Ott a pont a 101 Józsinál!Aki már pár évet lehúzott a versenysportban az tudja ezeket.Csak hogy értsed Józsi,hogy mi a vita tárgya : Év elején Lásd: Kecskeméten még értékelték a napi licences versenyzőket, például engem is 2. hely,kupa,dobogó.Pont nincs,tiszta sor. Aztán ez év közben megváltozott,hogy csak az éves licencesek állhattak fel a dobogóra.Hát ilyen nincs!Sajna én nem lehettem a helyszínen,hogy azonnal kinyilvánítsam a véleményemet ezért most előre készülünk a 2012-es évre.
Bocsi hogy így mx-esként beleszólok az sm dolgokba ,de ez a napi licences dolog más MAMS szakágakban már régóta működik!(pld.enduró-cross) Mégpedig oly módon hogy a napi licences induló teljes jogú versenyzőként értékelik, díjazzák csak nem kap a kupa sorozatba számító pontokat.(ez azért arra ösztönzi a többször indulni akarókat hogy váltsanak éves licencet) Amikor meg nincs meg a minimális létszám(általában 4 fő) akkor nem lehet mit tenni, hozzá sorolják a felette lévő kategóriához ez versenyenként változhat.
Visszatérve még a díjazáshoz. A verseny rendezőjének is érdeke ,,lenne" korrektül díjazni az indulókat,mert ezáltal tudná bebiztosítani az induló létszámot ill. aki 1 versenyen indul az kedvet kaphat akár a következő évben több vagy egész kupasorozaton részt venni.
Az összeröffenés most volt Kecskeméten.Én nem kívántam napirendet kitűzni,témákat feldobni...stb.
Az Openben Halász Tamás és Kári Péter is ,,állandónak" számítana.Halász Tomival beszéltem ő készül a 2012-es évre.Kári Petiről nem tudok semmit.És hallottam ezt-azt aki készül még.Pl. én is.
Ha gondolod szervezz egy összeröffenést,de arra ott lesz a díjkiosztó.És akkor a kupasorozta szervezője is ott lesz(én nem)
Olyan NINCS,hogy érem vagy kupa.Ha a verseny rendezője kiír egy kategóriát akkor azon a versenyen egyforma elbánásban kell részesíteni mindenkit. A versenykiírás tartalmazza a díjazást. NINCS olyan,hogy a ,,C"-,,N"- ,,I"..stb licencesek kupát a ,,D" napi licencesek érmet kapnak.Ha az adott kategóriában egy ,,D" napi licenccel induló versenyző 1.-3. helyet szerez és a versenykiírásban a díjjazásnál kupa szerepel,akkor kutya kötelessége (lenne) azt átadni !Olyan van,hogy 1.-3. kupa és a 4.-től érem díjazás.
Arra kellene törekedni, hogy legyen sport és open kategória, mert pl egy 125-ös és egy 180-as között óóóriási különbség van sztem.
A 140-est már nem nagyon lehet tuningolni, de még a 125-öst lehet reszelni, és ott sztem nincs akkora eltérés.
Arra gondoltam, hogy persze legyenek díjazva a napi licenc-et kiváltók is, mert akkor az tisztességesebb, mert Ők is megfizették az indulás jogát. Erre a legjobb példa Csacsa!+ ÉN! (bocsika Csacsa!) Most azt nem tudom, hogy érmet kapjanak-e vagy serleget. Tehát hogy melyiket ki kapja... ezt meg kellene beszélni a srácokkal is és majd a MAMI-val is.
Persze képviselem a Pitesekeket Én is a többekkel együtt és támogatom, hogy jöjjenek sport kategóriába még többen, hogy legyen motor a pályán és legyenek látványos meccsek!
Viszont akkor az open kat-ba is kellene még 1 fix ember, hogy meglegyen a 4 induló ott is, hogy értékelhetőek legyenek Ők is!
Aszem van a Kiss Csabi, #Zé, és Csacsa open-ben, aki állandó.
Így nagy hirtelen ennyi jutott eszembe, viszont javasolnék egy összeröffenést valamikor a "szünetben", hogy ezt pontosan megbeszéljük és ha van közös eredmény, akkor az illetékeseknek is el lehet mondani a konkrét dolgainkat. Pontozás, díjazás, miegyebek...
