Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De ha már tű, nem típus függő hanem fajta... mozgó mágnesesben lehet, mozgó tekercsesben nem
Sértő, hogy ennyit nem néztél ki belőle. 😅
Szerintem pont rád gondolt, hogy felakadt a tű, és megmondom őszintén, meglepett hogy neked ez átment 😀
👍️
Mimdenkinek megy a miértje és az ezzel való gond csak leszarjuk.
Az csak azért lehetett mert a kidolgozása sokkal profibb volt a fejnek amire a tüt szerelték, de maga a tű szabványos.
Értsétek már mire gondol!Hahó,szolmizálás,verselemzés,hét semmit nem tanultatok?
Hol akad? Ha este teszed fel.a kérdést lefényképeztem volna neked. De már meló pesten
Nem tudom,szerinte nem érdekből.Ezért lenne jó tisztázni a dolgot hogy akkor hogy is van ez.
Típusfüggő, gyerekként a szocik egyszerűek voltak, de pár gazdagabb srácnak a nyugati cuccánál fejvakarás volt.
Hát az tény hogy nem a sötét középkorba,nekem nem kell jóban lennem az egyik cigánnyal hogy ne bántson a másik.
És ha az is akad? 🤣
Mindenki. Le kell huzni és rádugni az ujat
Vődör helyett asztal alatt élt😃
Mert szerinted szeretetbol?
Jobb a kaosz es a harc?
Senki nem tud? 😒
Ez már új téma.Senki nem reklamálhat.Címe: A cigányellenesség
Miután arra még mindig nem jött válasz hogy hogy lehet az hogy miközben te vagy itt az egyik legnagyobb cigány ellenes szó szónok,közben meg kiderül hogy ilyen kapcsolatot ápolsz velük.Elég hiteltelen vagy,nem?Ez mégis hogy lehet?
Lemezjátszóban tud valaki tűt cserélni. S.o.s 🤣
Érdekből,tegyük hozzá!
Konkrétan itt nyitott szájas faszerdőben szaladgálást látok, kinek kinek ízlése szerint. 😄
What?
Bogyó szindróma?😃
Szánom-bánom 🤣
Nem,nem allok bele.
Az aki nem tudja felfogni a kolcsonos egyuttmukodest az vödörben él.
Ennyi. 😆