Mióta emlékszem sofőr akartam lenni, mindig a buszsofőr mögött álltam és néztem mit csinál, mást tanultam hisz általános elsőtől zeneiskolába jártam így 6 évesen kötelezően hangszer is volt így szégyenszemre lesütött szemmel, de ha kissé nehézkesen is, de tudok szolmizálni, elnézést kérek érte. Egész 18 éves koromig elkísért a zene hisz 5.-ben hangzert kellett választani és azt addig műveltem szimfónikusként is ráadásul még hangszerkészítő is lettem! 😱 Viszont sosem voltam oda érte így amint lehetett abba isbhagytam az egészet és a járművek felé fordultam az, hogy több lettem-e a zenétől azt nem tudom, de az operát utálom. 😅
Ő konkrétan azóta beszél így a tűzoltókról,mióta én leírtam hogy szerintem mennyire fölösleges a háziorvos és csak arra jó hogy gyógyszert írjon meg tp.papírt.Azóta kötelességének érzi hogy viszonozza.Kicsit gyerekes,de ha ettől megnyugszik.......
Ez nyugaton sok helyen így működik, nem bifláznak mint állat amit tőlünk vártak el hanem tanulni tanulnak meg, az egyetemekbis erre jók, nem az a lényeg, hogy egy halom évszámot meg más marhaságot fejből tudjon a delikvens hanem gondolkodni tudjon és képes legyen tanulni az élete folyamán, oszt vagy bejön vagy nem, mondjuk úgy 40-45 fölött óhatatlanul gyöpösödik az ember és ha nem verik bele az orrát a "tudásába" akkor elfelejt tanulni mert megmarad a meggyőződése, hogy már mindent megingathatatlanul tud.
De mimóza lelkű lettél!!!
Ki sértegetett egyébként?
Ezt a családfenntartós dolgot miért vetted ennyire mellre?
Értem én az iróniát az írásaidban a tűzoltókkal kapcsolatban, de már kezd unalmas lenni. Ezért kérdeztem, hogy lezárhatjuk végre?
Én el se kezdtem, te nyomod itt a durcát.
Beszarok, itt mindenki ilyen mimóza lelkű, úgy tűnik, sértegetni itt csak engem szabad... és mi a fax közöd van ahhoz, hogy én miből élek, vagy családfenntartó vagyok-e? Kérdeztem, mondtam én valaha is ilyeneket rólad?
Hagyjuk már ezt a ködösítést!
Írjam én is le, hogy egy ovis arról álmodott, hogy egyszer családfenntartó lesz?
Van aki az lett, van aki nem.
Ebbe is, mi nem igaz?
Lezárhatjuk?
Anno megkérdeztél egy ovist, mi akar majd lenni, legtöbb a tűzoltót meg a mozdonyvezetőt mondta... de késöbb mégse lettek azok.
Akkor mi nem volt igaz abból, amit írtam? Egyébként nem is ez volt a téma, úgy látom, csak belekaptál valahol a közepén.
Látom, nem tudod elengedni a témát!!!
Ezt a munkát is meg kell csinálni valakinek.
És, ha leleményes valaki, akkor a pihenőkben, ha nem is annyit mint egy ügyvéd, kutató, orvos.....de lehet pénzt keresni. De sokkal többet mint egy kitartott.
És akkor ezt itt szerintem le is zárhatjuk, ha gondolod!
