Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én azért szidtam,mert szerintem sok felesleges dolgot tanulnak,kezdve a versektől a szolmizáláson át egészen kémiai anyagok kötéséig.Nagyon sokat tanulnak feleslegesen,ezeket a dolgokat simán elég lenne a későbbiekben azoknak tanulni aki abba az adott irányba szakosodik.Pláne hogy már mindenkinek a zsebébe ott van az internet.
neked meg lassan kérdőre kéne vonni az asszonyt,hogy ki a lány apja 😅
A leendő mekdanoldsz alkalmazottak, így jó?
Ezek a rohadék pontos jék meg elipszilonos jék nekem is néha az agyamra mennek kia faxom találta ki ezeket?
Jó hüje lehetett 😅
ezek az egyetemisták? 😅
szerintem de(fetrengős)
Lyézus(fejét fogó)
ez hosszú ennyit nincs türelmem elolvasni de egyet tudok(meghajlós)
Szúrnám mind a kettőt(kezeit széttáró)
Akkor tényleg nem értem miért szidtad, meg kéne reformálni? Akkor most van bajod vele, vagy nincs, vagy mi van?!?
Igazán eldönthetnéd...
ezzel a hosszú és rövid jével zotya is néha bajban van(fetrengős)
Valahogy ezt úgy tudom elképzelni,talán a Raks11 is így járt,hogy van egy neveletlen hülye gyerek,amivel eszköz híján a tanár sem tud mit kezdeni,és mivel a gyerek hülye és kezelhetetlen így nyilván az is marad,és persze a legegyszerűbb ezért az oktatást hibáztatni,azért mert az ő nevelési hiányos gyerekéből nem lett agysebész.
Az én kölkeim is elvégeztek egy egyetemet-fősulit, és tök ingyen - ez a mocskos fidesz hogy kitolt velük...
Őszintén szólva a csapból is ez folyik hogy nem jó szar stb.De ez miben nyilvánul meg?Az én lányom másodikos gimnazista,szóval bőven benne van volt a fidesz féle hanyatló oktatásban,de valahogy ezt nem látom,jó tanuló,sokat tud,túl van a középfokú nyelvvizsgán,angolul,franciául tanul.Szóval tényleg nem tudom,szidjuk szidjuk,de valahogy nem igazán látom hogy miért.
Pl azt hogy nem engedi be tananyagként a koncsitákat meg a többi buzit
Eljutsz egy oktatási allamtitkari dologig vagy maradsz csatornás?
Meleg a serpenyő vagy a vasaló
Akiről beszélsz az a buzi és a ratyi és a köcsög.
Na! Elég ügyesek vagytok! Lényegében bebizonyítottuk hogy alkalmatlan a vezetőség az oktatás irányítására, akár régi-akár új!
De vicces hogy képesek voltátok feltúrni a netet ezekért a képekért! 😅 Köszönöm!
Azt hiszem ezek alapján akár hihető is lenne hogy pl. én nem azért izgulok hogy a gyerekem lát egy meleget a nemzeti múzeumban, és meleg lesz! Hanem azon hogy milyen minőségű tudást kap az iskolában!
Szerintem most éppen elég ócskát! És még egyszer: nem, nem csak a figyesz b@szta el, de aki nincs hatalmon azzal mit kezdjek? Elb@szta? Elb@szta! Ok, de ez is a mostani kormány dolga lenne, kérje rajtuk számon ha a népnek van igénye erre, hajrá!
Viszont a mostani kormány mit tett az oktatáshoz? Valami pozitív dolgot? Nos? 13 év, 13 év alatt azért el lehetett volna kezdeni valamit! Sőt, kedvenc viktorotok meddig is tervez? Még vagy 2-3 ciklust? Ok! Akkor lássam azt a kurva felfelé ívelést!
A gejgely is megbuzult:
Ezt biztos valami egyszerű, iskolázatlan ember írta. Mint ahogy ezt is: (nem, nem PS, ez a rideg valóság)
Mármint erre a bölcsész csürhére gondolsz???

ha-ha-ha!
Ezt nem a Zoli írta?
Ezzel a helyesírási hibával jössz?? 😂 😂 😂 de a baloldal politikusaink még jobban nem megy pl sztrájk ........meg még kitugya hány a helyesírási hibás agitácijuk volt
Origos nincs?
Bar szerintem fustologve egnel el ha rakattintanal mint a vampir a fokhagymatol. 😆
Érdekes,mert a külföldi oldalak is pont ugyanígy cikkeznek róla.Tudom tudom,az is fidesz kézben van
Tessék olvasgatni:
https://24.hu/belfold/2022/06/...
A feleségeket, volt feleségeket ki kell tömni! (és ha már "olyan" régebben megszokott töméses szolgáltatás nincs, cserébe van pártkampány) 😅
Ha te vagy az etalon tenyleg tűzre az egesszel. 😆