Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te hiszel mindenféle bulvársajtónak?
Nézzél már utána kié ez a lap? Rogán cilike? Csaknem? Sejtem 100% igazságtartalma van a cikknek! De ugye oktatás nem kell, jóvanazúgy...
kéz a kézbe jár 😉 de tudom álprobléma 😂
Ez nem pont az... szo nincs nemvalto mutetrol.
Nem sok egy kicsit 2 millió buzi szűlő? Mer én kurvára sokallom..........a nem szülő buzi ettől jóval több. Buzi itt mindenki :))
Itt van amin te nevetgélsz de valóságba próbál belopakodni
https://www.vadhajtasok.hu/202...
Ja, ezt még nem olvastam, de ilyen hülyeséget feltételezni még a tefajtádról is, hogy eltöri a téglát... még én sem, pedig én sok mindent feltételezek az emberekről.
Óóóóó...!
Milyen félbetört tégla? A kigyulladt fészer megégett vakolatának eltávolításakor tört/törték le a külső rétegét a falazóblokkoknak.
azt a tűz csinálta(kezeit széttáró) Lepattogott a felülete. De a vakolat eltakarta. (meghajlós)
Csak nem akarta, hogy a képen láccon a pöcse 🤣
Pedig az nagyon hasznos tud lenni pár év múlva, mikor javítani vagy alakítani kell valamit... A NASA szabványú, tükörre glettelt faladat nem kell összebaxni feleslegesen... mert a kanyar, a cső mindig 15 centivel arrébb van, mint amire emléxel 😅
Óccccsó,de ócccsó!!
Nincs ezzel a csövezéssel semmi baj, max. annyi, hogy bordás csövet falba önszopatás, mert nehezebben megy benne a vezeték - de ez csak akkor baj, ha tele van, itt még elmegy.
Ez a félbetört lyukas téglából rakott fal viszont priceless 😁 de gondolom, ezt még az előtted lévő másik igénytelen csinálta - vagy te?
Legalább nem széles nyilvánosságnak lövöldözi a semmitmondó faszságokat a táskája tartalmáról, az ebédjéről, hogy mekkorát kullantott, stb. mint a rengeteg agyhalott, aki bulvárcelebnek képzeli magát Faszbukon vagy Instagrammon. :D
Nekem tetszik 😂 😂 😂 így sokkal jobban eltudom képzelni 😂
Amugy ha elég gyorsan kattingat az ember akkor az már mozgókép 😂 😂 😂 csak a zongora hiányzik 😂
Röviden tömören 😂 👍️ 👍️
felgyújtottátok a pályaudvart? 😅
Azt nem mondta, de elzárkózott a lehetőségtől.
Hát mi volt vele a baja?
Ilyenre én is gondoltam már, de a csajnak nem tetszett az ötlet.
Én is mikor valamit csinálok,elötte eldöntöm hogy csinálok fotókat,mikor végzek mindig eszembejut hogy már megint nem csináltam egy képet sem.
mi az ismert eredmény?
Az ismert eredménnyel.
hát én nem tartom magam villanyszerelőnek sehol nem írtam csak az értelemszerű dolgokat meg tudom csinálni ennyi 😅