Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

9 évesen a spártaiak már kipakolták a gyerekeket egy lándzsával a hegyekbe aztán ha visszatért örültek neki, ha meg nem akkor gyors csináltak másikat helyette
te meg éneklő macskákkal akarod ünnepelni
hogy véd meg így minket ha jön a zombi apokalipszis?
Te csak maradj csendbe!Nem te mondtad hogy az asszony szőrös mert az úgy jó?
milyen csajaid lehettek atya ég 😅
😂
Hát ez inkább mr tájfel ás mr giovanni gattó keveréke 😅
Köszönöm a fáradozást, majd szerzek valami olyan háziállatot aminek emberi szája van(gondolkodós)
Mondjuk egy házibarátnő?(kérdőjeles)
Bár az ilyet csak úgy tudom fényképezni, hogy mikrofon van a szájában 😅
nekem nem tűnik önkéntesnek a cicód jelentkezése 😅
Azért köszönöm srácok, hogy próbáltok segíteni(meghajlós) Ma ünnepeljük a tegnapi 9-ik szülinapját(meghajlós)
Így már egész kívánatos, alig szőrösebb mint némely barátnőm a 80-as évek elején. 🤪
ha nem énekel akkor nem erőltetem magam avval hogy ne legyen keret
Erre gondoltam én is, de így sem sikerült. (még szempillákat is csináltam a képre)
😂 😂 😂
na most aztán énekeljen az a szőrös állat.......
Nem, nem megy. (másik appok)
A fiad énekel, mintha mindig is rocksztárnak készült volna, de az a qrva macskája remekül álcázza magát, nem ismeri fel a progi a képen.
Megkértem a macskám, hogy jelentkezzen önként, és a cél érdekében vágjon jó képet a produkcióhoz, de őt sem sikerült felismerni a képen.
Sajnos nem megy.
ki kell próbálni ezt
ha beszél akkor a macskát lehet turbózni
nem fog
már többszáz olyan akku van ami labor körülmények között működik de lehetetlen belőle működőképes "nagy" akkut csinálni
de azért bízunk benne hogy sikerülni fog.....
Rá kéne szerkeszteni egy emberi szájat a macska képére és akkor talán működne. 🤔
Ennek az lesz a veszte ha tényleg beválna.
Na felfedezzük a spanyol viaszt 😁
https://www.elemi.hu/olcso-kor...
Így is próbáltam
Híd el én is tudnék nevetni egy éneklő macskán , és őrülnék ha örömet tudtam volna szerezni fiadnak de sajnos családi éneklésből Safranek kimarad ☹️ amugy a száját nem ismeri fel a legjobban és így szét töri a képet 😞
Ne felejtsük hogy sokan nem a szelekció hanem életmódjuk, stressz, rohanás, gyerekvállalás kitolása.miatt lesznek alkalmatlanok nem pedig mert kár tovább örökiteniük
Talán jobb is így.
csak a beültetéssel ezt a természetes szelekciót sokan szemközt fossák
Egyébként a természet remekül szelektál, kinek nem szabad tovább vinnie a génjeit.......
És lizingelni is alkalmatlanok lehetnek. Mondjuk nem csodálom.
Mert ő is egy töketlen.......
Kicsi a merítés.....és szar helyen is......