Szia én most raktam Inner Rotor kit gyújtás 125-ös blokk-ra csak azért raktam rá mert meghalt a gyújtásom és akkor már ilyet vettem mert kiakartam próbálni milyen és nagyon kis forgós lett tőle a blokk! szerintem megéri :)
csá
öcsém pitbike-ja ledobta a láncot és le verte a gyújtás jeladóját egy az egyben.
Kérdésem hogy van-e valakinek elfekvőben egy gyújtás alaplapja?
Üdv: Zsolt
Sziasztok segítségre lenne szükségem az a gondom hogy Pitbike-om kuplung-ja nem mükszik új a kuplung kar,kuplung bovden de még se jó mert sebességbe rakom elindul? ilyenkor mi a rossz? Válaszokat előre köszönöm!:)
Dunakeszin volt tavaly Pitbike.hu Peti szervezte ha jól tudom innen többen is voltak párszor minden pénteken volt este 7-8 tól 10 -11 12 ig ahogy épp kedv volt
sziasztok! Még mindig nincs megoldva agb29-es blokkunk, melyben eltörött a főtengely. ha tud vki elfogadható szerelőt, alkatrészt, úgy kérem értesítsen. Köszi zsolt 203-90-90-92
Ja , oké! Csak azt hittem jobban fúrja az oldaladat a kíváncsiság hogy milyen a TB-s hengerfejjel a motor? Én a hétvégén mentem egy ilyen SM vezérműtengelyes pittel(Déczi Balázs) és szerintem terepen is jól használható ! Nem tudja valaki hogy az idén lesz-e terem edzési lehetőség ?
Hali Józsi! Nem akartam összerakni még , de mivel a 160-as henger is marad (ezt is fel akarom majd újítani a télen )így hát lecseréltük a hengert és elraktam a blokkot a szekrény mélyére sztem tavaszig nem is rakom össze a motort fel akarom majd újítani a vázat is telók,kerekek stb.
i.á.: 27e
mmse1@freemail.hu
70-591-4848
az lenne a kérdésem hogy 125 ös lifan blokkos pitbike-ra megéri rá rakni ezt a gyujtást?http://kinaimotoralkatresz.hu/...
öcsém pitbike-ja ledobta a láncot és le verte a gyújtás jeladóját egy az egyben.
Kérdésem hogy van-e valakinek elfekvőben egy gyújtás alaplapja?
Üdv: Zsolt
Mi ez a kis tartály a könyökcsőnél?Nekem ez ismeretlen....
Ez hol volt? Engem érdekelne terem motorozás csapattal.
Van eladó mikuni 22 karbim hátsó cross gumim komplett első fékrendszerem ha valakit érdekelne itt elérrrr
Télen meg irány terem ha lesz felnézek és kölcsön kérem valakitől a gépet pár körre