Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúgy ez a magán kassza azért jó mert akkor a másik fél nem duzzog, pl haveréknál régen mindig pina megvonás volt ha vett pár új pecabotot, pedig az asszonnyka többet költött a szarjaira mint haver a pecára, de valamiért mégsem tetszett az asszonykának a dolog
azóta lehetett valami vélemény egyeztetés mert haver heti 6-7 napot kint van a parton asszonyka meg 2 állásban dolgozik 😂
de rengeteg ismerősnél szórja az asszony a zsetont, igazándiból alig van olyan aki nem
Na akkor pláne.....
...és biztos vagyok benne, hogy mlas-nál nemcsak a pénztárca közös, hanem a fórumjelszó is, hiszen ha a pénz, úgy a véleménynek is is egyeznie kell.
Azaz, nehogy más legyen mint az asszonyé, így mlas olvtárs előre egyeztetett válaszokat ad. Kivéve persze az alaplapok beépítése tárgykör.

(Nem, nem érdekel, hogy jelszó nélkül is lehet olvasni, a lényeg a sorok mögött van.)
Vagy ha csak ő keres😃
Úgy látszik nem szolmizáltál eleget,meg a vers elemzés is kevés volt.......Egy párszor már leírtam hogy én nem vagyok külön kasszán
Érthetetlen sokadszorra is, hogy egyeseknek csak a totális ellenőrzés jelenti a megfelelő "társas kapcsolatot".
Ott a bizalom NULLA. Akkor van bizalom, ha mindent lát a másik fél, az egyik fél meg ennek tudatában cselekszik.
(Igaz, ha az asszony a pinával meg a rántottával erre nevelte a faszit, nem is kell csodálkozni ezen.)
nekünk sajnos nincs külön kassza, most már nincs is értelme
de több felé látom hogy működik, nem vesz anyuci havi többszázezerért cipőt meg ruhát meg mittudoménmit mert nem keres annyit 😂
pontos részleteket nem ismerek, csak annyit hogy azóta nincs pazarlás
nálunk nincs külön kassza mert a nej vesz mindent, ha nekem kell peca cucc vagy lidl fúrógép vagy bármi akkor azt a nej veszi meg, nálam mindig addig volt a pénz ameddig hazavittem, utána egy színes papírlapot sem látok
én nem járok boltba évtizedek óta, néha a nejt elkisérem, aztán elég is belőle, tiszta depressziós leszek az árak miatt
Nem kéccer, öccör 😄 de mikor én keretem 5x annyit, ez akkor se volt téma. Nem is értem, hosszú társas kapcsolatban hogyan merülhet ez fel egyáltalán... vagy nálatok megvan, az asszony mennyit költhet egy hónapban samponra? Meg te mennyi a faxtuggyamire? Elszámoltok 31-én?
Hihetetlenek vagytok (bléddel együtt) Külön kassza? Az milyen társas kapcsolat? Hogy lehet kivitelezni? Rezsi? Külön vízórára zuhanyoztok? Számoljátok ki hány deci levest evett meg, hány deka húst? Ki mennyit égeti a villanyt? Szemétdíjat is felezitek? Szaros gatya kimosásért meg fizettek órabért?
A gyerekeket is külön csináltátok? 😄
Pipinél még elhiszem, mert az a nagymamit 2 Forintért, de hogy "normáliséknál" is felmerülhet ez...
Meg ha az asszony kétszer annyit keres akkor is jobb a közös kassza.
szerintem a külön kassza jobb
persze ha otthon van a gyerekekkel és nem tud dolgozni akkor addig nehezen kivitelezhető
Külön kasszán vagytok? szép...
A lényeg,hogy sose romlik el mert elektromos.Mondjuk minél többet pihen a szervízbe,annál később jön a következő meghibásodás.
Azé' az érdekes, hogy inkább kéne egy román dákó a segged alatt mint egy francia punci a szád előtt. 🤪 Na meg az alacsonyságát kritizálod a "magasságoddal"? Még ehhez is legalább sámli kell, hogy felkapaszkodj. 😳
az asszonynak(kezeit széttáró) Én mondtam nem fizetem(kezeit széttáró)
Úgy is lett egy lakása amit kiad majd abból fedezi(meghajlós)
csak ugye ez nektek havi 50 ezer mínusz mert tankolni is kell....
mert vadi új autót adnak cserébe addig se az asszonyé kopik(kezeit széttáró)
Akár mehetek vele a csatorna partra is horgászni mind1 mekkora a sár 100 ezerig vagyunk az autóért felelősek 😅
Csak elő kell valahonnan kotorni a régi teleszkópos botjaimat más nem igen fér el benne(gondolkodós)
úgy gondolom nem a plusz zsír miatt nőnek össze a csigolyáim
Azt mondtad, hogy jo adagadtsag, mert annyi zsir van rajtad, hogy mindenkit tulelsz ha ehezes lesz.
a matematikád szerint 2 millába volt a kocsi, miért nem vettél egyből kettőt aztán valamelyik csak jó lesz a kettőből.....
bármi előfordulhat(kezeit széttáró)
Szerintem már rég kicserélték az órát,csak éppen nem az volt a baj,aztán megy a fejvakarás ezerrel.
amikor vettem az opelt tök faszán ki tudtam szállni belőle, most meg alig
befelé sem sokkal jobb a helyzet mert már annyira sem hajlik a gerincem reggel hogy nem verjem be a fejem az ajtókeret felső részébe, ha bejáródik akkor már nem verem be
lejárom a műszakit akkor lehet cserélni kell
Na pont ezért szerettem az ignist, most pedig a vitarát, mert nem a földre ülsz érzés van.
lehet már le is zúzták, aztán kapsz helyette egy frissen festett 1300tlx-et