Te hiszel mindenféle bulvársajtónak?
Nézzél már utána kié ez a lap? Rogán cilike? Csaknem? Sejtem 100% igazságtartalma van a cikknek! De ugye oktatás nem kell, jóvanazúgy...
Ja, ezt még nem olvastam, de ilyen hülyeséget feltételezni még a tefajtádról is, hogy eltöri a téglát... még én sem, pedig én sok mindent feltételezek az emberekről.
Pedig az nagyon hasznos tud lenni pár év múlva, mikor javítani vagy alakítani kell valamit... A NASA szabványú, tükörre glettelt faladat nem kell összebaxni feleslegesen... mert a kanyar, a cső mindig 15 centivel arrébb van, mint amire emléxel 😅
Nincs ezzel a csövezéssel semmi baj, max. annyi, hogy bordás csövet falba önszopatás, mert nehezebben megy benne a vezeték - de ez csak akkor baj, ha tele van, itt még elmegy.
Ez a félbetört lyukas téglából rakott fal viszont priceless 😁 de gondolom, ezt még az előtted lévő másik igénytelen csinálta - vagy te?
Legalább nem széles nyilvánosságnak lövöldözi a semmitmondó faszságokat a táskája tartalmáról, az ebédjéről, hogy mekkorát kullantott, stb. mint a rengeteg agyhalott, aki bulvárcelebnek képzeli magát Faszbukon vagy Instagrammon. :D
Nekem tetszik 😂 😂 😂 így sokkal jobban eltudom képzelni 😂
Amugy ha elég gyorsan kattingat az ember akkor az már mozgókép 😂 😂 😂 csak a zongora hiányzik 😂
Nézzél már utána kié ez a lap? Rogán cilike? Csaknem? Sejtem 100% igazságtartalma van a cikknek! De ugye oktatás nem kell, jóvanazúgy...