baszki akkor én még mindig az álatalános iskolába járnék mert nem tanultam meg a szorzótáblát
ellenben ha ránéztem egy kétismeretlenes másodfokú egyenletre láttam magam előtt hogy kell megoldani, 10 esetből 9x én csináltam meg az osztályból a leggyorsabban
ellenben ha ilyen mindenféle testek felületét meg ilyen szarokat kellett kiszámolni az nem ment jól, mert ugye mindegyikhez volt valami megoldó képlet amit sosem tanultam meg
pl a dodekaéder térfogata......hát tanulja meg akinek 3 anyja van, mert mi a fasznak nekem ez
egyébként lehet, hogy pont azért jönnek ki, hogy sem olvasni sem írni sem számolni nem tud, mert halomnyi faszságokkal terhelik őket. (gondolkodós) Én ezt úgy csinálnám, hogy az első 4 osztályban tanuljanak meg írni és olvasni és számolni. Ezek kellenek az élethez. Aztán a felsőbb osztályba jöhet a töri meg a biológia meg a földrajz, meg ének meg minden ilyesmi. Viszont lenne egy szintfelmérő negyedik év végén ahol az egész országban ugyan az lenne a követelmény. adott idő alatt elolvasni valamit értelmezni, írni egy oldal valamiből, meg számolni a 4 alapműveletet adott idő alatt. Aki ennek nem felel meg azt nem engedni tovább a felső osztályba. Addig járatni oda amíg ezt a minimumot nem tudja(kezeit széttáró) Bár ez lehet most is így van de az biztos, hogy nem működik rengeteg analfabéta kerül ki az általánosból. Aki fészbukkozik az sokkal jobban tudja mint én látja, hogy emberek tömegei, hogy írnak(fejét fogó)
ezt osztom egyébként lehetne olyan tantárgy is, hogy pénzismeret. Ami arról szólna, hogy vegyél vagy ne vegyél fel hitelt stb. Hogy ne baxanak át az életbe(kezeit széttáró)
hát ezek a verselemzések, műelemzések engem is kiakasztottak. Volt egy elég karakán 60-as özvegy magyartanárnőnk a szakközépbe. Az bele tudta magát élni ezekbe a rohadt verselemzésekbe de ebből egy kumma szót nem értett meg soha senki 😅
Szóval mi nem tudtunk a "sorok között olvasni" és a rostán sem láttunk át(fetrengős) Az ilyen felelésekkor úgy húzta be az egyest a naplóba mint bandibácsi a felest reggeli nyitáskor a klimóba 😅
Aztán az a sztori nem tudom igaz lehet e Arany János korában amikor még élt az öreg már elemezgették a műveit(gondolkodós) Aztán Ő is olvasott a saját műveiről ilyen elemzéseket. Aztán aztán ilyen írásokat olvasott, hogy" itt a költő bizonyára arra gondolt, hogy...."
Aztán megszólalt az öreg. -Gondolta ezt a fene(kezeit széttáró) 😂
Itt tanított az 1800-as években nálunk a gimibe egyébként(kezeit széttáró)
nem osztom(kezeit széttáró) Nálunk nem csak autóversenyző, meg űrhajós akart lenni mindenki az oviban hanem tűzoltó is(kezeit széttáró)
Azért látod itt is mennyien megvalósították az ovis álmukat 😅
Akkor emlékeztetőül. ☝️
"legtöbb nagycsoportra kinőtte 🤣 maradt, aki maradt... 😂"
Én erre reflektáltam.
De én ígérem, lezárom ✌️
Ki sértegetett egyébként?
Ezt a családfenntartós dolgot miért vetted ennyire mellre?
Értem én az iróniát az írásaidban a tűzoltókkal kapcsolatban, de már kezd unalmas lenni. Ezért kérdeztem, hogy lezárhatjuk végre?
Beszarok, itt mindenki ilyen mimóza lelkű, úgy tűnik, sértegetni itt csak engem szabad... és mi a fax közöd van ahhoz, hogy én miből élek, vagy családfenntartó vagyok-e? Kérdeztem, mondtam én valaha is ilyeneket rólad?
Írjam én is le, hogy egy ovis arról álmodott, hogy egyszer családfenntartó lesz?
Van aki az lett, van aki nem.
Ebbe is, mi nem igaz?
Lezárhatjuk?
Akkor mi nem volt igaz abból, amit írtam? Egyébként nem is ez volt a téma, úgy látom, csak belekaptál valahol a közepén.
Ezt a munkát is meg kell csinálni valakinek.
És, ha leleményes valaki, akkor a pihenőkben, ha nem is annyit mint egy ügyvéd, kutató, orvos.....de lehet pénzt keresni. De sokkal többet mint egy kitartott.
És akkor ezt itt szerintem le is zárhatjuk, ha gondolod!
ellenben ha ránéztem egy kétismeretlenes másodfokú egyenletre láttam magam előtt hogy kell megoldani, 10 esetből 9x én csináltam meg az osztályból a leggyorsabban
ellenben ha ilyen mindenféle testek felületét meg ilyen szarokat kellett kiszámolni az nem ment jól, mert ugye mindegyikhez volt valami megoldó képlet amit sosem tanultam meg
pl a dodekaéder térfogata......hát tanulja meg akinek 3 anyja van, mert mi a fasznak nekem ez
Szóval mi nem tudtunk a "sorok között olvasni" és a rostán sem láttunk át(fetrengős) Az ilyen felelésekkor úgy húzta be az egyest a naplóba mint bandibácsi a felest reggeli nyitáskor a klimóba 😅
Aztán az a sztori nem tudom igaz lehet e Arany János korában amikor még élt az öreg már elemezgették a műveit(gondolkodós) Aztán Ő is olvasott a saját műveiről ilyen elemzéseket. Aztán aztán ilyen írásokat olvasott, hogy" itt a költő bizonyára arra gondolt, hogy...."
Aztán megszólalt az öreg. -Gondolta ezt a fene(kezeit széttáró) 😂
Itt tanított az 1800-as években nálunk a gimibe egyébként(kezeit széttáró)
Azért látod itt is mennyien megvalósították az ovis álmukat 😅