Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze, mert kefírevő barátunk csak itt nagy legíny 🤣 otthon kuss a neve (most láttam előzménybe, mit makog, nem tud rólam leakadni)
Hogy honnan vette, hogy nekem az asszony mérges, ha költök, vagy titkolnom kell valamit - nem tudom. Biztos pipfasztól hallotta 😁
mert az egészséges hogy ezer flakon van a kád szélén és minden nap basz az ideg tőle de nem mered megemlíteni sem?
Ez már ugyanaz az elmebaj, mint mlas haverodé, csak jelzem. Eleve az, hogy gondolkodnom kell, hogy mit tegyek vagy ne, hogy az asszonynak tetsszen vagy ne legyen mérges,vagy ne vegye észre, ez nem egészséges.
Szerintem persze.
én sem értem ezt a helyzetet, én már basztam volna az ásót az asszonya hátába
néha én is titkoltam pár kiadási tételt a nej előtt, de csak azért mert utána ő is tékozolna annyit mert így az igazságos 😆
bár mostanában nincs annyi jövedelem hogy tudjak titokzatoskodni, plusz szinte mindent is ő vesz
Hol írtam én ilyet?Tényleg kevés volt számodra az a verselemzés.
...csak esetleg többet pihenhetne meg szórakozhatna a nej.
Ugye mondtam, hogy nem érted? Le vagy ragadva annál, hogy én "léhűtő, élsködő" stb. Az meg se fordul a buta kulák agyadban, hogy nem kell több pénz? Tudom, ezt itt kevesen értik meg, te főleg nem. Ha elmennék holnap állásba, kapnék fél gurigát, akkor sem élnék másképp, pont ugyanazokat a dolgokat vehetném meg, mint most. Persze ha keresnék havi 5 misit, más lenne a szitu, mert akkor szintet tudnánk lépni életvitelben - de ezt megint nem fogod megérteni, mert te bármennyit keresel, ugyanazon a szinten fogsz élni (munkásszálló, jogging, tepsis pizza, etc.)
Te sem tudod értelmezni mi a baj VALÓJÁBAN. A baj az, hogy mlas nem úgy él, tehát minden más eleve rossz.
A rádióban volt betelefonálós műsor, ahol a faszinak le kellett adnia a fizetését, abból valamennyit visszakapott, de egyszer vala extrára kellett volna valamennyi plusz, így a saját fizetéséből kért kölcsön, amit úgy törlesztett, hogy a havi költőpénzből eleve levonásra került.

:-D
Mert a pipi megjegyzett valamit, te meg egyből véleményezted úgy, hogy közölted az nem jó, csak az a jó, amit veled csinálnak.

Hát ezt vetetted, ezt aratod.
Az már a vegetáció.....
Ez a kasszakérdés már volt egyszer vitatéma. A különkassza szerintem senkinél nem szögletes és mindent felezős, viszont minden családban annak kell kezelnie a pénzt aki.jobban ért hozzá, különben eluszik a havi bevétel. Amire szerintem mindenki lát példát a körnxezetében, mert vagy nem az kezeli azt a fizetésbegyüjtős közös kasszát aki jobban tud bánni a pénzzel, vagy egyikőjűk se tud pénzzel gazdálkodni. De szerintem az évek alatt mindenhol kialakult valahogy aztán azt tartják a jónak ahogy ők csinálják és változtatni nem is akarnak meg már nem is nagyon tudnak ezen.
ismerek olyat ahol nem csak pénzt kell kérni az asszonytól hanem még engedélyt is a söriváshoz 😁
nagyon összemosod a dolgokat több tízéveset a mostanival(kezeit széttáró)
Most nincs bevétele(kezeit széttáró) kap egy igen jó összeget minden hónapban tőlem amiből vezeti a háztartást meg arra költ belőle magára amire csak akar. (kezeit széttáró)
Régen amíg nem volt gyerek ketten éltünk az én házamban feleztük a ház rezsi költségeit meg a háztartási költségeket(kezeit széttáró) Mi a faxom ebbe a szörnyű? kb. annyit keresett mint én abban az időben. Mi a közös kassza? Én adom oda a fizetésem azt ha egy sört akarok inni a haverokkal kérek tőle 2 ezret vagy ő adja nekem ide a fizetését és ha műkörmöshöz akar menni kér tőlem 5 ezret?
Baszki vagy ad neked is havi költőpénzt "apanázst" az asszony a zéró bevételedre vagy sajnos bután elbaszta, hogy van közös bankkártyátok és amikor utalják neki a havi zsét te abból költögetsz mind családi vállalkozás saját magadra. Mást nem nagyon tudok elképzelni(kezeit széttáró)Borzalmas szánalmas ember vagy te egy léhűtő dologtalan here aki élősködik a feleségén azért mert valamikor kb. az özönvíz előtt volt egy vállalkozása ami több bevételt produkált mint akkor a neje keresett. Ezért onnantól fogva természetesnek veszi, hogy haláláig tartsa el az asszony. Imádkozz,hogy a nejednél hamarabb múlj ki, különben éhen veszel(kezeit széttáró)
Ezt, hogy ez hogy van, te eddig sem bírtad felfogni, valszeg ezután se fog menni 😅 Sosem számított, ki keresi a pénzt, régen se, most se. Mindig abból éltünk, ami volt, közösen, sose számoltuk, ki mit tett be.
