néma csend(kezeit széttáró) Asszony jár egy 1300 km-t használt szalonautó retyó klióval(kezeit széttáró)
Ez 30-áig lehet nála utána ha addig se lesz alkatrész kap másikat. Remélem egy szanderót tudnak adni. Ültem az újban egész fasza nem olyan alacsony mint a klió, meg nem a földre kell ülni(szemeit körbeforgató)
Amikor szükség van, és a hegytetőn egymást ették meg, a sivatagban a saját pisájukat, akkor majd nem kell a fájdalomcsillapító a gyereknek, mert mondjuk pár hónapja lejárt?
Akkor neked nem adok, oldd meg ahogy tudod. Látod, ilyen egyszerűen működik az én kereskedelmi modellem.
lejárt szavatosságú ingyen sem kell (kezeit széttáró)
Inkább wc papírral tárazz(meghajlós) A múltkori kovid hisztinél már 2 millió ft-nyi dollárért vették a 24-es gyűjtőt(fetrengős) ha száraz helyen tárolod annak nem lesz semmi baja (fetrengős)
ha rám gondoltál tévedés van lófasz adót kell utána fizetni amit nem is én fizetek hanem az albérlők nekem tök mind1, hogy kp vagy elektronikus jeleim vannak szerintem a feleségednek is hisz hálapénzt receptíró nem kap(kezeit széttáró)
Megkérdem, melyik gyógyszer az, aminek a hiánya a legnagyobb ramazúrit csinálja. Vérnyomáscsökkentő, koleszterin, vérhigító, inzulin?
Azt gondolom jónak, ami a legtöbbeket érint, nem ami a legsúlyosabbra jó.
én majd gyógyszert raktározok el a felvásárlás után.
Az lesz olyan jó a napi megélhetésre, mint az arany.
Kalmopyrinből mondjuk nem tudom a tízmillióimat átmenteni.
Ez 30-áig lehet nála utána ha addig se lesz alkatrész kap másikat. Remélem egy szanderót tudnak adni. Ültem az újban egész fasza nem olyan alacsony mint a klió, meg nem a földre kell ülni(szemeit körbeforgató)