Általában a jobb minőségű telók felújíthatók, javíthatók illetve időnkénti olajcsere sem árt nekik , mivel a benne lévő mozgó fém alkatrészek koszolják az olajat! Az első telóra ez fokozottan érvényes!
Pitbájkmájszterek! Tudja valaki, hogy a hátsó teleszkóp felújítható-e?
Kicsit mintha lazítana a csillapítás...bár olajfolyást nem tapasztaltam.Asszem Fastace teló.
Adatok:
YX 172ccm-es blokk, 20Lóerő, Olajszűrő, Mikuni VM 26mm karburátor, Nagyteljesítményű DUPLA olajhűtő, 5 lamellás kuplung, Daytona type outer-rotor, PROTAPER kormány
Króm-molybdén váz, Marzocchi féle teljesen állítható teleszkóp CNC mart befogószárral, FA teljesen állítható hátsó rugóstag HIMBA rendszerrel
220/190mm-es tárcsafékek, dupla dugattyús féknyereg, CNC mart aluminum agy és felni, Innova verseny abroncsok, CNC mart aluminium gyorsgázkar, CNC mart aluminum váltókar. CNC mart aluminium kuplung és fékkar.
Ára: 379.900 HUF
Bővebb info: info@racingpitbike.hu vagy 06-70-355-7480
Hogy mi jó vagy legjobb ezt nehéz megválaszolni.Kérdés hogy hol szeretnéd használni!?A M.o.- i Pitbike SM versenyeken a többség Crf 70-es vázzal megy,de a Klx is jó.Mivel a versenyek általában 1km vagy hosszabb pályákon zajlanak,így a ,,nagyobb" vázak jobbak,stabilabbak.Viszont rövidebb pályákon Pl.: Kőbánya Ring (500m) egy Crf50-essel lehetne jól menni.A te méreted is számít.Bár ezt Csacsa barátunk megcáfolja,mert 190 körüli magasságával simán ment(jól ment) a 10colos kerekeken is a kis pukibájkjával.Ha esetleg versenyzésen törnéd a fejedet akkor szeretettel várunk.Versenyek a Mami kupa keretein belül zajlanak.Idén csak Open (185ccm-ig) kategória volt,de ha jövőre összejönne min.5 fő versenyenként,akkor beindulna a Sport140-es kategória is(max.140ccm és max. 26-os karbi)
Ha van kérdésed itt írhatsz,mert sok arc olvassa akinek némi köze van a Pit SM-hez.
Üdv.: Vészi László
u.i: nekem van egy MCM 125-öm Crf 50 vázzal amivel kis pályákon motorozom esetleg idén teremben is és van egy KLX vázas Pitsterprom amivel jövőre megyek a kupában.
Viszont léteznek már a TTR vázas Pitek is,amik szintén jónak tünnek.
Köszi Pedro76!Vásárláson töröm a fejem,melyik a jobb pit méret a SM-hez,crf-50,vagy crf-70,vagy klx méret.Neked mi tapasztalatod?
Választ elöre is köszi!
Tisztelt Toto Úr !
Nekem van több motorom és több szettem is. Van CRF50-es gépem is amin van SM szett. Elölre 1.6 vagy 1.85 széles felni kell és a CNC agyas kerék nem jó. Nekem 3.00-as Haidenau van fent elől.A szélesebb már nagyon durung.Esetleg ,ha 1.85 -ös a felni akkor a 100 széles guma még befér. Hátul 1.85,2.15 esetleg a 2.5 széles kerék,de az utóbbit én még nem próbáltam,de elvileg befér. 110-es Heidenaum van fent hátúl is K61 ami elérhető áron van.Esetleg a 2.15 vagy 2.5 széles hátsóra rámegy a 120 széles gumi,de sanszos ,hogy ha kis köbcentis a géped(125) akkor a széles gumik levesznek a sebességedből. Árak : kb. : 15-20e egy kerék+ hozzá a tárcsák ,lánckerék az úgy kb. +10e és hát a gumi az annyi amilyet veszel rá. Ha tudod mekkora kerék kell akkor írj emilt az :
mmse1@freemail.hu-ra és megnézem,hogy mim van .
üdv.: Vészi László(Pécs)
Sziasztok most tettem szert egy agb 29-es pitbikére.Olyan problémám lenne vele,hogy hidegen nagyon nehezen indul.Ha rugdosom és be fogom a gyertya nyílást nem löki el az újam.Viszont amikor megyek vele nem érzek gyengeséget.Alapjárat is csak melegen van.Röviden ennyi lenne a gondom.
Kicsit mintha lazítana a csillapítás...bár olajfolyást nem tapasztaltam.Asszem Fastace teló.
az indulást!
RPT TTR 172-4V ÚJ pitbike
Adatok:
YX 172ccm-es blokk, 20Lóerő, Olajszűrő, Mikuni VM 26mm karburátor, Nagyteljesítményű DUPLA olajhűtő, 5 lamellás kuplung, Daytona type outer-rotor, PROTAPER kormány
Króm-molybdén váz, Marzocchi féle teljesen állítható teleszkóp CNC mart befogószárral, FA teljesen állítható hátsó rugóstag HIMBA rendszerrel
220/190mm-es tárcsafékek, dupla dugattyús féknyereg, CNC mart aluminum agy és felni, Innova verseny abroncsok, CNC mart aluminium gyorsgázkar, CNC mart aluminum váltókar. CNC mart aluminium kuplung és fékkar.
Ára: 379.900 HUF
Bővebb info: info@racingpitbike.hu vagy 06-70-355-7480
Ha van kérdésed itt írhatsz,mert sok arc olvassa akinek némi köze van a Pit SM-hez.
Üdv.: Vészi László
u.i: nekem van egy MCM 125-öm Crf 50 vázzal amivel kis pályákon motorozom esetleg idén teremben is és van egy KLX vázas Pitsterprom amivel jövőre megyek a kupában.
Viszont léteznek már a TTR vázas Pitek is,amik szintén jónak tünnek.
Választ elöre is köszi!
Nekem van több motorom és több szettem is. Van CRF50-es gépem is amin van SM szett. Elölre 1.6 vagy 1.85 széles felni kell és a CNC agyas kerék nem jó. Nekem 3.00-as Haidenau van fent elől.A szélesebb már nagyon durung.Esetleg ,ha 1.85 -ös a felni akkor a 100 széles guma még befér. Hátul 1.85,2.15 esetleg a 2.5 széles kerék,de az utóbbit én még nem próbáltam,de elvileg befér. 110-es Heidenaum van fent hátúl is K61 ami elérhető áron van.Esetleg a 2.15 vagy 2.5 széles hátsóra rámegy a 120 széles gumi,de sanszos ,hogy ha kis köbcentis a géped(125) akkor a széles gumik levesznek a sebességedből. Árak : kb. : 15-20e egy kerék+ hozzá a tárcsák ,lánckerék az úgy kb. +10e és hát a gumi az annyi amilyet veszel rá. Ha tudod mekkora kerék kell akkor írj emilt az :
mmse1@freemail.hu-ra és megnézem,hogy mim van .
üdv.: Vészi László(Pécs)
szett,milyen széles abroncs lehet max? Köszi!
Mennyit kérnél értük?
Helyileg hol lenne?
mmse1@freemail.hu vagy 70-591-4848 (Pécs)
150.000.-(alku nélkül)
Már eladtam Indigó név alatt megtalálod de nem eladó már a motor:D
180-as Runneremet cserélném értékegyeztetéssel versenypitre(min.150cc).
http://www.kepesmotor.hu/giler...
Köszi
Köszi