Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Apró
Apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Fotók
Videók
Fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
Politizálunk
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
mlas
De ha már tű, nem típus függő hanem fajta... mozgó mágnesesben lehet, mozgó tekercsesben nem
F.Jani
Sértő, hogy ennyit nem néztél ki belőle. 😅
mlas
Szerintem pont rád gondolt, hogy felakadt a tű, és megmondom őszintén, meglepett hogy neked ez átment 😀
F.Jani
👍️
tsanyi
Mimdenkinek megy a miértje és az ezzel való gond csak leszarjuk.
kawa70
Az csak azért lehetett mert a kidolgozása sokkal profibb volt a fejnek amire a tüt szerelték, de maga a tű szabványos.
fireblade105
Értsétek már mire gondol!Hahó,szolmizálás,verselemzés,hét semmit nem tanultatok?
kawa70
Hol akad? Ha este teszed fel.a kérdést lefényképeztem volna neked. De már meló pesten
fireblade105
Nem tudom,szerinte nem érdekből.Ezért lenne jó tisztázni a dolgot hogy akkor hogy is van ez.
tsanyi
Típusfüggő, gyerekként a szocik egyszerűek voltak, de pár gazdagabb srácnak a nyugati cuccánál fejvakarás volt.
fireblade105
Hát az tény hogy nem a sötét középkorba,nekem nem kell jóban lennem az egyik cigánnyal hogy ne bántson a másik.
F.Jani
És ha az is akad? 🤣
kawa70
Mindenki. Le kell huzni és rádugni az ujat
kawa70
Vődör helyett asztal alatt élt😃
Zoli32
Mert szerinted szeretetbol?
Jobb a kaosz es a harc?
F.Jani
Senki nem tud? 😒
fireblade105
Ez már új téma.Senki nem reklamálhat.Címe: A cigányellenesség
fireblade105
Miután arra még mindig nem jött válasz hogy hogy lehet az hogy miközben te vagy itt az egyik legnagyobb cigány ellenes szó szónok,közben meg kiderül hogy ilyen kapcsolatot ápolsz velük.Elég hiteltelen vagy,nem?Ez mégis hogy lehet?
F.Jani
Lemezjátszóban tud valaki tűt cserélni. S.o.s 🤣
fireblade105
Érdekből,tegyük hozzá!
tsanyi
Konkrétan itt nyitott szájas faszerdőben szaladgálást látok, kinek kinek ízlése szerint. 😄
Zoli32
What?
kawa70
Bogyó szindróma?😃
F.Jani
Szánom-bánom 🤣
Zoli32
Nem,nem allok bele.
Az aki nem tudja felfogni a kolcsonos egyuttmukodest az vödörben él.
Ennyi. 😆
❮❮
❮
…
1043 / 1132
1042
1041
1040
1039
1038
1037
1036
1035
1034
…
❯
❯❯
Jobb a kaosz es a harc?
Az aki nem tudja felfogni a kolcsonos egyuttmukodest az vödörben él.
Ennyi. 😆