarátaidra!!
Engedd el, írtad, hogy nem értesz hozzá!
Én elengedem. ✌️
Cigány felett?Azért mert nem ismerem a titulusokat?Azt is írtam hogy számomra mind egykutya.Egyébként te is szoktál ítélkezni,közben meg kiderül hogy a retektől kérsz segítséget,meg érdek barátságot ápolsz vele.
Valahol zavarban szenvedsz. A cigányvajda ma már nem nagyon van, és a cigányok közt az a köztiszteletben álló idös cigány volt akire az összes hallgatott, és egyfajta biró szerepét töltötte be, bünözéstöl távol állt.
Neked egyébként lételemed a viták gerjesztése és végletekig vitelele? Nehéz lehet a környezetednek😃
Akkor kérdeznék valamit.Hogy lehet az hogy folyamatosan szidod a cigányokat,miközben tőle kérsz szívességet?Ja a másik,egy cigány vajda mivel tudja kivívni a tiszteletet?Mert hogy a cigány vajda annyiból másabb a többinél hogy ő a legnagyobb bűnöző.De ha te ilyeneket tisztelsz........
Félnivaló egy általános fogalom?És akkor az mit takar?Mert például nekem nem kell jóban lennem érdekből a cigány vajdával és még sem kell félnem.
"Tudom, hogy kinek kell megadni a tiszteletet, kit hogyan kell kezelni"Ismét felhívnám a figyelmet a kell szóra.
Hát nincs mit, mert nem lenditettem az életeden. Ha még nem vacakol ne kapkodj vele mert drágán mérik. Biztos, hogy van rá megoldás, leginkább az a baj hogy le kell gumizni ahhoz is hogy hozzáférjen az ember.
Akinek volt az nem tudta megmondani mert neki nem volt vele baja, aki meg az elemcserét emlitette mint kiderült másik illető de azzal meg nem találkoztam mostanság, most hogy eszembejuttatad irok neki mailt.
Zoli, ugye ezek után megértesz? 🤣 🤣 🤣
"Erre írtam, hogy jó, jóba lenni bizonyos emberekkel és akkor távol maradnak és tartanak tőled."
🤣
Akinek te vagy aki neked segít, az érdekből teszi ezek szerint.
👏 👌 ✌️
Akkor ha már így ítélkezünk, téged is ennyire becsülhetnek, és te is büszke lehetsz az érdekbarátaidra!!
Engedd el, írtad, hogy nem értesz hozzá!
Én elengedem. ✌️
Fura. Na de így kerek a világ.
Elfogadom. Így a legtisztább, és lezárhatjuk!
Neked egyébként lételemed a viták gerjesztése és végletekig vitelele? Nehéz lehet a környezetednek😃
Akkor biztos a szépsége meg a jósága miatt...
De tégy belátásod szerint!
"Tudom, hogy kinek kell megadni a tiszteletet, kit hogyan kell kezelni"Ismét felhívnám a figyelmet a kell szóra.