Most hoz a vállalkozás eleget, csak azért nem megyek dolgozni, hogy neked (meg a többi hülyének) ne legyen miért ugatni 🤣
hát ott ez a helyzet 😅 Hogy fellázad már a különkassza hallatán(fetrengős) Tuti bevezetném náluk 😅
Hát ezt szörnyű még olvasni is... Hó végén felezni, meg havi költőpénzt adsz neki... de legalább így biztos lehecc benne, hogy a pénzedért van veled, nem a szépséged miatt 🤣 bár egy önérzetes nő már elküldött volna a faxba a a havi apanázsoddal együtt.
nálad ez biztos fel sem merülhetne 2 tűt nem teszel keresztbe kitart a feleséged(kezeit széttáró) Ki a holdkóros fenét érdekel, hogy te valamikor réges-régen 5* annyit kerestél mint a nejed? ez feljogosít téged arra, hogy életed végéig eltartson? Mivel nyugdíjad amúgy sem nagyon lesz a minimálbéres bejelentésed miatt elvárod tőle, hogy 80 éves korodba is finanszírozzon mint egy kisgyereket(gondolkodós)
Ez még akkor sem lenne fer ha a házat egyedül te vetted volna amiben laktok(kezeit széttáró) A karácsonyi ajándékozás az hogy van? Kérsz a nejedtől pénzt, hogy vehess neki valamit(gondolkodós) Én baromira szégyelném magam, hogyha másnak kellene eltartani úgy,hogy közben munkaképes vagyok és tudnék bármit dolgozni(gondolkodós) Egyszer szívesen felnyitnám a nejed szemét. Szerintem másnap mondaná, hogy lacuska kapsz 3 hetet, hogy eltakarodj valahová dolgozni, különben én nem etetlek tovább 🤣
Hát nálunk amíg nem volt gyerek ketten éldegéltünk és a feleségem is hozzávetőleg"jól" keresett egy multi üzletvezetőjeként akkor nálunk pl. úgy volt, hogy a rezsiszámlát megfeleztük a bolti bevásárlás az asszony dolga volt a hónap végén mondott egy összeget, hogy mibe került annak a felét odaadtam. Ha mentünk bármerre nyaralni kirándulni azt én fizettem. Minden autóját én vettem, viszont a fenntartása az ő pénztárcáját terhelte. Mivel volt bevétele jogos volt az elvárás, hogy maga után ő is fizessen. (kezeit széttáró) Jött a gyerek aztán 10-en x éve már nincs bevétele, így mindent is fizetek(kezeit széttáró) Mondjuk a rezsi már nem sok, mert gázra fizetek éves szinten 190 ezer forintot, villanyra semmit, vízre,csatornára havonta 5-6 ezret, szemétre szerintem 2-3 ezret a net meg a telefonok ami húzósabb olyan 30 körül van az asszony autója ingyen megy a saját autómat meg a cég fizeti(kezeit széttáró) Így kb. van havi 50-60 ezer rezsi havonta házra 2 telefonra 2 autóra (kezeit széttáró) Most viszont lett a nejnek extra pénze tőlem el is csippendélezheti 😅
főleg ha az ember nem keres forintot sem akkor elengedhetetlen a külön kassza 🤣
egyébként nem mert én fizetek mindent az asszonynak nincs forint bevétele sem pont úgy mint ahogy neked sem(kezeit széttáró) minden hónapban kap egy kézzelfogható összeget abból gazdálkodik(kezeit széttáró) Most viszont lett egy pecója amiből lett bevétele az ő pénze ara költi amire akarja(kezeit széttáró) Te nagy bajba lennél ha nálatok külön kassza lenne 😂
hát nem baszod(ujjával nemet mutató) Amikor már benne ülsz akkor oké. De a ki beszállás gond. Egyrészt lefelé ülsz, meg kifelé is mászol. Nem nekem való az ilyesmi(ujjával nemet mutató) A gyereküllés alig fér el benne mert kicsi a belmagasság. nem tudom bogyó miért volt annyira oda ezért a hely nem nagyobb benne mint a dákóban viszont a belmagasság alacsonyabb és az autó is alacsonyabb így a földön kell ülni benne(kezeit széttáró) ettől függetlenül fasza kis autó. Amikor kapcsol a turbó furi berregő hangja van 😅 Különben elég lendületesen szedi a talpát(meghajlós)
Az engem fikázáson kívül érdemben is tudna valamelyik nyomi válaszolni arra, szerinte miért jobb a külön kassza? Már ini-n kívül, mert ő reagált normálisan egyedül...
...most írtad le az előbb, hogy jó a külön kassza...
Érdekes, nekem soha nem szóltak, amikor motorot vettem. Mondjuk meg sem mutattam előre, meg nem játszottam el az elvárt szerepet.