Szerintem lesz.Már csak az a kérdés,hogy - külön is értékelné-e a rendező a sport 140 kategóriát,ill. tisztázni kellene a napi licenccel indulok értékelését.Az utóbbinál arra gondolok,hogy az adott versenyen értékelve(dijjazva) legyenek azok a nevezési díjat,napi licencet kiváltó versenyzők is!Az tiszta sor,hogy bajnoki pontot nem kapnak.Valószínűleg az év végi díjátadón most sem tudok részt venni,ezért az a kérésem,hogy képviseld te is ezt az ,,igényünket" Annak külön örülök,hogy van-lesz érdeklődő az iskolából.
uff
Írtam e-mailt, és azt hiszem meg is találtam a hirdetett kerekeidet. Köszi közben sikerült megoldanom. Pont ma sikerült vennem egy 10/10-es minikrosszt, a másikat pedig családon belül tovább adtuk.
Azzal amúgy már így "kente": http://www.youtube.com/watch?v...
Remélem a minivel is szépen fog menni
Nos jövőre lenne 2 tanulónk is akik indulnának Sport kategóriában velem 1ütt. Kellene még 1 STABIL ember, aki végigmegy a szezonban.
Akkor meglennénk 4-en Sorpt-ban is!
Még valaki esetleg?
Lóri !Sikerült megoldanod a kerekeket?Vártam,hogy 12-es vagy 15-ös a tengelyed!12-eshez nincs kerekem,max egy első ráf amit áttudsz fűzni 14-ről 12-re.
uff
hali nekem is van .agb29 em, a kinai motor alkatresz ,hu talász rendelhetsz is alkatrészt egy párszor voltam már náluk a kiszolgálás nagyon jó de beszélj velük telefonon is rendelés előt hogy mi is kel persze csak ha kinai a cuccod minden van általában náluk
Hello mindenki! először került a kezem közé egy 4T pitbike ezért nézzétek el, hogy nem értek hozzá. a helyzet hogy a harmadik fokozat fogaskerékpárt nullára redukálta az előző tulaj és csere darab kellene meg egy tömítés készlet meg szelepszár szimering. a blokk típusát nem tudom, a motor elvileg egy BSA pitbike mint ez
a váltó pedig a képen látható. ha valaki lenne olyan jófej hogy mutat egy oldalt ahol rendelhetnék vagy van elfekvőben nála azt meg köszönném.
Az Openben Halász Tamás és Kári Péter is ,,állandónak" számítana.Halász Tomival beszéltem ő készül a 2012-es évre.Kári Petiről nem tudok semmit.És hallottam ezt-azt aki készül még.Pl. én is.
Ha gondolod szervezz egy összeröffenést,de arra ott lesz a díjkiosztó.És akkor a kupasorozta szervezője is ott lesz(én nem)
Arra kellene törekedni, hogy legyen sport és open kategória, mert pl egy 125-ös és egy 180-as között óóóriási különbség van sztem.
A 140-est már nem nagyon lehet tuningolni, de még a 125-öst lehet reszelni, és ott sztem nincs akkora eltérés.
Arra gondoltam, hogy persze legyenek díjazva a napi licenc-et kiváltók is, mert akkor az tisztességesebb, mert Ők is megfizették az indulás jogát. Erre a legjobb példa Csacsa!+ ÉN! (bocsika Csacsa!) Most azt nem tudom, hogy érmet kapjanak-e vagy serleget. Tehát hogy melyiket ki kapja... ezt meg kellene beszélni a srácokkal is és majd a MAMI-val is.
Persze képviselem a Pitesekeket Én is a többekkel együtt és támogatom, hogy jöjjenek sport kategóriába még többen, hogy legyen motor a pályán és legyenek látványos meccsek!
Viszont akkor az open kat-ba is kellene még 1 fix ember, hogy meglegyen a 4 induló ott is, hogy értékelhetőek legyenek Ők is!
Aszem van a Kiss Csabi, #Zé, és Csacsa open-ben, aki állandó.
Így nagy hirtelen ennyi jutott eszembe, viszont javasolnék egy összeröffenést valamikor a "szünetben", hogy ezt pontosan megbeszéljük és ha van közös eredmény, akkor az illetékeseknek is el lehet mondani a konkrét dolgainkat. Pontozás, díjazás, miegyebek...
uff
Azzal amúgy már így "kente":
http://www.youtube.com/watch?v...
Remélem a minivel is szépen fog menni
Nos jövőre lenne 2 tanulónk is akik indulnának Sport kategóriában velem 1ütt. Kellene még 1 STABIL ember, aki végigmegy a szezonban.
Akkor meglennénk 4-en Sorpt-ban is!
Még valaki esetleg?
uff
uff
a váltó pedig a képen látható. ha valaki lenne olyan jófej hogy mutat egy oldalt ahol rendelhetnék vagy van elfekvőben nála azt meg köszönném.
Holnap pitbike SM -ezés Kecskeméten! Szuper időnk lesz, ezért (is) szokás szerint kötelező a részvétel!