kössz a választ akk valszeg azlessz egyébként DEBRECENIEK figyelem vagy akinek lenne kedve beszéltem a cora gokart pályással és aztmondta ha lenne elég jelentkező simán odaadná a pályát vagy kibérelhetnénk 1 napra ! szentem nemrossz az a pálya
heló kellene nekem 1 kis segítség szeretnék venni hamarosan egy ycf-150 es blokkot csak nemtudom h beletudom e rakni az enyémbe ezért kéne a segítség vagy vázat is kéne vennem?
Szia érdekelne a a motorod lenne cserébe egy lifan blokkos 2008-as pitbike-om rendszeresen karbantartva kisebb esztétikai hibákkal még a folia most kopik le.Ha érdekel irj!vagy msn: lado-0@hotmail.com
Heló! Jó lenne csapni egy derbit, egy fedett pályán, de ez a fényes beton nemcsúszik mint állat, csakhogy úgy számolok hogy milyen gumával kéne menni.
ÜdV H Tomi
Okés köszike hogy segítesz mert én annyira nem gondoltam ilyenekre az oszlopok meg szerintem annyira nem gázok a Komáromi teremgokart pályát azért is zártam ki egyből mer ott tényleg minden kanyarban a szélén vannak az oszlopok meg az 2méter széles pálya ez a györi meg elég széles minden hol és 1-2 kanyarba vannak csak oszlopok de beljebb szerintem az nem lesz zavaró és veszélyes
Szia pedro ha úgy gondolod hívd fel őket te mert én még nem szerveztem ilyeneket és nem tudom , hogy te miket szeretnél lepontosítani mondhatod nyugodtan, hogy már beszéltetek ott van a tel szám a honlapon meg az email is. Az a baj hogy egy szőke nővel fogsz beszélni telefonon inkább dobj nekik egy emailt a kérdéseiddel mert azt a főnök is fogja olvasni és válaszol rá nem csak a csaj a telefonba mert sokat nem tud mondani magától.
Akkor küldjél emilt lécci,vagy küldjek én?Vegyem fel velük a kapcsolatot én?Le kell velük tisztázni 1-2 dolgot,mert senki nem utazik 2-300km feleslegesen.És 3ember sem fogja kifizetni a pályadíjat.Úgyhogy ha tudsz,menj ki.Nézd meg és beszélj velük személyesen.Az a legtisztább.Ugrató,domb?Gokartpályán?
Nézd meg az oszlopokat is.Nekem nagyon veszélyesnek tűntek a videón motoros szempontból.Gokartnak teljesen más.Első a biztonság!HAJRÁ!Nekünk meg csak a 13.-a a jó.Amint van híred megy a levél körbe.
uff
Valakit esetleg érdekelne? Pitpro 150 daytona T-rex. 150.es japán blokk,bucci kuplung, hátul dnm teló,elöl marzocchi /nem a kínai marzo/,új dugó,vez. mű.lánc,lánckerekek,renthal lánc,lánc vezető stb. 300000ft! tel:06302380213
Hali
nekem mind 1 mikor megyünk úgyis pályát rendeznek annyit mondtak hogy elötte szóljak 1 héttel és meg tudják mondani hogy dolgoznak -e aznap a munkások mert ha nem akkor lehet menni átrendezik a pályát meg akarnak ilyen dombot vagy ugratot valamit mondot a csaj igazábol nem értettem még emailt kell neki küldeni és válaszol az árra meg a többire
Nha egy pitet(nem orion) plusz kp-t ki adna érte? http://www.kepesmotor.hu/husqv...
Felvettelek msn-re.....kíváncsi vagyok milyen pitet ajánlasz.
ÜdV H Tomi
16
Akinek van facebookja annak ajánlom szerintem nem rosssz
pedro itt írnak a pálya átalakításról két szintes lesz vagy miii
135000.-/db
70-591-4848
mmse1@freemail.hu
Laci(Pécs)
Nézd meg az oszlopokat is.Nekem nagyon veszélyesnek tűntek a videón motoros szempontból.Gokartnak teljesen más.Első a biztonság!HAJRÁ!Nekünk meg csak a 13.-a a jó.Amint van híred megy a levél körbe.
uff
nézd meg az elérhetőséget hívd fel ha van tud segíteni a Balázs
nekem mind 1 mikor megyünk úgyis pályát rendeznek annyit mondtak hogy elötte szóljak 1 héttel és meg tudják mondani hogy dolgoznak -e aznap a munkások mert ha nem akkor lehet menni átrendezik a pályát meg akarnak ilyen dombot vagy ugratot valamit mondot a csaj igazábol nem értettem még emailt kell neki küldeni és válaszol az árra meg a többire